Gitar Dersleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Klasik gitar almayı düşünüyorum daha önce hiç bi müzik aletiyle tanışıklığım olmadı .
    Yeni başlıyacak biri için olan derslerin linkini verebilecek var mı? ufaktan başlıyım 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:
    -----------------------------

Klasik gitar almayı düşünüyorum daha önce hiç bi müzik aletiyle tanışıklığım olmadı .
    Yeni başlıyacak biri için olan derslerin linkini verebilecek var mı? ufaktan başlıyım 

adanada yaşıyorsan özel

ritm gitar,

bass gitar dersi verebilirim :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

yok hocam Istanbul'dayım eğitim videoları yokmu nette?

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eğitim videolarıyla olacağını pek sanmam hocam zamanında bende denedim fakat olmuyor..

kurs gibisi yok adam akıllı meb onaylı bir yere gitmeni öneririm..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

angelofhope bunu yazdı:

eğitim videolarıyla olacağını pek sanmam hocam zamanında bende denedim fakat olmuyor..

kurs gibisi yok adam akıllı meb onaylı bir yere gitmeni öneririm..

içimde çok istek var çalmak için videolarla deniyim baktım olmuyo kursa giderim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öner yavuzun seti vardı bir ara forumda..

linkler kırıkmıdır bilmiyorum ama bakmanı öneririm..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

linkler kırık hocam ..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

öner yavuzun setini bul hocam 1 haftada ritm atmayı bile öğrenmiştim onunla.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

setin içindekiler bunlarmı?
    http://www.oneryavuz.com/videolar.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Bak hocam videolara da güzel sanatlara gıden ogrencı bi tane sigara parasına verir üstelik öğretir sana krallar gibide

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

meb onaylı yerden gitarmı örenecen..koomik.

istanbulda yasıyorsan sana tavsiyem bir üniversite konservatuarına gidip ordaki gitar bölümü ögrencilerinden birine yapışman klasik gitaar icin söliyorum sana.

Deneyimli bir hoca seni takmaz bile mikine, ki bende takmıyom (bende ders veriyom) oyüzden henuz ticarette orospulasmamıs bir amator hoca bulman hem fiyatı uygun hem ilgisi yüksek olacak hemde sen sevaba girecen ögrenci adamın cebine 3* 5 kurus para atıcan.

Hadi basarılar.

Toplam Hit: 1299 Toplam Mesaj: 11