Genel Kurmay Başakanlığı Arşivinden Kurtuluş Şavaşı Görüntüleri...
-
indiriyom bakalım güzel olduğundan duygulanacağımdan eminim.
-
yaw kardeşim sinir oluyom yahu indirdim sadece ses geliyo görüntü yok halbuki avi formatı benim media player niye açmıyo elinde kodek gibi bişey olan var mı?deliriyorum yahu,yardım edin beyler.
-
canım kardeşim winamp da açma media player da aç
-
saoL arkadasım payLasım icin hemen indiriyorum...
-
DJ_Alper03
canım kardeşim winamp da açma media player da aç
-
valla beyler mecburen xilisoft video converterle divx yaptım öyle izleyebildim,ertan kardeş sen de dediğim gibi yap divx video converter varsa anca öyle izleniyo yani dönüştürmek gerekiyo.Alper kardeş sağol da winamp ın son sürümleri de sanırım divx,avi felan destekliyo,ama bende winamp yok zaten.
ama izleyince gözlerim doldu o anaların vurulması 25 kiloluk mermileri o kadınların 4-5 tane sırtlarına yüklenip götürmesi ben bile taşıyamam,erkek olmasam ağlardım,gözlerim yaşardı ama ağlayamadım... -
NERDEN BULDUN BARİKİN BU GÖRÜNTÜLERİ G.KURMAYDAN MI ÇALDIN YOĞSAM :p
-
görüntüyü izledim duygulandım walla ne deyim
saol paylaşım için -
Arkadaşlar ilginize sonsuz teşekkürler.Tahribatın özgür bir forum olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz ve günün yoğunluğunda kimimiz işten kimimiz okuldan gelince hoşca vakit gecirmek için bakıyoruz tabiiki her türlü konuya açık forum ama benim nacizane isteğim arada bir de olsa bizle ilgili konulara azda olsa zaman ayıralım .
Son olarak
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kansa toprak uğrunda ölen oldukca vatansa bu topraklar ve bu bayrak için canını vermiş Lazı,Çerkezi,Alevisi,Kürdü,Sünnisi,Hanefisinden ALLAH binlerce kere razı olsun ruhları şad mekanları cennet olsun.
Sevgiler....
Toplam Hit: 5728 Toplam Mesaj: 22