Geveyli İphone Avantaj Ve Dezavantajları
-
merhabalar tarikat. uygun fiyata bir xs max denk geldi fakat geveyli imiş telefon. alıp pasaport kaydı yaptırıp kullanmayı düşünüyorum. internette araştırdığım kadarıyla güncellemelerde ve şebeke problem olabilir falan yazıyor.daha önce hiç iphonr kulkanmadım hrp android kullanıcısı olduğum için bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar aydınlatabilirse sevinirim. teşekkürler şimdiden
-
Kısa ve net alma. 31 olsa çekilecek dert değil.
-
O da neymiş?
-
-
kesinlikle alma çöp
-
PanxeR bunu yazdı
kesinlikle alma çöp
niçin peki?
-
futurist bunu yazdı
hali hazırda kullanımda hıcam cihaz. 2.el alacağım. dolandırılma durumu yok
-
senelerdir ayfon kullanırım, jb'de profesör denilecek durumdayım, bedava verseler gene almam başına dert açma
-
DevilKingtr bunu yazdı
senelerdir ayfon kullanırım, jb'de profesör denilecek durumdayım, bedava verseler gene almam başına dert açma
4.5kya 256gb xs max alacaktım ama 1 tane olumlu yorum gelmedi:(
-
Mert045 bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hocam cihaz sim kilitli farklı bir operatör ile kandırıp kendi operatörünü kullanıyorsun :) cihaz fw hakkında bilgi verirsen belki tweak ile çözebiliriz gevey'e gerek kalmaz.
-
DevilKingtr bunu yazdıMert045 bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hocam cihaz sim kilitli farklı bir operatör ile kandırıp kendi operatörünü kullanıyorsun :) cihaz fw hakkında bilgi verirsen belki tweak ile çözebiliriz gevey'e gerek kalmaz.
alma dediniz almadık🥺