Gıcıklanıyorum :)))
-
Selam arkadaşlar bilmiyorum acaba geyik mi olay diye düşünüyorum..Ünversiten bir arkadaşım var Adam sürekli beni arıyor kardaş seni seviyorum die mesajlar cekiyor günümüm 24 satinin 5 saati onla konuşmakla geciyor zırt pırt arıyor işte kardaş seninle cekindimiz resimlere bakıyorum özledim seni sensiz olmuyor esrar gibisin hap gisin sen siz zamanım gecmiyor..:)) felan diyor okadar ilgi gösteriyor ki BAzen gıcıklanıyorum acaba arkadaşlar sorsammı cocuk bana ne gözle bakıyor adam diyor Ünversitede beraber aynı evde kalacaz kardaş senle ben aynı odada kalacaz odan hazır vs.. bir sürü konuşmalar kız arkadaşıyla okadar konuşmuyordur..
siz nediyorsunuz arkadaşlar bu işe bu arkadaş gay felanmı aynaya bakıyorum kendime okadar yakışıklıda deyilim İnsan aynaya bakınca kendine sövermi ben sövüyorum..:(((
-
devir kötüüüü
-
ni hahahahahhahaha ni hahahahah :D olum bu senin kolana ilaç falanda atar kolla g**ü :D
-
Abi valla tırsmaya başladım..
-
sakldksaidş :|
- kaç ondan sil onu değiştir hattı :) yoksa iffetinde gözü var abi :D -
bekaretini bozar dikkatli ol.
-
az önce aradı ne zaman biniyon dedi bende dedim aldım biletimi Özkaymaktan dedim.. ..((( arkadaşlar okulu bırakacam korkutmayın beni..
-
hoca msn'den falan konusuyorsaız log koysana gülek biraz :D
yada
telefondan ses kaydı yap eglenelim biraz kardeş :D yap bize bu iyligi :p
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------hoca msn'den falan konusuyorsaız log koysana gülek biraz :D
yada
-----------------------------
baba yapayım desem SonyEricsonn T200 ses kaydı felan yapma özelliği yok..Telefonda Dedidiği Tek kelime Dasssanı yiyim gel icelim diyor..Bayramdan sonra nargile alacam diyor bayılanakadar icerizdediDemek şimdi bizim arka duvar tehlikede..:(
-
TurkTelekom bunu yazdı:
devir kötüüüü
devir kötü kolla g*t*
-
porchucka bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------hoca msn'den falan konusuyorsaız log koysana gülek biraz :D
yada
baba yapayım desem SonyEricsonn T200 ses kaydı felan yapma özelliği yok..Telefonda Dedidiği Tek kelime Dasssanı yiyim gel icelim diyor..Bayramdan sonra nargile alacam diyor bayılanakadar icerizdediDemek şimdi bizim arka duvar tehlikede..:(
-----------------------------hemde çok pis tehlikede ne kadar uzak dursan o kadar iyi valla kardeş ..... =)