General Mobile Discovery Problemlerim
-
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce telefonumu vileda kovasına düşürdüm. 1 saniye bile kalmadan geri çıkarttım. Tam telefon çalışmayacak, tuttu babafingoyu derken pirince yatırdım. sabah aldığımda taş gibiydi. sanki hiç düşmedi. bir süre kullandım. öğlen güncelleme yaptım. fakat güncellemeden sonra telefon sapıttı. Tuş kilidine alıyorum 5 saniye sonra tekrar açmak istediğimde telefon tepki vermiyor. Aradığımda başka telefondan kapalı gözüküyor. Bataryayı çıkarıp takınca kendine geliyor. Fakat yine kullanmazsan trip atıp kapanıyor. Kullandığın süre içinde problem yok. Müzik dinlerken,video izlerken,telefonla konuşurken kapanma donma yok. Fakat Telefon kendiliğinden uyku moduna geçince ya da tuş kilidine alınca telefon kilitleniyor.
Ben de bu sorun için rom yükleyeyim dedim. Çünkü internette aynı sorunla karşılaşan insanlar varmış. İlk önce fabrika ayarlarına geri döndüm. Güncelleme geri dönmedi. Wipe data,Wipe Cache yaptım. Yine eski haline döndüremedim. Birazdan stock rom yükleyip tekrar deneyeceğim. Custom rom yüklemek istedim ama. Cwm denen illet çalışmıyor. Yükleniyor gibi gözüküyor ama recovery modda başlat dediğim zaman recoveryi atlayıp normal şekilde açılıyor. tekrar kendim kapatıp ses tuşundan denediğimde normal turuncu yazılı recovery açılıyor. Şimdi ben ne yapayim? Orjinal romla ilk sürüme dönsem bu problem çözülür mü? Bu sorunla karşılaşan var mı? Donanımsal olma ihtimali nedir? Saygılarımla. -
cwmcalismasi icin root yap
-
Mx0TBT bunu yazdıcwmcalismasi icin root yap
Hocam frameroot ile rootladım zaten öncesinde.
-
up
-
tamda konusu denk gelmişken sormak istiyorum..
Arkadaşlar bu telefona 650 tl diyorlar..alan kullanan memnun olan olmayan + - yönlleri ile nasıldır.
-
THT2005 bunu yazdı
tamda konusu denk gelmişken sormak istiyorum..
Arkadaşlar bu telefona 650 tl diyorlar..alan kullanan memnun olan olmayan + - yönlleri ile nasıldır.
ben 690 tl ye almıştım 16 gb olanı
gayet memnundum gta4 türü hangi oyun varsa yükledim hiç problem yoktu en yüksek grafikte
sabahtan akşama kadar çektirmediğim eziyet kalmıyordu birkere bile banamısın demiyordu
hertürlü özelliğini hiç kapatmadan kullanıyordum tık yoktu
cpu güç tasarrufu ve normal güç tasarruf modunu kapattıktan sonra(nekadar güç tasarruf modu varsa) ayfon5 miş s4 müş eline veriyordu
şarj soketi biraz hassas onun dışında destoyer tankı gibi telefon bence
en sevdiğimde bekleme gibi bir durum yoktu tık tık sayyıyordu en ağır uygulama ve oyunlarda bile.....
-
guncelleme yaptım demişin uzun süredir çıkmadı ki güncelleme :/
-
Kreyzi bunu yazdı
guncelleme yaptım demişin uzun süredir çıkmadı ki güncelleme :/
Hocam yeni almıştım. Stock ile geldi. İlk defa güncelleme yaptım.
-
biri banada samsung galaxy s için custom rom nasıl yüklenecek güvenilir kaynak atabilir mi ?
-
Hocam güncel versiyonun cwm si farklı olabilir mi ?
-
her türlü rom kurma sonra stocka geri dönme, güncelleme vesaire yaptım. hiç sıkıntı çekmedim. güncelleme yapıp bunları yaşayan da duymadım. ama güncellemelerden sonra bi süreliğine biraz kasılma olabiliyor bir iki gün. donanımsal olabilir. orjinale geri döndün mü?