Gidip Gelip Ahşap Ev Yapabileceğim Arsa Arıyorum
-
İstanbula max 3 saat mesafede min 200 m2 üzerine yasal (değilse de belediyenin yıkmayacağı bir yapı) yapabileceğim bir arazi arıyorum.
Ama arsa tarla işleri ne kadar karmaşık. Uzun bir eğitim danışmanlık gerekiyor sanki.
Bu işlerden anlayan birinden tavsiye arıyorum.
Bütçe 2 M max.
zeybekustasi tarafından 23/Tem/26 15:49 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
İstanbula max 3 saat mesafede min 200 m2 üzerine yasal (değilse de belediyenin yıkmayacağı bir yapı) yapabileceğim bir arazi arıyorum.
Ama arsa tarla işleri ne kadar karmaşık. Uzun bir eğitim danışmanlık gerekiyor sanki.
şubaşında köy içinde hisseli 250küsür metrekare arsamız var, satalım hemen sana :D
İstanbul/Çatalca/Subaşı/111ada 76parsel.
%50si bizim, %50si kuzenin.
-
Konteynır bile koysan yapı ruhsatı almak zorundasın.
Belge Türü Nereden Alınır? Önem Derecesi Güncel Tapu Kaydı Tapu ve Kadastro Müd. Kritik İmar Durum Belgesi İlgili Belediye Çok Yüksek Aplikasyon Krokisi LİHKAB / Kadastro Zorunlu Mimari ve Statik Proje Lisanslı Mimarlık Ofisi Ruhsat İçin Şart Zemin Etüdü Raporu Jeoloji Mühendisleri Güvenlik İçin Şart Tesisat Projeleri Makine/Elektrik Mühendisi Abonelik İçin Şart -
GodKlaus bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
şubaşında köy içinde hisseli 250küsür metrekare arsamız var, satalım hemen sana :D
kargir ev kullanılabilir durumda mı? m2 fiyatı nedir hocam.
-
bu ne acayip bir listedir. hangisine ev yapılıyor bunun? Villa imarı seçiyorum açıklamada orman şerhi var ev yapamazsın yazmış. Birini arıyorum 2007 de ruhsatı alınmış iptal olmuş diyor. İlginç gerçekten.
-
Kırklarelinde var benim cok yerim ama hep belali hisseli o bu su biri a dese oteki b diyor. B dese B diyen A ya donusuyor inattan.
7xxx m2 olan Tekine 98 milyon deger bictiler begenmedi ortaklar vs.. izalei şu 'yu ya gitti
Kuzenlerimin sahislarina ait yerleri var 240 m2 ( bolge parselizasyonu oyle yapilmis eskiden hep ) hepsi yerlerin 3 kat civari imarlı. İlgilenene atarim bilgileri,
Hızlı Tren geliyor Kırklareli BABAESKİYE 45 dk olacak halkali - babaeski arası. 30 dk falan da diyorlar da herhalde olmaz o kadar da :D
Bir ara ne guzel havaalani yapilacakti Babaeskiye aslinda cok guclu idi proje o aralar, ah ah sansimiza.
Gidin yerinde gorun muhakkak abi alacaginiz yeri detaylica, gorece kucuk kasaba ya da ilcelerde emlakcilar cetelesiyor onlara sorup verdikleri bilgilere cok guvenmeyin. En guzeli kendinizin arastirmasi peyderpey yavas yavas.
Yüksek gerilim hatti falan varsa yakininda cevresinde vs ... , kat izni dusuk oluyor emlakcilara yine guvenmeyin sahiplerine de guvenmeyin hemen :D. Araştırın abi.
LaNCeLoT tarafından 23/Tem/26 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
eski bir emlakci olarak bir yerin temiz oldugunu ancak bankadan kredi cekerek anlarsin. eksper gider
rapor hazirlar mis gibi. ekpsper parasi verirsin basin agrimaz. ev icinde 6 dönüm üstü olacak
yola sinirin olacak. bazi sartlar var. gözünü kestirdigin arsanin tapusunu alip bekediyeye gidip soracaksin.
arkadasinda dedigi gibi emlakcilara tam bir güvenle birsey alma. tekirdagda devlet hazinesini benim diye satmaya çalışmışlar. ortaya cikincada kaporayi vermem demis emlakci.
1 hafta sonra kizi losemi olmus. degdi mi ?
-
@nazi_ çözsün sana sultanköyde çözsün sana..
yunusdogan tarafından 23/Tem/26 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
ershn bunu yazdıGodKlaus bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
kargir ev kullanılabilir durumda mı? m2 fiyatı nedir hocam.
kargir ev 150 yıllık taş binaydı, belediye riskli yapı falan dedi diye yıktık ve molozlarını kaldırdık, Diğer kuzenle anlaşılamadığı için şuanda orası atıl durumda otluk içinde.
-
koyici arsa alacaksin imarli,tek tapu
ya da yola kenari olan Zeytinlik tarla vs alabilirsin 5000 donum uzeri olacak tek tapu alacaksin hisseli filan değil.oyle olursa ev yapabilirsin bag evi tarzında %5ine su kuyusu sondaj yaptirabiliyor musun onu kontrol et once .
elektrik Güneş paneliyle filan cozersin su önemli,tasitirim vs demekle tasitamayabilirsin.
istanbula 3 saat mesafe yerine egeden tavsiye ederim , Balıkesir Çanakkale,manisa dan birseyler bulunur o paralara , hastane okul vs bu tarz yerlere yakın sahibindeni açacaksın bir yandan da google maps isaretlicen yazcan karar vereceksin.
sakin hisseli , musterek filan biryer alma tek tapu olsun.
krediye uygun yer sec ,banka kredi verirse alinir experden gecmeyen mulk alinmaz
hipokondriyak tarafından 24/Tem/26 10:21 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
bu ne acayip bir listedir. hangisine ev yapılıyor bunun? Villa imarı seçiyorum açıklamada orman şerhi var ev yapamazsın yazmış. Birini arıyorum 2007 de ruhsatı alınmış iptal olmuş diyor. İlginç gerçekten.
LİNKTEKİLERİN ÇOĞU SAHTEKAR tarla olan yere ev yapamazsın aldığın arazinin durumu neyse o şekilde kullanabilirsin en son 6000 m2 üzerine yer yapabiliyordun ama oda tarım yapacağını göstermen lazım yapacağın yerde öyle tarlanın ortasına yapamıyorsun garip kuralları var. konut imarlı yere ev yapabilirsin