Geniz Akıntısı İlletinden Kurtulmak
-
selam hocalar, geçen ay grip olduğumdan beri geniz akıntısı geçmedi, ve öksürük yapıyor.
doktora gidiyorum boktan iki benical yazıp yolluyor..
bu illetten kurtulmak için ilaç önerisi lazım. eyw
-
buraya yazdığının aynısını, ona söyle, daha sağlam olur.
-
Hocam ben şimdi vericem 1 formülde tıp okuyan arkadaşlar beni kızılderili ilan edecek :|
-
NAC600 güzel bir ilaçtır.özelliği geniz akıntısıydı balgamdı bunların yoğunluğunu azaltmak.tam geçirirmi bilmiyorum ama geniz akıntısı olanlara yazılan ilaçtır tavsıye ederim yan etkiside yok denecek kadar azdır.
-
@nolanded birader ben ne soruyorum sen ne yazıyorsun, töbe töbe ya. post kasmayın olum şu forumda, bilgin varsa yaz yoksa yazma. gitmediğim yer kalmadı amk.
@zeytun-i yaz hocam ona buna bakma. her türlü yöntemi denemeye hazırım.
@mrkps teşekkür ederim hocam, dediğin ilacı deneyeceğim.
-
alternatif tıpa pek ilgi duymayıp pek inanmasamda benmde geniz akıntımı geçiren benim tabirimle kocakarı ilacı tere otuydu her gün öğleye kadar 1 bağ akşam 1 bağ yiyorsun toplamda 5 gün yiyorsun 3.günden itibaren bildiğin balgam kusuyorsun o kadar ve tertemiz oluyorsun tavsiyemdir. bunun dışında nac ve cec isimli ilaçlarda geniz akıntısı için idealdir ancak tatları çok kötü be :/
-
DarkFall bunu yazdı
@nolanded birader ben ne soruyorum sen ne yazıyorsun, töbe töbe ya. post kasmayın olum şu forumda, bilgin varsa yaz yoksa yazma. gitmediğim yer kalmadı amk.
tahribat adminleri senin gibiler için DENYO launch diye bi program yazdı bildin mi, ayrıca tavsiye ilaç istemek kadar cahilce birşey yoktur.
-
Hocam pratik olarak çörek otu yağını sütle karıştırıp içmeyi dene olmazsa daha üstününü vereyim.
Ama muhtemelen iyileştirir. -
geniz akıntısı ne lan?(harbiden bilmediğim için soruyorum)
-
Soğan kürü diye birşey var onu sakın uygulamada ney yapıyorsan yap
Gribe iyi gelen ve bağışıklığı kuvvetlendiren formül diye verdiler tv de yaptım sapa sağlamdım bir gün boyunca hasta yattım
-
tuzlu su+karbonat gargara