Geleneksel 1. TBT Kayseri Bulusmasi
-
bende gelmek istiyorum ;) zamanı cumartesi gününe denk getirirseniz iyi olur mekan kayseripark'ın en üstü olsun :D
-
YA hiç anlamam 1. si düzenlenen şey nasıl geleneksel olur
-
mekan ve zaman konusu çogunlugun istegine göre belirlenecektir.
Edit:1.geleneksel en basta yaziyor yazildigi gibi okunuyor. gelecek arkadaslar yazsin dedik Konu pic olmasin lütfen
-
akşama doğru olsun. 28i doğum günüm yaparsanız 28 olsun yoksa 27si olsun
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------yav sana ne? :D konuya kayseri bulusmasina gelmeyeceklerin yazmasi yasaktir gidin lem :D
gelecekler isim yazdirsin.birde istedigi günü yazdirsin
1-scaryhim
2-vukuat
3-Digitalmind
4-ucanteneke
-----------------------------
-
kayseri bu boru değil :P o kadar çok yer var ki nerde buluşsak acep??
-
geliyoruuum :)
-
Hacı ben koşa koşa gelirdim ama işlerim var yılbaşından önce yapmanız kötü olmuş :) Napacaksınız internet kafede kantır felan mı atacaksınız :P :P Keşke gelebilseydim ama işlerim var malesef :|
Bu sitede üyeliği olup ve kayseride olup VE BANLANAN :P bir iki arkadaşım var onları gönderiyim bari :D
NÖRÜYONUZ MİLLET :D Buda parolamız :P
-
MentalForce bunu yazdı:
-----------------------------Hacı ben koşa koşa gelirdim ama işlerim var yılbaşından önce yapmanız kötü olmuş :) Napacaksınız internet kafede kantır felan mı atacaksınız :P :P Keşke gelebilseydim ama işlerim var malesef :|
Bu sitede üyeliği olup ve kayseride olup VE BANLANAN :P bir iki arkadaşım var onları gönderiyim bari :D
NÖRÜYONUZ MİLLET :D Buda parolamız :P
-----------------------------
orti nasil gelmezsin yav adami sinirlendirme yaziyom ben adini gelmede görüyüm bakiyim .banli elemanlari bana havale et bakiyim ben bi ifadelerini aliyim. ayrica geliyosun haberin olsun.
-
Ya noldu bu buluşma nerde ne zaman yapılacak ? bi aydınlatsanız bizi keşke ...