folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Gelecekte Yazılım Neye Evrilecek?

Gelecekte Yazılım Neye Evrilecek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

İzmirde teleferik ormanında domuzlar cirit atıyor... Caddenin kenarında görünüyorlar.... yaşasın yaban hayatı...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Metaverse olayı 3d tv den ileri gidemeyecektir bence.

Bana da öyle geliyor.

Sonuçta 100.000 lerce yıl sosyal bi varlık olarak gerçek dünya da yüzyüze yaşadık. Bir anda gözlüklü sanal dünyaya adapte olmak çok zor geliyor.

Ayrıca vr gözlükler 30 dk dan fazla vertigo yapıyor.  

He şu olsa iyi olurdu ölünce ruhumuzun böyle bir evrende yaşaması efso olurdu. Beden ölüyor ama bilinci bir şekilde makinelere aktarsak orda bi dünyada yaşasak filan :)) Böyle bi black mirror bölümü de vardı.

Bedenin toprağa verilip ruhun hala dünyada tutulması çok fütürüstik olurdu.

amazo prime da bu konu üzerine bir dizi var komple Upload adında , tavsiye ederim.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı
    samato bunu yazdı

Metaverse bence Facebook'un kendini kurtarma çabası.
    Twitter instagram linkedin vs. yaygınlaşmaya başladığından beri facebook yeniden pazarda kuvvetlenmek için uğraşıyor
    ama en son +50 teyzeler kullanıyordu.

Uzun vadede facebook'u yok olurken görecektik e yeni nesil gençlerde facebook yerine başka yerlerde takılıyorlar. 
    DC kanalları bile daha eğlenceli onlar için.

Büyük firmalar insanların teknolojiye olan adaptasyonunu hızlandırmaya çalışıyorlar ancak daha teknolojinin doğru dürüst 
    yaygınlaşamadığı çok sektör var. 

Akıllı şehirler + akıllı evler gibi teknolojiler yaygınlaşmadan metaverse'nin başarılı olamayacağını düşünüyorum.

Daha adam akıllı sorunsuz kombi yok :D 

Hocam yalnız instagram ve whatsapp gibi bugün dünyada dev olan 2 marka zaten meta yani facebook çatısı altında 

Haklısın hocam onu gözden kaçırmışım. Biraz daha yukardan bakmak lazım sanırım o zaman.

Tüm şirketlerini bir şekilde meta'ya dönüştürebilirler çok büyük bir yapıyı oluşturabilme ihtimalleri var sanırım. 

5-10 sene değilde daha uzun vadeli bir strateji çizmişlerse metaya günün sonunda o yönde de hareket olabilir belki.

Bir yandan da superapp'ler var. Meta ne kadar genişlerse genişlesin global superappler pazar için yine savaşırlar.

Birde meta'ya alternatif başka metalarda yaratılabilir. Hatta teknoloji dahada ilerde kuantum bilgisayarlar sayesinde bir meta emulator'e kadar indirgenedebilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

yazilim niye evrilsin ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

yazilim niye evrilsin ?

Canlılar evriliyor yazılım neden evrilmesin?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    MhmdAlmz bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

yazilim niye evrilsin ?

Canlılar evriliyor yazılım neden evrilmesin?

bilgisayar nası evrilecek ?

boş beleş marketing kampanyalarının peşinden koşmayın gençler. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

yazılım yapan yazılımları yapan yazılımcılar mı olacak :W 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Aha

https://copilot.github.com/

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

https://www.tahribat.com/forum/github-copilot-252422 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Ow ye, pardon.

anca gidersin...
Toplam Hit: 2644 Toplam Mesaj: 21
metaverse web3.0