folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Geçtiğim Ortak Dersi Tekrar Alıyorum ?

Geçtiğim Ortak Dersi Tekrar Alıyorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

geçen yıl Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi I ve Türk dili I ortak derslerini aldım. Türk dilinden geçtim öbüründen sınavlarına girmediğim için kaldım.

bu yıl ders kaydı yaparken hangi ... hazırlamışsa geçtiğim Türk dili dersini de koymuş oraya. ben de salaklık edip adam gibi incelemedim veya Türk dili dersi gözüme çarpmadı bilmiyorum ama bu yıl o dersi (yanlışlık dolayısıyla) tekrar alıyorum.

o dersi geçtiğim öğrenci bilgi sisteminde otomasyonda kayıtlı ama ders kayd yanlış yapıldı diye tekrar almak şart mı ? bu durumda ne yapılabilir ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

ortlama yükseltme icin alabiliyorsun  ..

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

abi gidip öğrenci işlerinden iptal ettireceksin aldığın dersi bu kadar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    UmuT38 bunu yazdı

ortlama yükseltme icin alabiliyorsun  ..

hocam ortak derslerin kredisi/katkısı olmuyor. zaten ben almak istemedim, rahatsızın biri dönem başında ders alma listesine yanlışlıkla eklemiş ben de yanlışlıkla imzaladım geçtiğim dersi tekrar aldım.. 

zaten bizim okulun öğrenci işlerinin ilk hatası değil bu. daha önce onların yüzünden askere gidecektim, gerekli evrakları göndermemişler askeriyeye.  başka bir hataları: fakültede ne kadar burs alan adam varsa yine "yanlışlıkla" burslarını krediye çevirmişler, burs alanlar aylarca bilinçsiz olarak burs alıyorum sanarken kredi çekmişler okulun yarısı kykya 3 bin tl borçlandı :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

geçtiğim dersin üzerine yazılmamıştır değil mi ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

yazılmış olabilir. öğrenci işleri çözer bu işi. yapmazlarsa hocaya git. olmadı dekana kadar git. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

yazılmış olabilir. öğrenci işleri çözer bu işi. yapmazlarsa hocaya git. olmadı dekana kadar git. 

okulu bu sene bitiriyoruz dedik bir de bu çıktı başımıza.. nereye gerekirse gidicem.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

öğrenci işlerinden transkiprt midir nedir onu al.. senden sorumlu olan araştırma görevline git sallamazsa bölüm başkanı olmazsa dekan yardımcısı öyle öyle tırman..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

öğrenci işlerinden transkiprt midir nedir onu al.. senden sorumlu olan araştırma görevline git sallamazsa bölüm başkanı olmazsa dekan yardımcısı öyle öyle tırman..

anladım hocam, bir çözümü olduğuna sevindim çıkmazda kalmıştım. sağolun ilgilendiğiniz için..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Hocam anlamadığım en önemli konu daha yenimi fark ettin Türk dili 1 i aldığını? Dönem bitiyorda

Kızma ama soralım,Türk dili 2 değil değilmi?

Bu saatten sonra yapılacak birşey yok bildiğim kadarıyla neden dersen,ders saydırma veya okulu dondurma gibi işlemlerin süresi var belirli bir tarihten sonra yapılamıyor.Hacı ben ders saydırmadım,zaten aldığım bir dersi sistem hatası yüzünden tekrar vermişler.Diyeceksin,güzel diyeceksin,bunun problem olucağını sanmıyorum,dilekçe verirsin hallolur.

Hallolmazsa veya hallolalazma sebebi bu dersin Repeat olarak göründüğünden dir,yani sen bu dersi vermişsindir ancak birdaha almış olarak görünürsen ozaman geçmiş olsun

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Hocam anlamadığım en önemli konu daha yenimi fark ettin Türk dili 1 i aldığını? Dönem bitiyorda

Kızma ama soralım,Türk dili 2 değil değilmi?

Bu saatten sonra yapılacak birşey yok bildiğim kadarıyla neden dersen,ders saydırma veya okulu dondurma gibi işlemlerin süresi var belirli bir tarihten sonra yapılamıyor.Hacı ben ders saydırmadım,zaten aldığım bir dersi sistem hatası yüzünden tekrar vermişler.Diyeceksin,güzel diyeceksin,bunun problem olucağını sanmıyorum,dilekçe verirsin hallolur.

Hallolmazsa veya hallolalazma sebebi bu dersin Repeat olarak göründüğünden dir,yani sen bu dersi vermişsindir ancak birdaha almış olarak görünürsen ozaman geçmiş olsun

Türk dili 2 değil hocam Türdk dili 1.

evet yeni farkettim :/  bugün otomasyondan vize sonuçlarına tekrar bakarken Türk dili 1 i gördüm. sonra ders alma listesine baktım orada da geçiyor. naneyi yedik dedim dersi dönem başında kilitlemişler bana, benim de dikkatimi çekmemişti ders onayı yaparken..

şimdi durumu özetlersek ben bu dersi geçen sene verdim. bu yıl yanlış imza ve dikkatsizlik sonucu tekrar alıyorum ve vizesine girmedim çünkü dersi tekrar aldığımı bilmiyordum. yarın da bu dersin finali var hocam..

geçmiş olsun mu yoksa kurtarma payım var mı dersin ?

Toplam Hit: 1523 Toplam Mesaj: 13