Gıda Teröristleri Açıklandı
-
Bundan önce bi kere daha açıklanmıştı manisa/salihli de bi yoğurt fabrikası o firmanin arabasıni her görüşümde arkadan sövüyorum
-
Hocam k.maraş da da var Aydınlıoğlu süt
-
Bakanlık cezalar caydırıcı olmadığı için bu şekilde duyuru yapıyorki firmaları korkutuyor caydırıcı olmaya çalışıyor
-
Bu sakaryanın yoğurdu iyiydi :)
-
Firmaların çoğu gıda turizm inşaat ticaret ihracat ithalat ve oto sanayi firması zaten=)
-
Ya arkadaşlar bundan sadece birkaç ay önce kullanılması sakıncalı su satan firmaları açıklamışlardı. Ne oldu? Bir haftaya liste daraldı. Neden? Çünkü ilk başta birileri bir yerlere paraları bayılmadı.
Ben bu devlet bakanlıklarının teşhir muhabetine inanmıyorum. Mutlaka vardır bir yolsuzluk diyorum.
Devlet dediğin sadece teşhirle kalmaz. Gider mühürü vurursun kapısına. Gıda sağlığı bu, başka bir şeye benzemez. Ama bizim bakanlıklarımız teşhir edip para kaynağı yaratıyorlar ve yaratıcılıklarına söyleyecek tek bir sözüm dahi yoktur.
-
RaNGeR bunu yazdı
Ya arkadaşlar bundan sadece birkaç ay önce kullanılması sakıncalı su satan firmaları açıklamışlardı. Ne oldu? Bir haftaya liste daraldı. Neden? Çünkü ilk başta birileri bir yerlere paraları bayılmadı.
Ben bu devlet bakanlıklarının teşhir muhabetine inanmıyorum. Mutlaka vardır bir yolsuzluk diyorum.
Devlet dediğin sadece teşhirle kalmaz. Gider mühürü vurursun kapısına. Gıda sağlığı bu, başka bir şeye benzemez. Ama bizim bakanlıklarımız teşhir edip para kaynağı yaratıyorlar ve yaratıcılıklarına söyleyecek tek bir sözüm dahi yoktur.
kısmen haklısın ama kapısına mührü vurduğunda orada çalışan işçileri de işsi< bırakmış oluyorsun. Önce yasalar değiştirilip çok ağıur cezalar getirilmesi gerekiyor.Yoksa adamlar yüzsüzler, tabelayı değiştirirler , hatta ona bile gerek yok , çıkardıkları süt markasının adını değiştirseler , örneğin Kay süt yerine Saf sür deseler bugün bu teşhir yazısını okuyanların hiçbiri aldığı sütün üreticisine dikkat edip , hatırlamadığı için almaya devam eder.
-
buz_mavisi bunu yazdı
Kay süt bayadır piyasada. Neden ilk piyasaya çıkdığında gerekli kontrol yapılmıyorda millet kullandıkdan uzun süre sonra kontrol yapılıyorki?
Millet yesin içsin 3-5 sene sonrada bu marka zararlı densin oh ne ala.Yada O Kadar Süre Geçtikten Sonra Domuz Eti Karıştırılmış Yada At Eti Yedirmişler Dedikten Sonra Ne Kıymeti Var...
Bu Çalışmalar İyi Olabilir, Ama Bu Çalışmaları Gölgelecek Çorba İçme Girişimlerinide Güvenilebilecek Bir Kazığa Bağlamalı Devlet...
Aksi Halde İçimizde Şüphe Olacak.. Bu Kontrolleri Yapanlar Hakkında.
-
http://www.youtube.com/watch?v=66yVBul6KpM
bu şirketleri arayıp videoda şafak sezerin ses kaydını dinletmek şart :)
-
En Detaylı Liste budur :)
Gıda teröristleri açıklandı
- yeni haber
- Giriş Saati: 06.12.2012 10:56
Güncelleme : 06.12.2012 11:29
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayarak sağlıksız üretim yapan 25 firmayı internet sitesinde teşhir etti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı "Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu"nun 31 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır.
Ayrıca, 17 Aralık 2011 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır.
Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen 25 gıda işletmesi ve bu işletmelerin ürettiği 37 parti ürüne ait (17 peynir, 12 yoğurt, 7 tereyağı, 1 UHT süt) bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İŞTE O MARKALAR