Gerçekçi Sakal Bıyık Yapmak
-
merhaba arkadaşlar öncelikle konu doğru yerdemi bilmiyorum bu bölümü uygun gördüm.
arkadaşlar bir resim üzeirne gerçekçi bir şekilde sakal yada bıyık yapabileceğim bir program arıyorum saç rengine göre özel ton verebileceğim yada o tür şeyler yardımlarınızı bekliyorum
-
Valla Varsa Öyle Bir Şey Benimde İşime Yarar Çizik Atam Bakalım...
-
photoshop
-
wert bunu yazdı
photoshop
kullanmasını bilene hacım :)
-
pek bilgim yok ama en gerçekçisi sanırım takma sakal takıp sonra rengini ve bağlama noktalarını rötuşlamak olacaktır gibime geliyor.
-
hocam benim anlamadığım kötü iphone 3 gs de adını hatirlamadığım bir program ile bayaği bayaği bıyık yapmıştım ve gerçekten resme bakanlar ayırt etmekte zorlanıyordu pc için doğru dürüst 1 tane bulamadım sabahtan beridir
-
hocam çok kolay ps ile gerçek bi adamın yüzünü ayıklayıp diyer adama montele oldu bitti :D
-
hocam photoshop ile anca olur, ince ayrıntıya girmek gerekir.
-
Yahu Fotoşopu bende biliyom... Sakal eken bir eklenti varmı diye umutlanmıştım ben...
-
ShockMan bunu yazdı
Yahu Fotoşopu bende biliyom... Sakal eken bir eklenti varmı diye umutlanmıştım ben...
ben hiç bilmiyorum hocam o konuda resmen sıfrım ama hazır sakal bıyık olan programlara bakınıyorum geçenlerde forumda paylaşıldı fakat bulamadım o konuyu
-
hocam zor bişeye benzemiyo photoshop dışında nası yaparsınız bilmem ama