General Mobile Discovery Şarj Sorunsalı
-
mataramasuko bunu yazdı
bu arıza neden garantiye girmiyor? kronik sorun değil mi?
Telpa'nın ibneliği tamamiyle.
-
bendede benzer birşey vardı. mevzu şarj aletinin ucu ile kaynaklı diye düşünüyorum. diğer telefonların şarj aletleri ile şarj ederken bir sorun olmuyor ama kendi aleti ile sarj için biraz yamuk koymak gerekiyor.
-
hepsinde oluyor bu sorun, bariz üretim hatası. 50 tl istiyormuş telpa. Yani her telefonda meydana gelen sorun müşteri hatasıymış!!!!
cep telefoncuları dolaş. 20 tl ile 30 tl arasında değişiyor fiyatları. telpaya 50 tl verme boşuna
-
nukeshore bunu yazdı
hepsinde oluyor bu sorun, bariz üretim hatası. 50 tl istiyormuş telpa. Yani her telefonda meydana gelen sorun müşteri hatasıymış!!!!
cep telefoncuları dolaş. 20 tl ile 30 tl arasında değişiyor fiyatları. telpaya 50 tl verme boşuna
30 Lira desen, 20 lira için garantiyi bozdurmaya değmez.
-
ama benim telefon rootlu :D şimdi unroot etsek supersu üstünden çakarlar mı root olayını
-
sanirım telefonla bakisma sürecide sona gelindi :p
-
hangi garanti hocam?
çevremdeki tüm discoverylerin şarj soketi arızalandı. Garanti felan yok. Çinden ithal dünyada 3 farklı marka altında satılan bir cihaz. Türkiyede gm discovery olarak satılıyor. ve telpa garanti felan vermiyor. Telpanın tek faydası ilk alındığında arızalı çıkması durumu, o kadar.
Ha bu arada aynı soket bir süre sonra tekrar bozulacak. ve tekrar 50 tl ödenecek. Orjinal şarj cihazını kullanmazsanız bu süre biraz daha uzuyor. Samsung şarj aleti tavsiye edilir.
nukeshore tarafından 17/Haz/14 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
nukeshore bunu yazdı
hangi garanti hocam?
çevremdeki tüm discoverylerin şarj soketi arızalandı. Garanti felan yok. Çinden ithal dünyada 3 farklı marka altında satılan bir cihaz. Türkiyede gm discovery olarak satılıyor. ve telpa garanti felan vermiyor. Telpanın tek faydası ilk alındığında arızalı çıkması durumu, o kadar.
Ha bu arada aynı soket bir süre sonra tekrar bozulacak. ve tekrar 50 tl ödenecek. Orjinal şarj cihazını kullanmazsanız bu süre biraz daha uzuyor. Samsung şarj aleti tavsiye edilir.
dün %11di şarjım bi şekilde sıkıştırarak s3'ün şarjı ile fulledim mobil veri falan herşey kapalı olarak 2 gün götürür beni :D telpa garantisi var.
-
telefonu 2 hafta önce garantiye göndermiştim. şarj soketi bozulmuştu ve ekranda 3 tane ölü piksel vardı. telefon bugun geldi anakart değişmiş sanırım. para falan istemediler. 50tl sarj soketi için para alıyolar yazıyodu her yerde ama benden almadılar. bilginize..
-
Seastar bunu yazdı
telefonu 2 hafta önce garantiye göndermiştim. şarj soketi bozulmuştu ve ekranda 3 tane ölü piksel vardı. telefon bugun geldi anakart değişmiş sanırım. para falan istemediler. 50tl sarj soketi için para alıyolar yazıyodu her yerde ama benden almadılar. bilginize..
sonradan almamaya başlamışlar. çok şikayet oldu yola geldiler mecburen.