folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gençlik Parkı Balon Vurmaca :S

Gençlik Parkı Balon Vurmaca :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    bugün ankara'da gençlik parkına gittik adam gelin gençler dedi 3 atışta 2 sini vurursanız 5 paket PARLAMENT veriyoz dedi.Bizde tmm dedik mesafe çok yakın 1m anca neyse ben attım 3ü de ıska :S verdim 2.5 YTL 'yi sonra bizim arkadaş atladı ben vururum diye oda 2.5YTL verdi 3de 1 yaptı gitti bizim 5 kağıt.Sonra adam dediki bize çok kendinden emin şekilde 10 YTL verin 3de 1 yaparsanız 5 Paket PARLAMENT + Bizim verdiğimiz 10 YTL  + önceki 5 YTL neyse tmm dedik yine attık attık attık 0 yine vuramadık.Acaba diyorum bunda bir hile felan mı var çünkü tüfek kuş tüfeği ucuna ufak boncuk gibi mermi koyuyorlar atıyoz açıkcası anlamadım.Ve adamın o kadar iddaa'lı konuşması garibime gitti :S

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ayariyla falan oynuyorlardir haci.

3atis hakkiniz varsa.

1. atista nisan aldiginiz yer ile , merminin gidis yeri arasindaki farki cozmeye calsin ve 2-3 . atislarda ona gore atis yapmaya kalkin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aynısı burdada var ve 2 çeşit mermi kullanıo ibneler, altan mermi koyarken 2 tane kutuları var biri içi boş diğeri dolu mermi,balona gelse bile patlatmıo içi boş olan,adam bide ayak yapar genelde,bak şimdi tam şuraya ateş et patlıcak der,onu dediğinde dolu mermi koyar ve gerçekten patlar,2.ve3. mermiyi boş koyar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    biliom o adamı bize de dedi gelin diye yemedik biz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

:D 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

Hocam Adamın Bi Bildiği Varmış Demekki O Kadar İddaalı Konuşmuş =) Bence Hiç Girmeseydin Lafı Koysaydın G*t Olup Kalsaydı =)

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    ----------------------------

zuhaha:D

Yapay zeka, zeka değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

hocam tamammmmeen el cabuklugu zamaninda mersinde bizim eleman atis yapacakti fark ettim.. sen iki parmaginin arasindan o boncuk gibi zamazingoyu koydugunu saniyorsun ama koymuyor.. sen dogrultup havayi sıkıyorsun balonlara..

dedimki abi birakmadin mermiyi, dedi yok yok attim..

e acip bakabilirmiyim...?? cevap: gitsene yaw yalan yanlis is mi yapiyoz burda, basimi belaya sokma benim

:D

bide su var, normalden cok cok kücük boncuk birakiyorlar, mermi namlu capini tam olarak doldurmadigi icin disariya üflenen basincli hava boncugu yeterince hizli itemiyor, hatta mermi balona yetismeden yere düsüyor yada balona yetisse bile sanki elinle boncuk firlatmissin gibi carpip geri sekiyor..

yiyosa tüfegi kirip normal sacma koysun 1 degil 25 metreden gene vurursun..

balona tek sacmayla atis yapiyorsun mermi carpip dönüyor :D 

"wöhh a.q. biz cocukken kus avlar keklik düsürürdük bu silahla bi balonu delemedik.." diyenlere durum aynen anlattigim gibidir..

choosing my confessions...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyberfalcon
    cyberfalcon's avatar
    Erkek
    hoca ankarada gençlik parkına gidilirmi iyi gine az bi dolandırılmayla kurtulmuşunuz ora it kopuk mekanı tam ayrıcada tüfek olayı direk kolpa içinde bi boklar var o aletin bende vuramadıydım bi türlü
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    Ve adamın o kadar iddaa'lı konuşması garibime gitti :S

vay be şans oyunu iddia yı iddaa yaptı cnn turkde bile iddaa yazıyordu iddia ile ilgili bir haberde :D 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

eski numaradır, boncugu tüfegin agzından koyuyor sonra size veriyor degilmi :)

size verecegi zaman boncugu koymuyor parmaklarının arasında el çabuklugu yapıp koyar gibi yapıyor

seneler önce benimde başıma geldiydi intikamımı aldım ama

tüfegi size verdigi zaman onun dikkatini çek sen çaktırmadan namludan içeri bi tane boncuk bırak

bende işe yaramıştı  üst üste vurmaya başlaynca tüfegi elimden almışlardı

EDİT:           JaCKaL ın dediklerini okumadan hızlı geçmişim aynen dedigi gibidir olay

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 3302 Toplam Mesaj: 22