folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder General Mobile Discovery - Alan Kullanan Var Mı ?

General Mobile Discovery - Alan Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

beyler dündendir bu telefona bakıyorum. millet öve öve bitiremedi. yok öyle telefon yok böyle telefon

dh inceleme videosu

s3 ile kıyaslama videosu

bu videoları izledim insanın aklını çeliyor valla. benim niyetim eylülde s3 almaktı. 700e filan bulunuyor bizim buralarda. belki o  zamana kadar biraz daha düşer bide kart borcum bitecek rahat rahat alırım diyordum.

ama bu telefonu görünce bunu mu alsam diye düşünmeden edemedim.

citizen'in konuya baktım ön sipariş konusuymuş o. telefon sanırım şu an piyasada ve satışı yapılıyor. alan var mı veya arkadaşında olan test etme imkanına kavuşan biri varsa anlatırsa iyi olur. aklımızda şekillenir en azından.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    telefonda stok sorunu var hic bi yerde bulunmuor ayrica fiyati 600 lira zaten 700 lira karaborsa fiyati mi ? Birde son gelen partinin cogu olu piksel hatali cikti

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    telefonda stok sorunu var hic bi yerde bulunmuor ayrica fiyati 600 lira zaten 700 lira karaborsa fiyati mi ? Birde son gelen partinin cogu olu piksel hatali cikti

700 s3 için dedim hocam.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    discovery alirsan bi tek sarj olayindan uyuz olursun ama adamlar ona gore kutuya hizli sarj cihazi koymuslar birde kilif vs zor bulunuyor

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

bende ya discovery yada jiayu g4 alcam aslinda discovery alcaktim direk stok sorunu var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

bende ya discovery yada jiayu g4 alcam aslinda discovery alcaktim direk stok sorunu var

Yurtdisindan kargoyla telefon getirmek artik imkansiz direkt geriye yolluyorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    logas bunu yazdı

Yurtdisindan kargoyla telefon getirmek artik imkansiz direkt geriye yolluyorlar

hediye paketli olarak bi denicem

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

yazılım güncellemesi çıkmaz böyle çakma aletlere.

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

yazılım güncellemesi çıkmaz böyle çakma aletlere.

ota destegi var hocam + bide 4,2 zaten

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sayqo
    sayqo's avatar
    Erkek

kardeşim 3 hafta oldu kullanıyorum. bi kaç problem dısında telefon on numara.. custom rom olayı falan var mı ama bu tip şelerden fazla anlamadıgım için denemedim probleme gelince ( gerçi iki gündür hiç olmadı ama ) her gün neredeyse aynı saatlerde sd karta aktardıgım tüm uygulamalar açılmıyor.. basta sd kartta sıkıntı vardır dedım ama bence sorun daha cok yazılımsal.. şimdi servise göndersem mi düşüncesindeyim daha büyük sorunlar yaratmadan ama ondan önce ya bi format çekmek gerek diye düşünüyorum yada hiç anlamasam da sağlam rom yapanlar var bi tel için onlardan birini atmaya calısıcam telefona.. ben olumuz yonlerınden bahsedeyım sadece, telin sesi orta seviyede (bazen kız arkadasımla tartısıyoruz o derece ayar oldum; yada benim bi kulak burun bogaza görünmem sart) menude bi kaç ingilizce kelime var fazla göze batmıyor bence sadece su ses olayına çözüm olsa s4 vs halt etmıs.. son olarak kılıf olayı okdir ekran filmide keza öle hatta 2 adet ekran filmi ve 3 tane farklı renklerde slikon kılıf sipariş ettim.. sadece yedek batarya olayı var onuda telpa getirmek zorunda zaten 10 yıl boyunca bu tip firmalar satış yaptıgı ürünlerin yedek parçalarını bulunudurmalı sonucta o konuda bi sıkıntı olacagını sanmıyorum... umarım az cok faydası olmustur.

Dostum! Ölmek değil mesele: Gömmüyorlar beni. Sorun,toprağa girememekte!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

dostum telefonu alalı bir kaç gün oldu. Eşim için aldım. Kendisi telefonun son damlasına kadar sömürmediği için çok memnun. Yani telefon her türlü işini görüyor. 600tl veripte aq niye s3 kadar olmuyor demiceksen al güle güle kullan. Şarj sorunu herkesçe dile getiriliyor zaten.

Elinde 600tl varsa daha iyi telefon alamazsın. Olaya öyle bakıcaksın. s3 s4 le falan karşılaştırma. Gerçekten güzel telefon

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 8298 Toplam Mesaj: 30