folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gıda Teröristleri Açıklandı

Gıda Teröristleri Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    Bundan önce bi kere daha açıklanmıştı manisa/salihli de bi yoğurt fabrikası o firmanin arabasıni her görüşümde arkadan sövüyorum

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam k.maraş da da var Aydınlıoğlu süt

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Bakanlık cezalar caydırıcı olmadığı için bu şekilde duyuru yapıyorki firmaları korkutuyor caydırıcı olmaya çalışıyor

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Bu sakaryanın yoğurdu iyiydi :)

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Firmaların çoğu gıda turizm inşaat ticaret ihracat ithalat ve oto sanayi firması zaten=)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar bundan sadece birkaç ay önce kullanılması sakıncalı su satan firmaları açıklamışlardı. Ne oldu? Bir haftaya liste daraldı. Neden? Çünkü ilk başta birileri bir yerlere paraları bayılmadı.

Ben bu devlet bakanlıklarının teşhir muhabetine inanmıyorum. Mutlaka vardır bir yolsuzluk diyorum.

Devlet dediğin sadece teşhirle kalmaz. Gider mühürü vurursun kapısına. Gıda sağlığı bu, başka bir şeye benzemez. Ama bizim bakanlıklarımız teşhir edip para kaynağı yaratıyorlar ve yaratıcılıklarına söyleyecek tek bir sözüm dahi yoktur.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Ya arkadaşlar bundan sadece birkaç ay önce kullanılması sakıncalı su satan firmaları açıklamışlardı. Ne oldu? Bir haftaya liste daraldı. Neden? Çünkü ilk başta birileri bir yerlere paraları bayılmadı.

Ben bu devlet bakanlıklarının teşhir muhabetine inanmıyorum. Mutlaka vardır bir yolsuzluk diyorum.

Devlet dediğin sadece teşhirle kalmaz. Gider mühürü vurursun kapısına. Gıda sağlığı bu, başka bir şeye benzemez. Ama bizim bakanlıklarımız teşhir edip para kaynağı yaratıyorlar ve yaratıcılıklarına söyleyecek tek bir sözüm dahi yoktur.

kısmen haklısın  ama kapısına mührü vurduğunda orada çalışan işçileri de işsi< bırakmış oluyorsun. Önce yasalar değiştirilip çok ağıur cezalar getirilmesi gerekiyor.Yoksa adamlar yüzsüzler, tabelayı değiştirirler , hatta ona bile gerek yok , çıkardıkları süt markasının adını değiştirseler  , örneğin Kay süt yerine  Saf    sür deseler  bugün bu teşhir yazısını okuyanların hiçbiri aldığı sütün üreticisine dikkat edip , hatırlamadığı için almaya devam eder.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    buz_mavisi bunu yazdı

Kay süt  bayadır piyasada. Neden ilk piyasaya çıkdığında gerekli kontrol yapılmıyorda millet kullandıkdan uzun süre sonra kontrol yapılıyorki?
    Millet yesin içsin 3-5 sene sonrada bu marka zararlı densin oh ne ala.

Yada O Kadar Süre Geçtikten Sonra Domuz Eti Karıştırılmış Yada At Eti Yedirmişler Dedikten Sonra Ne Kıymeti Var...

Bu Çalışmalar İyi Olabilir, Ama Bu Çalışmaları Gölgelecek Çorba İçme Girişimlerinide Güvenilebilecek Bir Kazığa Bağlamalı Devlet...

Aksi Halde İçimizde Şüphe Olacak.. Bu Kontrolleri Yapanlar Hakkında.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=66yVBul6KpM

bu şirketleri arayıp videoda şafak sezerin ses kaydını dinletmek şart :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

En Detaylı Liste budur :)

Gıda teröristleri açıklandı

• yeni haber
    • Giriş Saati: 06.12.2012 10:56
      Güncelleme : 06.12.2012 11:29

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayarak sağlıksız üretim yapan 25 firmayı internet sitesinde teşhir etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı "Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu"nun 31 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır.

Ayrıca, 17 Aralık 2011 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır.

Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen 25 gıda işletmesi ve bu işletmelerin ürettiği 37 parti ürüne ait (17 peynir, 12 yoğurt, 7 tereyağı, 1 UHT süt) bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İŞTE O MARKALAR

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 4964 Toplam Mesaj: 24