Gerçekden Muzik Dinleyenler Sennheiser Kulaklık Tavsiye
-
http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1259943&ref=akakce&v=1.30.8
akakce veya cimri den fiyat karşılaştırması yapsana
-
voltigore bunu yazdı:
-----------------------------
audio technica cks90 kullanıyorum, sennhiesier ie8 ile fiyat/performans yaparsak kesinlikle ie8 in eline verebilecek bir kulaklık
cks90 şuan en iyi fiyat/performanslı alabileceğin en üst seviye kulaklıktır.
enstrümanın ve ses çeşitliğinin bol olduğu tarzlarda (elektronik ve trance müzik) derinliği ve ayrıntıyı en ince ayrıntısına kadar duyabilirsin
-----------------------------1200 yen diyo sen kaca aldın nerden aldın ?
-
Başkan valla biz gerek soundcheck alırken olsun gerek dj setupdan parça mixlerken olsun sennheiser hd 515 kullanıyoruz gayet iyi ve kaliteli. Bütün tonmaister ve djlerimize aldık toplu alınca indirimede girdi keşke daha önce açsaydın konuyu sanada getirttirirdik yurtdışından bi tane :D
Edit:// Pardon başkan sen kulak içi istiyomuşsun :D
-
Bende bakınıyorum ya şöyle sağlam bişey..Bakalım burdan fikirler,öneriler bekliyorz :D
-
karar kıldım brainwavz m1 bulursam alcam bakalım
-
v moda marka kulaklıklara bakmanı onerırım.
-
sansa clip + ile brainwavz m1 kullanıyorum kulaklık güzeldir. Yalnız bass derinliği konusunda ufacık bir tatminsizlik yaşıyorum. Gerçi henüz burn-in olmadı biraz da göreceli oluyor bu tatmin meselesi. Dinleyerek alabilirsen en iyisi olur. Yine de aşırı basslı müzik dinleyeceksen Audio Technica ATH-CKS70 - 90 göz at derim.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
sansa clip + ile brainwavz m1 kullanıyorum kulaklık güzeldir. Yalnız bass derinliği konusunda ufacık bir tatminsizlik yaşıyorum. Gerçi henüz burn-in olmadı biraz da göreceli oluyor bu tatmin meselesi. Dinleyerek alabilirsen en iyisi olur. Yine de aşırı basslı müzik dinleyeceksen Audio Technica ATH-CKS70 - 90 göz at derim.
-----------------------------senheiser cx200 kullandım baktıma gore ona gore iyi olsun yeter
-
Mx0TBT bunu yazdı:
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------senheiser cx200 kullandım baktıma gore ona gore iyi olsun yeter
pm+ -
edit