Gemicilik Personeli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByNiko
    ByNiko's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar Ben Gemide Çalışıp Avrupalar Gitmek istiyorum.iş olanakları felan neledir? girersem beni gemide ne gibi sorunlar bekliyor? aranızda bu işi yapan veya bu konuda bilgisi olan varsa yazsın ltfn. ( ne işini var felan demeyin, malum maddi sıkıntıdan:(

Serefsizlerin serefsizce yasadigi bu dünyada Sende serefsizce Yasiyorsan ADiLiGiNE boncuk takta NAZAR DEGMESiN!!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Babam gemide çalışıyordu. Ya valla gemi olayı kıyak iştir iyi para biriktirirsin.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    sosyal hayatını çok etkiler..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

şimdi ben gemi işi ne başvurmak için arastırmıştım 450 ytl filan gemi ehliyeti alman gerek ve direk yurtdişi vermiyorlar sansın varsa gidersin ama yurt dişinda kaçmaya kalkma interpol peşler

ve hayatının yasarsın

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    ben gemi 3. muhendisiyim sosyalliğini etkilemesi tamamen goreceli bişey oyle kısa seferler varki çok sık liman yapıyorsun değişik insanlar değişik tadlar değişik tenler gerçekten güzel ben seviyorum parasıda fena değil işsizlik diye birşeyde yok denilecek kadar az
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    iş yerinde güvenlir bir abimiz bana gemi işi ayarlayacağını söyledi.aslında teklif kendisine gelmiş ama kendisi evli/barklı olduğu için bana teklif etti.gerçekten güvenlk bir adam olmasa buraya yazmazdım ama.aylık maaş 2500 dolar dedi.40 günde 1 hafta evde geçiriyormuşum vs...tabii torpil çok önemli.gece gündüz dua ediyorum bu işin olmasını
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByNiko
    ByNiko's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    iş yerinde güvenlir bir abimiz bana gemi işi ayarlayacağını söyledi.aslında teklif kendisine gelmiş ama kendisi evli/barklı olduğu için bana teklif etti.gerçekten güvenlk bir adam olmasa buraya yazmazdım ama.aylık maaş 2500 dolar dedi.40 günde 1 hafta evde geçiriyormuşum vs...tabii torpil çok önemli.gece gündüz dua ediyorum bu işin olmasını

2500 dolar demişsinde, benim araşdırdığım kadarıyla 800  ila 1.20 YTL Arasında Değişiyor. o kadar miktar çok fazla bence. ama in$. dediğin doğrudur ve gidersin madem gitmeyi çok istiyorsun..

Serefsizlerin serefsizce yasadigi bu dünyada Sende serefsizce Yasiyorsan ADiLiGiNE boncuk takta NAZAR DEGMESiN!!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    evet tayfa için 1000 ytl + ssk + yatacak yer :) + yemek + 6 ayda bir ikramiye şu sıralarda piyasa ama ben zaten gemi zabiti olduğumdan yaklaşık 2500 dolar alıcam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek

bende isterim o işten :) saka maka cidden su işsizlikte iyi olur ama gerekli olan seyler ne mesela askerlik?:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByNiko
    ByNiko's avatar
    Erkek
    candas Askerliği tecil ettirmen lazım :(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaRVeL
    MaRVeL's avatar
    Erkek
    XmV bunu yazdı:
    evet tayfa için 1000 ytl + ssk + yatacak yer :) + yemek + 6 ayda bir ikramiye şu sıralarda piyasa ama ben zaten gemi zabiti olduğumdan yaklaşık 2500 dolar alıcam
    Hangi okul?
Toplam Hit: 4695 Toplam Mesaj: 12