General Mobile Discovery 2 499Tl
-
-
Yalannnnnnn :-)
-
orjinal domain : http://tr.generalmobile.com/
muhtemelen elinize çin malı telefonlardan birini verirler
-
SSL olmayan siteden ürün mü alınır?
-
JiggSaw bunu yazdı
yalannnn söylüyorsun :)))
hocam bilmiyorum kapıda ödemeli diyor şahsen ben alacak olsam geldiğinde açıp bakarım başka bişeyse geri gönderirim
-
costantin bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
hocam bilmiyorum kapıda ödemeli diyor şahsen ben alacak olsam geldiğinde açıp bakarım başka bişeyse geri gönderirim
ödeme yapmadan kargonu vermıyor kargocu :)
-
YeniHarman bunu yazdı
SSL olmayan siteden ürün mü alınır?
Ya bu SSL'e niye bukadar güveniyonuz anlamadım :D
-
hipokondriyak bunu yazdıcostantin bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
daha once yapmıştık aslında, herkes spariş etse kapıya gelince almasa. kargo paraları satıcıya girse ne hoş olur götemboşa.
-
hipokondriyak bunu yazdıcostantin bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
hocam onda galiba opsiyon var kontollü gönderim olmazsa heralde almam o kadarda değil
-
erdemcakmak bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıcostantin bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
daha once yapmıştık aslında, herkes spariş etse kapıya gelince almasa. kargo paraları satıcıya girse ne hoş olur götemboşa.
aha böyle bi etkinlik yapılabilir aslında :D
-
tamam liste yapın hep beraber liste yapalım gizli bir konuda toplayalım mevzuyu .basalım sparişleri.
bakalım sonuç ne olacak.