folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder General Mobile Discovery Brick Oldu HİÇ Açılmıyor....

General Mobile Discovery Brick Oldu HİÇ Açılmıyor....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Senin pc konusunda bilgini bildiğim için pc aç kapa felan deniyorum win7 dene otomatik driver tanıyor yararı olabilir discovery işte dostum hiç belli olmuyor umarım anakartta sorun felan yoktur :(

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şimdi mesajlarını da okudum. eğer telefon takoz olarak kaldıysa büyük ihtimal anakart gitmiştir.

servis ne der bilmiyorum ama rom ve root işlemi yaptığım lg telefona başka rom kurayım derken xp yüzünden anakartı yaktım. adamlar hiç ses etmeden anakartı değiştirdi ve arka kapağı da üstüne değiştirdi :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Senin pc konusunda bilgini bildiğim için pc aç kapa felan deniyorum win7 dene otomatik driver tanıyor yararı olabilir discovery işte dostum hiç belli olmuyor umarım anakartta sorun felan yoktur :(

Pc için bilimum yapılabilecek herşeyi denedim hocam da tık yok. Yalnız tek umudum var şuan telefonun durumuyla ilgili hard brick ve discovery kelimeleri birarada google hiç bulamıyor :d olmamış olsun bişey ölmemiş olsun telefonum yok halim duman. ben uyuyum sabah ilk işim win 7 yüklemek veya win7 bulmak sonra eğer çalışıyorsa yürür gider yoksa buradan şu usb jig olayını danışıcam :(

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam ilk baş aklıma gelen download moda alıp orjinal romu flash tool ile yüklemen oldu ama general mobile da bu işlem tam olarak nasıl olur bilmiyorum.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hocam aklıma gelen usb girişinin bozuk olduğu ve bu işlemi yaparken şarzının tamamen bittiği yönünde. Birde başka bir yerden dolu batarya ile denermisin veya bataryayı harici şarz etmeyi deneyip ? 

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Şuan elimde windows 8 bilgisayar var bu kodumun driverını açıyorum tık yok tepki vermiyor ne yapmam gerek?

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

hocam download butonuna baş sonra telefonu USB kablosundan çıkar ve tekrar tak mutlaka görür. Batarya çıkık olmalı ve driverlar yüklü olmalı.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

hocam download butonuna baş sonra telefonu USB kablosundan çıkar ve tekrar tak mutlaka görür. Batarya çıkık olmalı ve driverlar yüklü olmalı.

İşte hocam sıkıntım orda :) Driverları yükleyemiyorum @Mustafa hocamın verdiği driverı açıyorum tepki vermiyor aynı klasör tekrar açılıyor.

Windows 8.1 64bit

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

hocam 8de driverlar biraz sıkıntı ama onu da yapmıştım. netten baksan biraz bulabilirsin şu An mobilde olduğum için...

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

hocam 8de driverlar biraz sıkıntı ama onu da yapmıştım. netten baksan biraz bulabilirsin şu An mobilde olduğum için...

Sağolasın hocam sanırım hallettim control userpasswords2 ile yönetici hakkı tanıdım (bilgisayar arkadaşın olduğundan ilkgünkü gibi) driver yükledim galiba verificationu felan kapatıp şimdi flashlıcam bakalım bismillah.

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 9325 Toplam Mesaj: 25