Gif Çalışması (Paint+Gifmax)
-

komikmi oldu ne? Dandik 2 adet resimden anca bu kadar oluyor paylaşayım istedim. (jpeg olarak kayedeildiği için renklerde kayma oluştu görmezden geliniz)
-
muhahah güzel olmuş güzel bizim bi arkadaşa benziyo
-
Biraz olmamış mı ne :) :)
-
31 çeken çöp adam yok ama olsun güzel olmuş süper manyak bişi yok böyle birşey daha :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
----------------------------- 31 çeken çöp adam yok ama olsun güzel olmuş süper manyak bişi yok böyle birşey daha :)) -----------------------------amuhaha vur deyince öldürüyon olm bunun dersini koyacamda bilmeyen arkadaşlar için ön hazırlık yaptım :D
evet çok dandik bir şey bunu yıllar önce yapmıştım Orhana yolladıydım bitince nasıl olmuş diye zira ilk kez gif yapmıştım.
Şimdi bunu buraya çalışan bir örnek olarak koydumki daha iyi örneklerini öğrenmek isteyen arkadaşlar için dersini yapıp koyacam buraya. Kendimi çömlere adadım be daha ne istiyorsunuz peh :)
-
Bunu sen baya bi önce yapmıştın,1-2 sene oluyor sanırım:)
-
yaw 2 kareden oluşuyo benim çöp şakir 60-70 kareden oluşuyo :)
-
Evet recep 2 sene falan oldu sanırım ve ilk gif denememdi. Şimdi tabi daha iyilerini yapabilirim ama bunun bi başka yeri var yaw :D
Aslında gif maxın çalışması çok basit, zaten program Türkçe. Gif yapmak istediğmiz resimlerin 1.2.3. velhasılı ne kadar hareket karesi varsa o kadarını programa katmanlar halind atıyoruz. Sonrasında gösterim hızını her karede aynı eşit aralıklarla ayarlıyoruz ve kaydediyoruz. Anlamayan olursa resimli anlatım koyacam. (biraz işgüzarlık oluyor ama illaki öğrenmek isteyen bilmek isteyen vardır şahsen ben her şeyi öğrenmek için çabalarım)
-
bak bende merak ettim gif resim nasıll olurmuş hangi program kullanılırmışş vs..
manyaq olmuşş bu arada.. (: -
-
sumuklu.gif
hocam ayop oluyor ama