Gıdıklanma
-
enteresan bi olay kendi kendinizi gıdıklarsanız gülmezsiniz (normal insansanız) ama başkası gıdıkladığında gülünür refleksdir (yani çıkıpda "ben gıdıklanmam siktir git" demeyin) acaba bunun sebebi ne?
ben düşündüm baya bence bebeklikden kanaklanıo küçük bebek gıdıklanılır azcık sırıtsın diye buda bi ilgi yada başka bişey olarak yerleşiyo bilinçaltına bence?
-
valla hacı ben öyle gelip gıdıklayınca gıdıklanmam ...ama eğer hafifte olsa gülüyorsam gıdaklarsan o zaman uçarım..yoqsa gıdıklanmıyorum..gülerkende yapınca gülmekten zıçarım....gıdıklanma olayı yağ dokusuyla ilgili bir olay ama kendimiz gıdıklanınca niye gıdıklanmyız orayı bende çözemedim.
-
gıdıklanmak güzeldir özellikle bir kadın tarafından :Deuheuheuhuehuh
bütün bildiğim budur :(
-
Yok be hoja ben sinirliyken züksen gidiklanmam :) biraz insanin durumuna bagli bu . çnkü hiç gidiklanmayan insanlarda var onlar direk 15 yasindanmi basladilar hayata :) bence bunun kücüklükle alakasi yok ama genede düsüncene saygi duyarim tabi
-
walla bende gıdıklanmıom sanıodum evlenınce kesfettım gıdıklanıomusum :P bende naptım boşadım kocamı :P
-
güzel bir soru kardeşim...
vereceğim cevap biraz soyut gelebilir ama...şimdi arkadaşımında dediği gibi biz kendimizi gıdıklayınca neden olmuyor...bir de şöyle düşünün...mesela kendi kafamızı okşadığımızda bişey hissetmessin ama berbere falan gidersin berber kafanla oynadığında hoşuna gider...ben bunların sebebini,insanda bulunan elektriğe bağlıyorum...kendiniz yaptığınızda aynı elektriğe sahip olduğunuzdan bi etkilenme olmuyor fakat yabancı birinin elektriği vücudunuza deydiğinde,garip oluyor...bence böyle bişi...
-
a.q beni baskasi gidiklasada gulmuyorum ; ) anca ben birkonuya gulerken gidiklarsan gidik aliyorum
-
yaw ben bi yerden, bize zarar gelmesinden korktuğumuz için içgüdüsel olarak gıdıklanıyoruz, die bişe duymuştum ama ne kadar inandırıcıdır bilemem
-
İnsan kendi vücudundan gelen hareketlere daha duyarsız oluyor daha az hissediyor işte neden bu
-
ben gıdıklanmam siktir git :D
bide tik olayı varya onada acıklık getirirmisiniz???
-
Birden gıdıklarlarsa hoplarım
Sonra 5sn içinde alışırım
5 sn den sonra feci şeyler olmaya başlar helede bayansa