Ghost Alamıyorum Sata Hard Disk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bilgisayraımın c sürücüsünün imajını almak istiyorum ama bir türlü hard diski görmüyor. biostan fln ayarlamalarınıda  yaptım yine olmadı nasıl aşabilirim bu sorunu. ghst ile nasıl imaj alabilirim başka...

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bu imaj işinden binlerce yaptım ama hiç dediin gibi bişeyle karşılaşmadım...Sorununu çözdügünde buraya çözümüde yazarsan sevinirim.Belki işimize yarayabilir ilerde ;)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    biostan cd romu boot yapıyormusun..

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Biyosta Sata ile ilgili kısımlar varya onları Disablede alacaksın, yada yanlış hatırlamıyorsam Disabled ise Enablede alacaksın. Ardından, Ghost yapacağın harddiskin C sürücüsünü Başka bir sistemde Açıyorsun Bilgisayarıma Sağ tıklayıp Yönetten, Disk Yönetimine geleceksin, Harddiski oradaki yönergeler le Formatlayacaksın, İster Ntfs İster Fet32 Partition ver farketmez ancak dikkat etmen gereken C Sürücüsüne ayırdığın alan, TEMEL disk olarak Belirtmiş olmandır. bunuda sağladıktan sonra Canavar gibi 40 tanede olsa Ghost yaparsın ama her bir harddiski aynı işlemden geçirdikten sonra seri bir çalışma yapabilirsi. Kolay gelsin yinede takılırsan yaz, Ben Aynı sorunu çözerek Kafemi kurmuştum. ;)

Bu Şekilde Ghost 2003 ile Çok Başarılı netice aldım Bilgin olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acaba ben mi yanlış yapıyorum ben nasıl yaptıgımı bi anlatayım.

şimdi

c-d-e sürücülerim var.

c sürücüsü sistem

e sürücüsü yedek

d sürücüsü ise boş.

ghost u d sürücüsüne atıyorum. sonra me yada 98 in dos ortamını kulanarak

d:

d:ghost yazıyorum yanıt yok.

d: dir yapıyorum dosyalar gözükmüyor ben hard diski görmüyor diye düşünüyorum. biostan ayarda yaptım yine olmadı.

bu yaptıklarım doğrumu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    O Zaman Anladımki Sen hala Windows 98 Kullanan bir kullanıcısın. Kullandığın harddiskin kapasite Sığası kaçtır Öğrenebilirmiyim. Sanırım 80Gb nin üzerinde bir harddiskten söz etmektesin. Win98 Sistemlerde 80 gb Den büyük harddiskler Görülmez Bilgin olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    hocam sen botlu cd ile başlatman lazım gostu boot ediyormusun yoksa calışmaz

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    O Zaman Anladımki Sen hala Windows 98 Kullanan bir kullanıcısın. Kullandığın harddiskin kapasite Sığası kaçtır Öğrenebilirmiyim. Sanırım 80Gb nin üzerinde bir harddiskten söz etmektesin. Win98 Sistemlerde 80 gb Den büyük harddiskler Görülmez Bilgin olsun.
    işletim sistemim xp sp2

98 cd si dos ekranını denedim. Millenium işletim sistemininde dos ekranını kulaandım ama farkeden bişi yok. hard diski görmüyor sadece.bı ghost dosyasını cd den mi açacam kardeş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    x-files bunu yazdı:
    hocam sen botlu cd ile başlatman lazım gostu boot ediyormusun yoksa calışmaz
    kardeş ben ghost dosyasını d sürücüsünde tutuyorum. win98 & win2000 ile dos ekranında dosyayı çalıştırıyorum ama hard diski görmediği için çalışmıyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Netten hiren boot cd yi indir,  onunla boot edip ghostu calıştır...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek

Senin sorunun sanırırm XP kurulu bir sistemde win98 ile disklerini görememen şeklinde.

Buradaki sorun bence senin disklerinin dosya sistemi NTFS ve win98 NTFS diskleri görmez. NTFS win98 den sonra çıktığı için bu probem hep oluyor. Ama eğer ghost programını disketten veya herhangi bir yerden başlatırsan ghost NTFS diskleri görür bırak NTFS yi EX2 yi bile görüyor. 

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
Toplam Hit: 3301 Toplam Mesaj: 19