Geçtiğim Ortak Dersi Tekrar Alıyorum ?
-
geçen yıl Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi I ve Türk dili I ortak derslerini aldım. Türk dilinden geçtim öbüründen sınavlarına girmediğim için kaldım.
bu yıl ders kaydı yaparken hangi ... hazırlamışsa geçtiğim Türk dili dersini de koymuş oraya. ben de salaklık edip adam gibi incelemedim veya Türk dili dersi gözüme çarpmadı bilmiyorum ama bu yıl o dersi (yanlışlık dolayısıyla) tekrar alıyorum.
o dersi geçtiğim öğrenci bilgi sisteminde otomasyonda kayıtlı ama ders kayd yanlış yapıldı diye tekrar almak şart mı ? bu durumda ne yapılabilir ?
-
ortlama yükseltme icin alabiliyorsun ..
-
abi gidip öğrenci işlerinden iptal ettireceksin aldığın dersi bu kadar
-
UmuT38 bunu yazdı
ortlama yükseltme icin alabiliyorsun ..
hocam ortak derslerin kredisi/katkısı olmuyor. zaten ben almak istemedim, rahatsızın biri dönem başında ders alma listesine yanlışlıkla eklemiş ben de yanlışlıkla imzaladım geçtiğim dersi tekrar aldım..
zaten bizim okulun öğrenci işlerinin ilk hatası değil bu. daha önce onların yüzünden askere gidecektim, gerekli evrakları göndermemişler askeriyeye. başka bir hataları: fakültede ne kadar burs alan adam varsa yine "yanlışlıkla" burslarını krediye çevirmişler, burs alanlar aylarca bilinçsiz olarak burs alıyorum sanarken kredi çekmişler okulun yarısı kykya 3 bin tl borçlandı :D
-
Lotus bunu yazdı
geçtiğim dersin üzerine yazılmamıştır değil mi ?
-
BeyinAdam bunu yazdıLotus bunu yazdı
yazılmış olabilir. öğrenci işleri çözer bu işi. yapmazlarsa hocaya git. olmadı dekana kadar git.
-
Prometheus bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıLotus bunu yazdı
yazılmış olabilir. öğrenci işleri çözer bu işi. yapmazlarsa hocaya git. olmadı dekana kadar git.
okulu bu sene bitiriyoruz dedik bir de bu çıktı başımıza.. nereye gerekirse gidicem.
-
öğrenci işlerinden transkiprt midir nedir onu al.. senden sorumlu olan araştırma görevline git sallamazsa bölüm başkanı olmazsa dekan yardımcısı öyle öyle tırman..
-
yunusdogan bunu yazdı
öğrenci işlerinden transkiprt midir nedir onu al.. senden sorumlu olan araştırma görevline git sallamazsa bölüm başkanı olmazsa dekan yardımcısı öyle öyle tırman..
anladım hocam, bir çözümü olduğuna sevindim çıkmazda kalmıştım. sağolun ilgilendiğiniz için..
-
Hocam anlamadığım en önemli konu daha yenimi fark ettin Türk dili 1 i aldığını? Dönem bitiyorda
Kızma ama soralım,Türk dili 2 değil değilmi?
Bu saatten sonra yapılacak birşey yok bildiğim kadarıyla neden dersen,ders saydırma veya okulu dondurma gibi işlemlerin süresi var belirli bir tarihten sonra yapılamıyor.Hacı ben ders saydırmadım,zaten aldığım bir dersi sistem hatası yüzünden tekrar vermişler.Diyeceksin,güzel diyeceksin,bunun problem olucağını sanmıyorum,dilekçe verirsin hallolur.
Hallolmazsa veya hallolalazma sebebi bu dersin Repeat olarak göründüğünden dir,yani sen bu dersi vermişsindir ancak birdaha almış olarak görünürsen ozaman geçmiş olsun
-
erebos bunu yazdı
Hocam anlamadığım en önemli konu daha yenimi fark ettin Türk dili 1 i aldığını? Dönem bitiyorda
Kızma ama soralım,Türk dili 2 değil değilmi?
Bu saatten sonra yapılacak birşey yok bildiğim kadarıyla neden dersen,ders saydırma veya okulu dondurma gibi işlemlerin süresi var belirli bir tarihten sonra yapılamıyor.Hacı ben ders saydırmadım,zaten aldığım bir dersi sistem hatası yüzünden tekrar vermişler.Diyeceksin,güzel diyeceksin,bunun problem olucağını sanmıyorum,dilekçe verirsin hallolur.
Hallolmazsa veya hallolalazma sebebi bu dersin Repeat olarak göründüğünden dir,yani sen bu dersi vermişsindir ancak birdaha almış olarak görünürsen ozaman geçmiş olsun
Türk dili 2 değil hocam Türdk dili 1.
evet yeni farkettim :/ bugün otomasyondan vize sonuçlarına tekrar bakarken Türk dili 1 i gördüm. sonra ders alma listesine baktım orada da geçiyor. naneyi yedik dedim dersi dönem başında kilitlemişler bana, benim de dikkatimi çekmemişti ders onayı yaparken..
şimdi durumu özetlersek ben bu dersi geçen sene verdim. bu yıl yanlış imza ve dikkatsizlik sonucu tekrar alıyorum ve vizesine girmedim çünkü dersi tekrar aldığımı bilmiyordum. yarın da bu dersin finali var hocam..
geçmiş olsun mu yoksa kurtarma payım var mı dersin ?