General Mobile Discovery Brick Oldu HİÇ Açılmıyor....
-
Senin pc konusunda bilgini bildiğim için pc aç kapa felan deniyorum win7 dene otomatik driver tanıyor yararı olabilir discovery işte dostum hiç belli olmuyor umarım anakartta sorun felan yoktur :(
-
şimdi mesajlarını da okudum. eğer telefon takoz olarak kaldıysa büyük ihtimal anakart gitmiştir.
servis ne der bilmiyorum ama rom ve root işlemi yaptığım lg telefona başka rom kurayım derken xp yüzünden anakartı yaktım. adamlar hiç ses etmeden anakartı değiştirdi ve arka kapağı da üstüne değiştirdi :F
-
Atakan bunu yazdı
Senin pc konusunda bilgini bildiğim için pc aç kapa felan deniyorum win7 dene otomatik driver tanıyor yararı olabilir discovery işte dostum hiç belli olmuyor umarım anakartta sorun felan yoktur :(
Pc için bilimum yapılabilecek herşeyi denedim hocam da tık yok. Yalnız tek umudum var şuan telefonun durumuyla ilgili hard brick ve discovery kelimeleri birarada google hiç bulamıyor :d olmamış olsun bişey ölmemiş olsun telefonum yok halim duman. ben uyuyum sabah ilk işim win 7 yüklemek veya win7 bulmak sonra eğer çalışıyorsa yürür gider yoksa buradan şu usb jig olayını danışıcam :(
-
Hocam ilk baş aklıma gelen download moda alıp orjinal romu flash tool ile yüklemen oldu ama general mobile da bu işlem tam olarak nasıl olur bilmiyorum.
-
Hocam aklıma gelen usb girişinin bozuk olduğu ve bu işlemi yaparken şarzının tamamen bittiği yönünde. Birde başka bir yerden dolu batarya ile denermisin veya bataryayı harici şarz etmeyi deneyip ?
-
Şuan elimde windows 8 bilgisayar var bu kodumun driverını açıyorum tık yok tepki vermiyor ne yapmam gerek?
-
hocam download butonuna baş sonra telefonu USB kablosundan çıkar ve tekrar tak mutlaka görür. Batarya çıkık olmalı ve driverlar yüklü olmalı.
-
Caliber bunu yazdı
hocam download butonuna baş sonra telefonu USB kablosundan çıkar ve tekrar tak mutlaka görür. Batarya çıkık olmalı ve driverlar yüklü olmalı.
İşte hocam sıkıntım orda :) Driverları yükleyemiyorum @Mustafa hocamın verdiği driverı açıyorum tepki vermiyor aynı klasör tekrar açılıyor.
Windows 8.1 64bit
-
hocam 8de driverlar biraz sıkıntı ama onu da yapmıştım. netten baksan biraz bulabilirsin şu An mobilde olduğum için...
-
Caliber bunu yazdı
hocam 8de driverlar biraz sıkıntı ama onu da yapmıştım. netten baksan biraz bulabilirsin şu An mobilde olduğum için...
Sağolasın hocam sanırım hallettim control userpasswords2 ile yönetici hakkı tanıdım (bilgisayar arkadaşın olduğundan ilkgünkü gibi) driver yükledim galiba verificationu felan kapatıp şimdi flashlıcam bakalım bismillah.