Geforce 8500Gt
-
sa müritler şimdi 8500gt alıcam şimdi8500 fazla ısındıgında dolayı pc e reset atıyormuş şimdi bildigime göre 8500lerde pasif sogutucu var aklıma overlock geldi şimdi bir fan alıp üstüne monte etsem iş görür diyorum ama overlock yapmasak yinede hep ısınıp reset miatı atıcak pc e :D yani eger öyleyse geforce bu 8500ü neden yapmışki _?
-
hoca sende ne kadar bi para var sen onu söle biz sana daha iyi ve uygun bu ekran kartı bulmaya çalışırız ??
-
bk kendin demişin öle reset atsa niye yapsınki adam reset olayı sadece ekran kartının ısınmasıyla alakalı bi durum deil.HE şu var bi arkadaşımda 8500 gt vardı kasaın yanında vantilatör koyuyodu reset atmasın diye ama snra sorun kendi kendine çözüldü.Bndede 8600 gt var her gelen sobamı yanıyo kasada esprisini yapıyo ama hiç reset atmıyo makina al yani bişiey olcanı sanmam.Şüpheleniyosan adama taktır makina reset atıyosa gider geri götürürsün bi yolunu bulurlar zaten.
-
fazla 120 ytl var
-
hazır konu açılmışken bende bir şey soracam bende ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum şöyle yeni oyunları rahat çalıştıracak güzel bir şey olsun diyorum ama maliyeti nedir önerilerinizi bekliyorum
-
şeysin tipi agp pci-e mi
elinde olan kullanacağın max para
sana bişeler ayarlıyalım :S
-
dostum almanı tavsiye ederim güzel bi alet ... soğutucunun üzerinede kasa fanı monte ettin mi iş tamamdır ..
bekle resim gelio =) xD
-----------------
edit:
orjinali :
http://hwtech.ru/img/pics/news/hardware/2007/april/17/EN8500GT_SILENTHTD256M.jpg
üzerine fan taktıktan sonra .. (deli gbi oluo 1 gr ısınma yok xD ) :
http://img397.imageshack.us/img397/1760/spa0125gj4.jpg
hadi kolay glsn =)
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------şeysin tipi agp pci-e mi
elinde olan kullanacağın max para
sana bişeler ayarlıyalım :S
--------------------------walla hocam 8500ün agp si varmı bilmiyorum ama:D dedigim gibi en fazla 120 ytl
-
7300 GT Var hocam ısınınca pc donup kalıyor reset atıyor :S
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
fazla 120 ytl var
-----------------------------evet hocalar bende sorim 120 -150 civarında ekran kartı tavsiye edebileceğiniz bişiler ..
-
kardeşim öyle bi şey yok benim bilgisayarım 8500 gt var canavar gibi çalışıyo üstüne over clok dahil yapılı bi sorun yok :)
eski bi ekran kartının soğutucusu vardı fan yani onuda taktım hiç bi şey yok :)
almak istiyorsan al manyak bi ekran kartı benim hoşuma gidiyo en azından :) kaldırmadığı oyun yok daha :)