Geveyli İphone Avantaj Ve Dezavantajları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek

merhabalar tarikat. uygun fiyata bir xs max denk geldi fakat geveyli imiş telefon. alıp pasaport kaydı yaptırıp kullanmayı düşünüyorum. internette araştırdığım kadarıyla güncellemelerde ve şebeke problem olabilir falan yazıyor.daha önce hiç iphonr kulkanmadım hrp android kullanıcısı olduğum için bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar aydınlatabilirse sevinirim. teşekkürler şimdiden

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kısa ve net alma. 31 olsa çekilecek dert değil.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

O da neymiş?

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

https://www.tahribat.com/forum/dolandirildim-ne-yapabilirim-247281

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kesinlikle alma çöp

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

kesinlikle alma çöp

niçin peki? 

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek

hali hazırda kullanımda hıcam cihaz. 2.el alacağım. dolandırılma durumu yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

senelerdir ayfon kullanırım, jb'de profesör denilecek durumdayım, bedava verseler gene almam başına dert açma

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

senelerdir ayfon kullanırım, jb'de profesör denilecek durumdayım, bedava verseler gene almam başına dert açma

4.5kya 256gb xs max alacaktım ama 1 tane olumlu yorum gelmedi:(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Mert045 bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam cihaz sim kilitli farklı bir operatör ile kandırıp kendi operatörünü kullanıyorsun :) cihaz fw hakkında bilgi verirsen belki tweak ile çözebiliriz gevey'e gerek kalmaz.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    Mert045 bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam cihaz sim kilitli farklı bir operatör ile kandırıp kendi operatörünü kullanıyorsun :) cihaz fw hakkında bilgi verirsen belki tweak ile çözebiliriz gevey'e gerek kalmaz.

alma dediniz almadık🥺

Toplam Hit: 3048 Toplam Mesaj: 19
iphone iphone gevey