Gerçekmi Acaba Bir Bakın?
-
aq. aynı saçmalıklar, 2 gündür benim msn de de dolaşıyo.
Bu salaklıklara millet nasıl inanıyor şaşkaldım...
-
aslında bunu konyacity isimli arkadaş geçen sene anlatmıştı :)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=23382
linkide yukarda :) o zamanda baya geyik yapılmıştı üstüne
-
http://www.haberaktuel.com/haberDetayMiddle.asp?ID=65929
aq medyanın abartmasında minicik çocuklarımız korkuo :D
-
bugün msn e girdim baktım yine rea nın mesajı mesajı gönderende açık.ing olarak dedim ki ben rea yım bu maili hackledim senin mailini hacklşyorum şu an . please falan dedi engelledi sonra.
-
Rene... Yazdığını haber aktüele ekliyecem :) yaw kırıldım koptum gülmekten öldüm :))))))))))))))))))))))
-
yorumlara bak a.q :D:D:D
YORUMLAR hacker Yazar:demet | 01.04.2007 HERKESE MERHABA REA ADLI KİŞİ BAK LÜTFEN BU YAPMA GÜZEL DİLLE SENİ UYARIYORUM İNSANLARI BUNU YAPARAK NE ELDE EDECEKSİN HİÇBİŞEY TEK EĞLENCEKSİN EĞLENCEKSEN GİT EĞLENCE YERLERİNE İNSANLARI ÇOOK KORKUTUYOSUN RİCA ETSEM BÜTÜN DÜNYAYA HERKESİN ÖNÜNDE YAPAMYACAĞIM DER MİSİN?...............BYE gelsin benimkini imha etsin Yazar:COŞKUN | 01.04.2007 arkadaşlar ben bir hackerim adresim ailem_987@hotmail.com dur rea yı tanıyorum gelsin benim msn adresimi imha etsin göriyim .......... bu ülkeye bulaşanı ... yaparım bunun için rea aayla savaşıcam ve bütün hacker lerin rea dedinlen herifle mücaddele etmelerini istiyorum REA mı :) Yazar:BLaCK_sPy | 01.04.2007 bende onu arıyorum...bulan bana mail atabilir.. allahıma kitabıma kafa keserim Yazar:onur | 01.04.2007 ulen gelsin yapabiliyorsa benimkini yapsın bende türk hacker onur BCC - Gizli adresler Yazar:adnan | 31.03.2007 Tüm msn kullanıcı arkadaşlar,Eğer birden çok kişiye mail atıcaksanız BCC(gizli) alanın kullanarak gönderirseniz bu tür yalan haberlere kafanızı takamanızada gerek kalmaz... www.beypazari.biz adam olllllll Yazar:emre | 31.03.2007 benim de bi arkadasınkini kırdılar gizli yanıtı degiştirmiş en sevdigim kahraman yazmıs (tabi bu turkcesi) bide yabancı bişi yazmıs valla bi korkuyom bi korkmuyom ooooooo almansa BİZDE TÜRKÜZ yerse yapsında görelimmmmmmm HADİİİİİİİ SENİ BEKLİYOZ -
Rea sorusuna Rene den cevap :D:D:... hahahhaha LAn warya koptum a.q adam transa gecıp mı hacklıyo a.q anlamadım gitti....tum turkıyeyı hacklıyormuş :D:D...
neyse Allah akıl fikir versın ::D:D:D:D::D
-
CHOLERA KOD ADLI BİR HACKER REKOR DENEMESİ İÇİN TÜM TÜRKİYEDE'Kİ KULLANICILARIN HEPSİNİ MARSA KARŞI DOMALTIP SİKECEĞİNİ SÖYLÜYOR VE YAPIYOR ONUN İÇİN SAKIN LİSTENE MANIAC ADLI BİR MSN ADRESİ KABUL ETME + TÜM LİSTENDEKİLERİ UYAR ÇÜNKÜ LİSTENDEN BİRİ KABUL EDERSE SENDE SİKİLİYORSUN BİR SÜRÜ TANIDIK KİŞİ SİKİLMİŞ BEN LİSTEMDEKİ HERKESE GÖNDERİYORUM SİZDE GÖNDERİN -
cholera yazmış
CHOLERA KOD ADLI BİR HACKER REKOR DENEMESİ İÇİN TÜM TÜRKİYEDE'Kİ KULLANICILARIN HEPSİNİ MARSA KARŞI DOMALTIP SİKECEĞİNİ SÖYLÜYOR VE YAPIYOR ONUN İÇİN SAKIN LİSTENE MANIAC ADLI BİR MSN ADRESİ KABUL ETME + TÜM LİSTENDEKİLERİ UYAR ÇÜNKÜ LİSTENDEN BİRİ KABUL EDERSE SENDE SİKİLİYORSUN BİR SÜRÜ TANIDIK KİŞİ SİKİLMİŞ BEN LİSTEMDEKİ HERKESE GÖNDERİYORUM SİZDE GÖNDERİN
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
şimdi kolera kardeş ii guzelde ii copy / paste de yapamıyorsun be dostum :D:D hem cholera kod adlı ....yazmıssın mesajın basına hemde maniac adlı bır msn adresı kabul etme....demıssın barı copy ederken bıle bıraz dıkat et :D:D
-
rea dan deil rene den korkun rene deeen:D