Gidişat..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Göreceğiz ne olacağını, atıp tutmak kolay. Mesela ben de başka bir hükümet gelince yazarım kominizme gittiğimize dair bir paranoya hikayesi. Çok da hoş olur. Ülkemi kurtaran adamım diye kalkar bi yerim. İlgi de çekerim oh miss

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    ativaran216 bunu yazdı:
    -----------------------------

yuh ki ne yuh hala anlayamadınız zannımca anlayamayacaksınız hani çanakkale die anlattıklarınız insanlar memleketin 4 bir tarafından gelen dindar gençlerdi ve son kanlarına kadar savundular ha arasında vatansever hristiyanataistte mutlaka vardır ki biz bunu inkar etmiyoruz ama siz inkar ediyonuz sanki çanakkalede,kıbrısta vs...sadece harekat ordusu savastı mavalları okumayın.......

bu memleket hepimizin biz gunahkar olsak ta dinine baglı gençler yuceltecektir en azından yuceltmelidir diyoruz....Ben buna inandım veher ortamda soyleim...

bizde burada yasıyoruz ve artık soz sahibiyiz siz istesenizde istemeseni de ;

selametle.....

banlanabilirim ama senın *mına korum uşak...

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    ativaran216 bunu yazdı:

yuh ki ne yuh hala anlayamadınız zannımca anlayamayacaksınız hani çanakkale die anlattıklarınız insanlar memleketin 4 bir tarafından gelen dindar gençlerdi ve son kanlarına kadar savundular ha arasında vatansever hristiyanataistte mutlaka vardır ki biz bunu inkar etmiyoruz ama siz inkar ediyonuz sanki çanakkalede,kıbrısta vs...sadece harekat ordusu savastı mavalları okumayın.......

bu memleket hepimizin biz gunahkar olsak ta dinine baglı gençler yuceltecektir en azından yuceltmelidir diyoruz....Ben buna inandım veher ortamda soyleim...

bizde burada yasıyoruz ve artık soz sahibiyiz siz istesenizde istemeseni de ;

selametle.....

sağdan git ebeni görüceksin...

eski bir dost mu aradınız?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

arkadaşlar sanırım artık bu ülkenin gidiş hatını beğenen ve ileride bizi kötü günlerin beklediğni anlamayan kalmamıştır,eğer anlamayan varsa işine gelmiyodur çıkarı vardır,artık toplumsal uyanış vakti,artık Mustafa Kemal e vefa borcumuzu ödeme günüdür,TAM BAĞIMSIZ,LAİK,SOSYAL HUKUK DEVLETİ İÇİN HERKESİ VATAN NAMUS AHDE VEFA YA BİZKAÇKİŞİYİZ e ÇAĞIRIYORUM...

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2025

يا لحسن حظي! ترى هل كنت أكثر من سائحة! كنت شخصا غرِيبا في هذه المدينة بالأمس. فجمعني القدر هنا بفتاة لم تكن بيني وبينها صلة من قبل. استقبلتني بحفاوة وضيفتني في بيتها. وساعدتني بأقصى 

(kamil sunu tercume et lan !)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

ativaran216 bunu yazdı:
    Allah yol açıklıgı versin hepinize...

sanada.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

2025

يا لحسن حظي! ترى هل كنت أكثر من سائحة! كنت شخصا غرِيبا في هذه المدينة بالأمس. فجمعني القدر هنا بفتاة لم تكن بيني وبينها صلة من قبل. استقبلتني بحفاوة وضيفتني في بيتها. وساعدتني بأقصى 

(kamil sunu tercume et lan !)

mükemmel.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

yıl 2031

31 rakamı telaffuz edenlerin ...kleri kesildi

yıl 2069

69 diyenlerin dilleri kesildi :D

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

sen ülkenin gidişatından cok etkilenmiş olucaksınki bu konuyu açma gereksinimi duymuşsun bu topraklardaki milliyetçi ruh 1071 den beri süregelmiştir kendinizi kaptırmayın devlete ipler başkalarının elinde olduğundan sürekli biri asılacak, sarsılmalar hep olcak bizim elimizden gelen vatana millete yararlı insan olmak. eğer gücümüz yetiyosa ki yettiği kadar ne yapılabiliyorsa yapmak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Hahahahaha , ulan banlıyken ativaran216 yobazı burada da coşmuş , vay be... :)

Bu arada cidden çok güzel yazmışlar , senaryo iyiymiş .

Toplam Hit: 6451 Toplam Mesaj: 32