Genel Adsl Problemleri Ve Çözüm Yolları..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Aklın sıra 2-3 çözüm yolu yazmışsın. Sorunun asıl kaynağı telekom ve çalışanlarında. Siz hepiniz aynısınız, telekoma kafam girsin
geçmişimizi unutmayalım lütfen emirbey :D -
blutarm bunu yazdı:
-----------------------------Paylaşım ve emeğin için teşekkürler BÖC =)
Yanlız eklemek istediğim bir not olucak burdaki probleme ilişkin, yazanları uygulayan sayın arkadaşlarım eğer sorun bulamazda 4440375 ararsanızmüşteri temsilcisi size "modemin elektrik kablosunu çıkarırmısınız?" diyorsa "ben denedim, ben yaptım vs" demeyin... =)
evet onları eklicektim ama yorulduğum için gönderdim mesajı :) -
nights_judge bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
Aklın sıra 2-3 çözüm yolu yazmışsın. Sorunun asıl kaynağı telekom ve çalışanlarında. Siz hepiniz aynısınız, telekoma kafam girsin
geçmişimizi unutmayalım lütfen emirbey :D
-----------------------------Geçmişe değil geleceğe bakalım lütfen, aylardır kopuyorum bi sorunumu çözemediniz, tek duam hepiniz cırcır olurda mola aşımından feedback alırsınız inşallah :/
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------nights_judge bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
geçmişimizi unutmayalım lütfen emirbey :D
-----------------------------Geçmişe değil geleceğe bakalım lütfen, aylardır kopuyorum bi sorunumu çözemediniz, tek duam hepiniz cırcır olurda mola aşımından feedback alırsınız inşallah :/
hehehehe sorma geçen aldım yemek molasını böldüm die :D -
Up...:)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Vay vay ihanet ha :D:D
nights_judge bunu yazdı:
Kardeş konu için sağolasın devamınıda bekliyoruz... Bide çağrı merkezini arayınca ulaşabilsek :|
yok yok benim şans kötü amk
doğru numarayı tuşladım ezbere, buydu galiba diye. dıtttttttttttttttt yada dtdıtdıtd gibi bi ses geldi öyle bi numara yok diyen ses işte
airtiesi aradım modemi. sorunu anlattım falan 10 dk kaadar fatura girdi :D zaten ondan önce 1 saatlik vardu :D bağlanana kadar 15 dk :W
neyse acaba ttnetten olabilirmi dedim olabilir orayı arayın dediler tamda kapatıyodular telefonu ttnetin numarasını istedim verdiler
neyse aynı numara çıkınca çok sinirlenmiştim
2-3 kere denedikten sonra nihayet biri çıktı
kanımca ing seçeneğini kullanan azdır
ing bilen türkler mi çalıştırılıyor? bidahakine onu deniim :D
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Vay vay ihanet ha :D:D
nights_judge bunu yazdı:
Kardeş konu için sağolasın devamınıda bekliyoruz... Bide çağrı merkezini arayınca ulaşabilsek :|
yok yok benim şans kötü amk
doğru numarayı tuşladım ezbere, buydu galiba diye. dıtttttttttttttttt yada dtdıtdıtd gibi bi ses geldi öyle bi numara yok diyen ses işte
airtiesi aradım modemi. sorunu anlattım falan 10 dk kaadar fatura girdi :D zaten ondan önce 1 saatlik vardu :D bağlanana kadar 15 dk :W
neyse acaba ttnetten olabilirmi dedim olabilir orayı arayın dediler tamda kapatıyodular telefonu ttnetin numarasını istedim verdiler
neyse aynı numara çıkınca çok sinirlenmiştim
2-3 kere denedikten sonra nihayet biri çıktı
kanımca ing seçeneğini kullanan azdır
ing bilen türkler mi çalıştırılıyor? bidahakine onu deniim :D
4440375 i ara fatura zamanları ve tarife değişikliğinde 5i tuşla normal zamanlarda 3ü tuşlarsan kolay ulaşırsın,birde sabah 12e kadar akşamda 11den sonra kolay ulaşabilirsin :) İngilizceyi tuşlama çünkü sadece ingilizce bilenler hizmet alabilir türkçe konuşursun destek alamazsın,Çalışanlar türk :) -
ing+türkçe bişiler yaparık :P
-
ewy kardeşim güzel bi konu olmuş
-
NoName bunu yazdı:
ing+türkçe bişiler yaparık :P
o da olmas işte :D eğer ingilizce konuşmadıgını anlarlarsa bu sefer yine destek vermezler :)