folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gerçekleştirmek İstediğim Hayalim İçin Yardım İstiyorum.

Gerçekleştirmek İstediğim Hayalim İçin Yardım İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Genelde erkek evlat, küçük yaşlarda babasını Tanrı modeli olarak kabul eder ve onun gibi olmak ister. Ben de bunu denemiş olmalıyım elbette ancak, başarısız olduğum kesin. Kendiliğinden gelişen bu durumu yaşadıklarıma, bakış açıma, arkadaşlıklarıma ve yazdığım denemeler sayesinde meydana gelen hayal gücüme bağlıyorum.

Bu durum die bahsettiğim, insanların kendi aralarında ''farklı olma çabası'' olarak adlandırdığı bir çiğlik. Demodeliği çekici kılan, tükenmişliğe karşı hüzün takınan bir psikoloji.

Araba almak istiyorum ! Son model veya sondan bir önceki modeller hiç ama hiç çekici gelmiyor. Chevrolette Nova, İmpala, Camaro veya Ford Mustang, Taunus vs. modeller hoşuma gidiyor. Yolda görünce kalbim güm güm atıyor.

Hevesimi gidermek, hem de çok çok para harcamamak adına şu kaplumbağalardan almak istiyorum. Daha sonra belli bir masraf harcayarak vay canına dedirtecek şekilde tabiri caizse ''jilet gibi'' yapmak istiyorum.

Klasik araçlarla ilgili olan veya bu işleri tecrübe etmiş oto tamir ustalarını tanıyan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Araç + toparlanması = 7 bin tl yi geçmemeli.

Şimdiden fikrini paylaşan veya yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

hocam bütcen çok az. böyle bir araba için toplama hariç zaten bu arabaların piyasası 10 bin civarı harcaman lazım (en az) nedenide bu arabaları alanlar zaten hastası oldugu için alıyor ve piyasasıda çok düşük degil ve artık antikaya giriyor degerleniyor yani :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

sahibinden de impala , vosvos kasaları var hocam eski model mercedesler felanda var fiyatı ne durumda tam bilmiyorum ama tahminen 7 bin tl ile ancak vos vos toplayabilirsin jilet gibi.  merhabalar günaydın :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-chevrolet-nova-1977-124453259/detay/

fiyatta bi güzellik yaparım

7k ya alacağın ve toplayacağın arabadan bi sikim olmaz abicim.

eski araba masraf ister. en az 20 k koy cebine sonra düşün böyle işleri

amele_2 tarafından 08/Tem/13 11:25 tarihinde düzenlenmiştir

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hep dedim tahribata bir araç bölümü açılsın araç konuları ve araç hayranları muridler o bölüm altında konu açsın diye dinletemedim :D 

Hocam konuya gelince demişsinya benim kalbim bu araçları görünce güm güm atıyor diye benim ki hergün "vuu jızz vu jızzz" diye atıyor

Kalbim tam anlamı ile 1970 kasa charger 2013 5.7 v8 hemi motor ile yüklenmiş gibi.. 

neyse hocam , senin konuya geldiğimizde , 7k ya bu arabayı alamassın acık ve net. çünkü bu arabalar bir tutku gibi bizim burdaki adam oğlu gibi saklıyo 20 küsür veren oldu arabayı vermedi antika olarak heves olarak tutku olarak saklanır arabalar yani şevkini kırmayalım ama 7k ya bulamassın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

eski model mercedes düşünürsen iranda ucuza yapıyolarmış. burda hasarlı mercedes i alıp gidip iranda çok ucuza full toplatıp getirip burda satanlar vs varmış

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

eski model mercedes düşünürsen iranda ucuza yapıyolarmış. burda hasarlı mercedes i alıp gidip iranda çok ucuza full toplatıp getirip burda satanlar vs varmış

Eskidendi hoca o. Eski mercedes parçaların çoğu suriyeden girerdi tr a oda kapandı ilişkiler gerilince.

7 bin istediğin gibi araç alınır hoca ama para harcaman gerekicek. Elinden tamir işleride geliyorsa yarı yarıya düşürürsün araç toplamayı.

Tavsiyem bulunduğun şehirde kafana yatan bir oto tamircisi ile iyi ilişkiler kurmandır. Sana yol gösterirler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    1992 modelden buyuk araclarin trafige cikisi yasaklanacak diyorlardi

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    1992 modelden buyuk araclarin trafige cikisi yasaklanacak diyorlardi

kücük demek istedin sanırım. Bende hurdaya çıkarmaları için teşvik verecek devlet diye okumuştum geçenlerdede zorunlu değil. Muayaneden geçtiği sürece sorun çıkmaz. Ha vergiler sigortaları yukarı çekerler o ayrı tabi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hocam kusura bakmada 7 bin liraya sen anca model vosvos toplarsın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Hocam hevesiniz kırmak gibi olmasın ama.O dediğin arabaların birçoğunu kullandım.Amcamda ve babamda vardı.Şunu söyliyim motordan,arabadan çok iyi anlaman lazım.Eğer anlamıyorsan iyi bir ustayla irtibatta olman lazım.Arabanın biryeri bir bozulur.Deli tavuk gibi parça arar dolanırsın.Artık eski arabaya bineyim 2013 model karizmam olsun yemiyor abi.Çok masraflı.

Toplam Hit: 2362 Toplam Mesaj: 19