folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Geri Geri Park Yerinden Çıkarken Hatalı Park Yapan Araca Çarptım Suçlumuyum?

Geri Geri Park Yerinden Çıkarken Hatalı Park Yapan Araca Çarptım Suçlumuyum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adam muhtemelen bekleme yapıyordu, park etmiş olsa bile özel alan olduğu için ona sıkıntı olmaz. sen tek taraflı sıkıntıyı çekersin, zaten kaskon varmış ordan yaptırırsın.

kusur konusunda 100 de 100 sen kusurlusun. hareket halinde olan sensin çünkü.

eğer sokakta hatalı park etmiş olsaydı sen yine suçlu olurdun, trafik ekibi gelseydi ona en fazla hatalı parktan ceza yazardı o kadar.

geçmiş olsun, rabbim beterinden saklasın. bu arada kandilinizde mübarek olsun

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

ist-avrupa yakasındaysan gel yardımcı olayım.

avrupadayım hocam esenyurt civarında

Gaziantepli Kardeşler / Yenibosna / - FORD -beklerim hocam. yardımcı olurum.

THT2005 tarafından 02/Oca/15 17:41 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı

Adam muhtemelen bekleme yapıyordu, park etmiş olsa bile özel alan olduğu için ona sıkıntı olmaz. sen tek taraflı sıkıntıyı çekersin, zaten kaskon varmış ordan yaptırırsın.

kusur konusunda 100 de 100 sen kusurlusun. hareket halinde olan sensin çünkü.

eğer sokakta hatalı park etmiş olsaydı sen yine suçlu olurdun, trafik ekibi gelseydi ona en fazla hatalı parktan ceza yazardı o kadar.

geçmiş olsun, rabbim beterinden saklasın. bu arada kandilinizde mübarek olsun

adam yolun ortasında durmuş ne 4lüleri yakmış ne başka birşey. boş yer varken girmiyor ben arabaya geçtiğimde benim arabanın arkasından hareketleniyor gidiyo sanıyorum bende sol ayna hariç 3 4 yere bakmam gerekiyor o tarafı göremiyorum açıyada bakmak lazım...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bana bi defa geri geri çıkarkan araba çarpmıştı aklıma o geldi bişe olmadı Allahtanda  adama ama tartışmıştık baya lan nasıl iş ya. 

geçmiş olsun.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

bana bi defa geri geri çıkarkan araba çarpmıştı aklıma o geldi bişe olmadı Allahtanda  adama ama tartışmıştık baya lan nasıl iş ya. 

geçmiş olsun.

ya benim orada zaten arkamda bi araba olacağı düşüncesinin imkanı yok çünki arabalar karşımdan geliyor ileri gitmesi gerekiyor ben geri gitsemde araba ileri gideceği için bi sıkıntı olmayacak orada durduğu için problem doğuyor... çünki benim karşım ters yön ben üst yola çıkıp ileri doğru gideceğim için karşımdan gelen arabalara bakmammı gerekiyor arkaya mı ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

geçmiş olsun.

ya benim orada zaten arkamda bi araba olacağı düşüncesinin imkanı yok çünki arabalar karşımdan geliyor ileri gitmesi gerekiyor ben geri gitsemde araba ileri gideceği için bi sıkıntı olmayacak orada durduğu için problem doğuyor... çünki benim karşım ters yön ben üst yola çıkıp ileri doğru gideceğim için karşımdan gelen arabalara bakmammı gerekiyor arkaya mı ? 

ben kendi olayımı anlattım birader seninkine yorum yapmadım.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

geçmiş olsun.

ben kendi olayımı anlattım birader seninkine yorum yapmadım.

yok ya sana değildi bu sitem yukarda "birgaripaskbestesi" şöyle bi yorum yapmış onaydı hocam sende dert ortağımsın diye sana yazdım "kusur konusunda 100 de 100 sen kusurlusun. hareket halinde olan sensin çünkü." demiş ondan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

hoca kedi gözü nasıl 120 lira bende geri geri çıkarken başka bir araca vurmuştum fiestayla

fieastanın arka tampon berbat durumdaydı kedi gözü falan param parçaydı autoking e gittim

dedilerki kedi gözünü kendiniz alın mini onarımdan yapalım dediler gittim aldım 50 liraya ford

servisinden taktılar kaskoda bozulmadı nasıl iş bu :D fotografı bulursam atarım seninkinde hiç

birşey yok birde yani :D 

PsychoDawn tarafından 02/Oca/15 19:16 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

lan bunun ıcın tutanak mı tutunuz ayıptır kaskona yazık bi sis farı + arka far ne kadar olabılırkı hocam kaskoyu deldıgıne tramere işlettigine degmiycek

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

lan bunun ıcın tutanak mı tutunuz ayıptır kaskona yazık bi sis farı + arka far ne kadar olabılırkı hocam kaskoyu deldıgıne tramere işlettigine degmiycek

Yan sanayi alıp taktırıcaz hocam bu şekilde karar verdim

Toplam Hit: 5723 Toplam Mesaj: 46