Geri Geri Park Yerinden Çıkarken Hatalı Park Yapan Araca Çarptım Suçlumuyum?
-
Adam muhtemelen bekleme yapıyordu, park etmiş olsa bile özel alan olduğu için ona sıkıntı olmaz. sen tek taraflı sıkıntıyı çekersin, zaten kaskon varmış ordan yaptırırsın.
kusur konusunda 100 de 100 sen kusurlusun. hareket halinde olan sensin çünkü.eğer sokakta hatalı park etmiş olsaydı sen yine suçlu olurdun, trafik ekibi gelseydi ona en fazla hatalı parktan ceza yazardı o kadar.
geçmiş olsun, rabbim beterinden saklasın. bu arada kandilinizde mübarek olsun
-
ArduouS bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
ist-avrupa yakasındaysan gel yardımcı olayım.
avrupadayım hocam esenyurt civarında
THT2005 tarafından 02/Oca/15 17:41 tarihinde düzenlenmiştir
Gaziantepli Kardeşler / Yenibosna / - FORD -beklerim hocam. yardımcı olurum. -
birgaripaskbestesi bunu yazdı
Adam muhtemelen bekleme yapıyordu, park etmiş olsa bile özel alan olduğu için ona sıkıntı olmaz. sen tek taraflı sıkıntıyı çekersin, zaten kaskon varmış ordan yaptırırsın.
kusur konusunda 100 de 100 sen kusurlusun. hareket halinde olan sensin çünkü.eğer sokakta hatalı park etmiş olsaydı sen yine suçlu olurdun, trafik ekibi gelseydi ona en fazla hatalı parktan ceza yazardı o kadar.
geçmiş olsun, rabbim beterinden saklasın. bu arada kandilinizde mübarek olsun
adam yolun ortasında durmuş ne 4lüleri yakmış ne başka birşey. boş yer varken girmiyor ben arabaya geçtiğimde benim arabanın arkasından hareketleniyor gidiyo sanıyorum bende sol ayna hariç 3 4 yere bakmam gerekiyor o tarafı göremiyorum açıyada bakmak lazım...
-
bana bi defa geri geri çıkarkan araba çarpmıştı aklıma o geldi bişe olmadı Allahtanda adama ama tartışmıştık baya lan nasıl iş ya.
geçmiş olsun.
-
HeYeT bunu yazdı
bana bi defa geri geri çıkarkan araba çarpmıştı aklıma o geldi bişe olmadı Allahtanda adama ama tartışmıştık baya lan nasıl iş ya.
geçmiş olsun.
ya benim orada zaten arkamda bi araba olacağı düşüncesinin imkanı yok çünki arabalar karşımdan geliyor ileri gitmesi gerekiyor ben geri gitsemde araba ileri gideceği için bi sıkıntı olmayacak orada durduğu için problem doğuyor... çünki benim karşım ters yön ben üst yola çıkıp ileri doğru gideceğim için karşımdan gelen arabalara bakmammı gerekiyor arkaya mı ?
-
ArduouS bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
geçmiş olsun.
ya benim orada zaten arkamda bi araba olacağı düşüncesinin imkanı yok çünki arabalar karşımdan geliyor ileri gitmesi gerekiyor ben geri gitsemde araba ileri gideceği için bi sıkıntı olmayacak orada durduğu için problem doğuyor... çünki benim karşım ters yön ben üst yola çıkıp ileri doğru gideceğim için karşımdan gelen arabalara bakmammı gerekiyor arkaya mı ?
ben kendi olayımı anlattım birader seninkine yorum yapmadım.
-
HeYeT bunu yazdıArduouS bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
geçmiş olsun.
ben kendi olayımı anlattım birader seninkine yorum yapmadım.
yok ya sana değildi bu sitem yukarda "birgaripaskbestesi" şöyle bi yorum yapmış onaydı hocam sende dert ortağımsın diye sana yazdım "kusur konusunda 100 de 100 sen kusurlusun. hareket halinde olan sensin çünkü." demiş ondan
-
hoca kedi gözü nasıl 120 lira bende geri geri çıkarken başka bir araca vurmuştum fiestayla
fieastanın arka tampon berbat durumdaydı kedi gözü falan param parçaydı autoking e gittim
dedilerki kedi gözünü kendiniz alın mini onarımdan yapalım dediler gittim aldım 50 liraya ford
servisinden taktılar kaskoda bozulmadı nasıl iş bu :D fotografı bulursam atarım seninkinde hiç
birşey yok birde yani :D
PsychoDawn tarafından 02/Oca/15 19:16 tarihinde düzenlenmiştir -
lan bunun ıcın tutanak mı tutunuz ayıptır kaskona yazık bi sis farı + arka far ne kadar olabılırkı hocam kaskoyu deldıgıne tramere işlettigine degmiycek
-
HeyQirs bunu yazdı
lan bunun ıcın tutanak mı tutunuz ayıptır kaskona yazık bi sis farı + arka far ne kadar olabılırkı hocam kaskoyu deldıgıne tramere işlettigine degmiycek
Yan sanayi alıp taktırıcaz hocam bu şekilde karar verdim