Geforce 8500 Gt Sorunsalı
-
kuzenden şu geforce 8500 gt kartını almıştım taktım pcye, kurdum driveri çalışmadı. nvidia nin sitesinden driverin son sürümü indirdim kurdum hala aygıt yöneticisinde "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" yazıyor sorunun nerde olduğunu bilen var mı ?
-
pcı 16x le çalışıyo onla alakalı olabilir.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
pcı 16x le çalışıyo onla alakalı olabilir.
-----------------------------nasıl yani hocam ?
-
arkadaşlar şu geforce 8500 gt yi kelepir fiyata biraktı kuzen. bikaç saatım var ayarlıyamassam geri vercem yaf :S
-
Bende Sparkle ın 8500 gt si var, aynı sorunu Vista Ultimate ve Home Pro da yaşadım, updateler filan fayda etmedi, hatta beter oldu..Birde Vista uyumlu diyordu..
Xp ye dönüş yaptım..
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Bende Sparkle ın 8500 gt si var, aynı sorunu Vista Ultimate ve Home Pro da yaşadım, updateler filan fayda etmedi, hatta beter oldu..Birde Vista uyumlu diyordu..
Xp ye dönüş yaptım..
-----------------------------hocem benimki starter di xp kurayım dedim kurulum u 2. aşamasında hata verdi pc yenden başlıyo cd den boot için toşa basın diyo bişiye basmmıyom tabi sonra işletim sistemi hatası diyo başka bi disk taktım orda xp kurdu . sonra bende kendi disk imi home pro kurdum işte. acaba disktemi sorun var :S
-
Ankartın ne?
-
cpuz raporuna göre,
Chipset & Memory
Northbridge VIA P4M900/CN896/VN896/PT890 rev. 00
Southbridge VIA VT8237A rev. 00
Graphic Interface PCI-Express
PCI-E Link Width x16
PCI-E Max Link Width x16
Memory Type DDR2
Memory Size 512 MBytes
Memory Frequency 266.7 MHz (3:4)
DRAM Interleave 4-way
CAS# Latency (tCL) 4.0 clocks
RAS# to CAS# (tRCD) 5 clocks
RAS# Precharge (tRP) 5 clocks
Cycle Time (tRAS) 13 clocks
Command Rate (CR) 2T
-
donanımsal bi sorun yok gibi gmzüküyo.ilginç:S
-
Kod 43 hatası Aygıtı denetleyen sürücülerden birisi işletim sistemine aygıtın bir nedenle sürücü yüklemesinin basarısız oldugunu belirtmis senin sorunun bu donanım ile ilgili bir sıkıntın yok olsa zaten Hiç Görüntü gelmez Sürücüde bi Sorun var muhtemelen yada işletim sistemindede bi sorun olabilir. sistemini Yeniden kurmanı tavsiye ederim.
-
Dr_X bunu yazdı:
-----------------------------
Kod 43 hatası Aygıtı denetleyen sürücülerden birisi işletim sistemine aygıtın bir nedenle sürücü yüklemesinin basarısız oldugunu belirtmis senin sorunun bu donanım ile ilgili bir sıkıntın yok olsa zaten Hiç Görüntü gelmez Sürücüde bi Sorun var muhtemelen yada işletim sistemindede bi sorun olabilir. sistemini Yeniden kurmanı tavsiye ederim.
-----------------------------gerek kalmadı hocam kartı kuzene iade ettim, gitti güzelim kart :|