Gidişat..
-
Göreceğiz ne olacağını, atıp tutmak kolay. Mesela ben de başka bir hükümet gelince yazarım kominizme gittiğimize dair bir paranoya hikayesi. Çok da hoş olur. Ülkemi kurtaran adamım diye kalkar bi yerim. İlgi de çekerim oh miss
-
ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------yuh ki ne yuh hala anlayamadınız zannımca anlayamayacaksınız hani çanakkale die anlattıklarınız insanlar memleketin 4 bir tarafından gelen dindar gençlerdi ve son kanlarına kadar savundular ha arasında vatansever hristiyanataistte mutlaka vardır ki biz bunu inkar etmiyoruz ama siz inkar ediyonuz sanki çanakkalede,kıbrısta vs...sadece harekat ordusu savastı mavalları okumayın.......
bu memleket hepimizin biz gunahkar olsak ta dinine baglı gençler yuceltecektir en azından yuceltmelidir diyoruz....Ben buna inandım veher ortamda soyleim...
bizde burada yasıyoruz ve artık soz sahibiyiz siz istesenizde istemeseni de ;
selametle.....
-----------------------------
banlanabilirim ama senın *mına korum uşak...
-
ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------yuh ki ne yuh hala anlayamadınız zannımca anlayamayacaksınız hani çanakkale die anlattıklarınız insanlar memleketin 4 bir tarafından gelen dindar gençlerdi ve son kanlarına kadar savundular ha arasında vatansever hristiyanataistte mutlaka vardır ki biz bunu inkar etmiyoruz ama siz inkar ediyonuz sanki çanakkalede,kıbrısta vs...sadece harekat ordusu savastı mavalları okumayın.......
bu memleket hepimizin biz gunahkar olsak ta dinine baglı gençler yuceltecektir en azından yuceltmelidir diyoruz....Ben buna inandım veher ortamda soyleim...
bizde burada yasıyoruz ve artık soz sahibiyiz siz istesenizde istemeseni de ;
selametle.....
sağdan git ebeni görüceksin...
-
arkadaşlar sanırım artık bu ülkenin gidiş hatını beğenen ve ileride bizi kötü günlerin beklediğni anlamayan kalmamıştır,eğer anlamayan varsa işine gelmiyodur çıkarı vardır,artık toplumsal uyanış vakti,artık Mustafa Kemal e vefa borcumuzu ödeme günüdür,TAM BAĞIMSIZ,LAİK,SOSYAL HUKUK DEVLETİ İÇİN HERKESİ VATAN NAMUS AHDE VEFA YA BİZKAÇKİŞİYİZ e ÇAĞIRIYORUM...
-
2025
يا لحسن حظي! ترى هل كنت أكثر من سائحة! كنت شخصا غرِيبا في هذه المدينة بالأمس. فجمعني القدر هنا بفتاة لم تكن بيني وبينها صلة من قبل. استقبلتني بحفاوة وضيفتني في بيتها. وساعدتني بأقصى
(kamil sunu tercume et lan !)
-
ativaran216 bunu yazdı:
Allah yol açıklıgı versin hepinize...
-----------------------------sanada.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------2025
يا لحسن حظي! ترى هل كنت أكثر من سائحة! كنت شخصا غرِيبا في هذه المدينة بالأمس. فجمعني القدر هنا بفتاة لم تكن بيني وبينها صلة من قبل. استقبلتني بحفاوة وضيفتني في بيتها. وساعدتني بأقصى
(kamil sunu tercume et lan !)
mükemmel. -
yıl 2031
31 rakamı telaffuz edenlerin ...kleri kesildi
yıl 2069
69 diyenlerin dilleri kesildi :D
-
sen ülkenin gidişatından cok etkilenmiş olucaksınki bu konuyu açma gereksinimi duymuşsun bu topraklardaki milliyetçi ruh 1071 den beri süregelmiştir kendinizi kaptırmayın devlete ipler başkalarının elinde olduğundan sürekli biri asılacak, sarsılmalar hep olcak bizim elimizden gelen vatana millete yararlı insan olmak. eğer gücümüz yetiyosa ki yettiği kadar ne yapılabiliyorsa yapmak
-
Hahahahaha , ulan banlıyken ativaran216 yobazı burada da coşmuş , vay be... :)
Bu arada cidden çok güzel yazmışlar , senaryo iyiymiş .