Gezi Parkı İçin Yapılan Rap Parçalar
-
Eypio (Abdulrhyme) - Çapulcuyuz
www.youtube.com/watch?v=LbaWJf6mX34
Fuat Ergin - Karar Bizim
www.youtube.com/watch?v=qQv5I2aRlIk
Bunlar da diğerleri
www.youtube.com/watch?v=VBqmRrFE5IQ
Ekleyelim hemen Zeytun-i :)
http://www.youtube.com/watch?v=7jQZxexKXAY
-
flowart güzel yapmış ama fuat erginin yazacağı sözleri skeyim uyuz oluyorum öyle abuk subuk sözleri olan müziklere
-
http://www.youtube.com/watch?v=7jQZxexKXAY
Ekledim daha :) -
a.p.o nun olaylardan sonra mahlası değişti garibimin :D eypio yarrrrrr....
-
BarisYigit bunu yazdı
Videoyu yükleyenle alakalıdır :D
O değilde tırtlamış ya hiç punch yok ilk onu dinledim ama eski 2004'ün a.p.o'su nerde, 3 senedir dinlemiyorum sırf bu yüzden :| -
-
Zeytun-i bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
Videoyu yükleyenle alakalıdır :D
O değilde tırtlamış ya hiç punch yok ilk onu dinledim ama eski 2004'ün a.p.o'su nerde, 3 senedir dinlemiyorum sırf bu yüzden :|yok yok :D direk düzenlemeye gidildi :D dfsafd a.p.o kullanmıyo/kullandırtmıyolar pek sanırım.
-
saqeslanger bunu yazdı
flowart güzel yapmış ama fuat erginin yazacağı sözleri skeyim uyuz oluyorum öyle abuk subuk sözleri olan müziklere
Şaka mı la? Açık ara en sağlam sözlerin Fuat'ın. Diğerleri çok düz. Bariz amatör kalmışlar Fuat'ın yanında. En alttakinin sözleri de iyi ama diğer ikisi boş.
-
saqeslanger bunu yazdı
-
KrypT bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
Şaka mı la? Açık ara en sağlam sözlerin Fuat'ın. Diğerleri çok düz. Bariz amatör kalmışlar Fuat'ın yanında. En alttakinin sözleri de iyi ama diğer ikisi boş.
Fuat çok flow kaçırmış lyricalin 1 önemi kalmıyor o yüzden diğerleri fiyasko zaten alttakide çok ara lyric eyo eyo eyo demiş baydı :D
Bu olaylara rap yapacak tarzda birileri varsa şehinşah, kamuflaj & niko, hayki, sehabe, kdr, itaat, ceza, bu tarz yazanlar iyi atar. -