General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi
-
Sadece 4 GB kullanicilari bilgisayar üzerinden güncelleyecek. 16 GB olanlar menüden güncelleyebilir direk.
-
arkadaş ben 3 ay önce gmd yi satmadan önce zaten kitkat gelmişti.
şimdi bu neyin güncellemesi böyle ?
-
benim driver görmüyor kurmama rağmen ilk 2-3 sanşye donanım yöneticisinde mtk65xx diye çıkıyor sonra gidiyor :(
-
whopper bunu yazdı
benim driver görmüyor kurmama rağmen ilk 2-3 sanşye donanım yöneticisinde mtk65xx diye çıkıyor sonra gidiyor :(
valla bende yapamadım. siktirecekler yapacakları işi :F bir güncelleme veriyorlar pişman ediyorlar amk :F
edit. win 8.1 uyumsuz sanırım. Win7 makinada denedim direk oluyor şuan.
Edit2, beta kitkat ile eski sürüm arası bir şey olmuş. Görsel bir kaç değişiklik var o kadar.
sLeymN tarafından 29/Kas/14 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
bilgisayarsız halledilemiyor mu ya saçmalığa bak
-
sLeymN bunu yazdıwhopper bunu yazdı
valla bende yapamadım. siktirecekler yapacakları işi :F bir güncelleme veriyorlar pişman ediyorlar amk :F
edit. win 8.1 uyumsuz sanırım. Win7 makinada denedim direk oluyor şuan.
Edit2, beta kitkat ile eski sürüm arası bir şey olmuş. Görsel bir kaç değişiklik var o kadar.
hacı temaları giydirmişler. şu kitkat'ın arama ekranını değiştirmezler sanmıştım el atmışlr güzel olmuş.
uygulama ayar filan derken yeni bitirdim bence başarılı olmuş bu seferki.
yalnız şu durum çubuğuna çift dokunarak ekranı kilitleme olayını daha mantıklı yapsalardı keşke. o kadar yukarıya basmaya uğraşılmaz :/ buna ek bi güncelleme gelirse lg g2 serisi gibi tadından yenmez.
-
windows 8 de driverlar yüklenmıyor yokmu çözümü bunun
-
win8 için internetten mtk65xx preloader driver cart curt aradım birini yükleyince yedi gördü bulamıyorum ki tekrar atayım.
-
tamam bende buldum yükledim şimdi oldu
http://www.mediafire.com/download/dvnhd9xjfeh9vl7/MT65XX+USB+x86-x64+VCOM+drivers.rar
Dizzy tarafından 29/Kas/14 01:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Dizzy bunu yazdı
tamam bende buldum yükledim şimdi oldu
http://www.mediafire.com/download/dvnhd9xjfeh9vl7/MT65XX+USB+x86-x64+VCOM+drivers.rar
Eyvallah cok isime yaradi.