Gelecek Seçimde
-
oo o sefer bende kullanıcam iyi akp -1 oy olcak :D
-
Mhp
-
Osman Pamukoğlu Hak ve Eşitlik Partisi (Bence Türkiye cumhuriyetini yeniden kurtaracak tabir_i caizse 2. Atatürk)
ampüle oy verenlerin ağzına vereyim
-
aydin_aydin_ bunu yazdı:
-----------------------------Osman Pamukoğlu Hak ve Eşitlik Partisi (Bence Türkiye cumhuriyetini yeniden kurtaracak tabir_i caizse 2. Atatürk)
-----------------------------beyler ne olursa olsun hakaret etmeyin.Şimdi birisi çıkıp
HEP e oy veren koyim, ona sokim buna yerleştireyim hepsinin ağzna vereyim dese hoşunuza gider mi ?
------
bunun dışıdna benim şahsi fikrim chp ve mhpliler yön değiştirip HEP e oy vermedikçe bu iş yürümez.Ama akp bir seçim daha KAZANAMAZ
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
aydin_aydin_ bunu yazdı:
-----------------------------beyler ne olursa olsun hakaret etmeyin.Şimdi birisi çıkıp
HEP e oy veren koyim, ona sokim buna yerleştireyim hepsinin ağzna vereyim dese hoşunuza gider mi ?
------
bunun dışıdna benim şahsi fikrim chp ve mhpliler yön değiştirip HEP e oy vermedikçe bu iş yürümez.Ama akp bir seçim daha KAZANAMAZ
-----------------------------Doğru söylüyorsun dostum, akp ve onu başımıza getirenlerden o kadar nefret ediyorum ki biran kendimi tutamadım yazdım,
-
zumsuk bunu yazdı:
aydin_aydin_ bunu yazdı:
-----------------------------Osman Pamukoğlu Hak ve Eşitlik Partisi (Bence Türkiye cumhuriyetini yeniden kurtaracak tabir_i caizse 2. Atatürk)
------
-----------------------------inşallah öyle olur...
-
aydin_aydin_ bunu yazdı:
-----------------------------Osman Pamukoğlu kim Atatürk olmak kim?
Bİ kere Atatürk bir millete ne kadar şerefsiz olsa da o milleti boklamaz veya şu savaşta yok hainler bu savaşta yok demez. Kendi işine bakar...
Ama Osman Pamukoğlu rahatlıkla söyeleyebilir bknz: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=94391
-
aydin_aydin_ bunu yazdı:
----------------------------
Höst kendini bilmez AKP yi bende sevmiorm ama ağırdan gel %47 nin hepsinin ağzına bir kere verirsin ama hepsi birden ya senin ağzına verirse! :@
-
türk milleti demiyorum bu millet seçim yeklasırken yapılan dagıtımlara yada oyunlara kanmazsa akp iner. ayrıca ben wersem değişmez demeyın bu buyuk bı oy oranı olusturuyor. en kucuk ornek kahvede lak lak yaparken bile farkedılıyor kı mıllet aynı fıkır de ben wersemde wermese gececek partı bellı dıyo bende o sebepten ona attım oyu dıyo senın fıkrın senın hakkın barajı gecemezse de gecemesın gelen hukumet kotu işler yapınca senın ıcın rahat olsun ben oyumu bu ibneye wermedım dıye bılesın
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
aydin_aydin_ bunu yazdı:
----------------------------
Höst kendini bilmez AKP yi bende sevmiorm ama ağırdan gel %47 nin hepsinin ağzına bir kere verirsin ama hepsi birden ya senin ağzına verirse! :@
-----------------------------aferin iyi demişsin seviye yerlerde zaten :W