Gitar Dersleri ?
-
Klasik gitar almayı düşünüyorum daha önce hiç bi müzik aletiyle tanışıklığım olmadı .
Yeni başlıyacak biri için olan derslerin linkini verebilecek var mı? ufaktan başlıyım -
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
Klasik gitar almayı düşünüyorum daha önce hiç bi müzik aletiyle tanışıklığım olmadı .
Yeni başlıyacak biri için olan derslerin linkini verebilecek var mı? ufaktan başlıyım
-----------------------------adanada yaşıyorsan özel
ritm gitar,
bass gitar dersi verebilirim :D
-
yok hocam Istanbul'dayım eğitim videoları yokmu nette?
-
eğitim videolarıyla olacağını pek sanmam hocam zamanında bende denedim fakat olmuyor..
kurs gibisi yok adam akıllı meb onaylı bir yere gitmeni öneririm..
-
angelofhope bunu yazdı:
eğitim videolarıyla olacağını pek sanmam hocam zamanında bende denedim fakat olmuyor..
kurs gibisi yok adam akıllı meb onaylı bir yere gitmeni öneririm..
içimde çok istek var çalmak için videolarla deniyim baktım olmuyo kursa giderim -
öner yavuzun seti vardı bir ara forumda..
linkler kırıkmıdır bilmiyorum ama bakmanı öneririm..
-
linkler kırık hocam ..
-
öner yavuzun setini bul hocam 1 haftada ritm atmayı bile öğrenmiştim onunla.
-
setin içindekiler bunlarmı?
http://www.oneryavuz.com/videolar.html -
Bak hocam videolara da güzel sanatlara gıden ogrencı bi tane sigara parasına verir üstelik öğretir sana krallar gibide
-
meb onaylı yerden gitarmı örenecen..koomik.
istanbulda yasıyorsan sana tavsiyem bir üniversite konservatuarına gidip ordaki gitar bölümü ögrencilerinden birine yapışman klasik gitaar icin söliyorum sana.
Deneyimli bir hoca seni takmaz bile mikine, ki bende takmıyom (bende ders veriyom) oyüzden henuz ticarette orospulasmamıs bir amator hoca bulman hem fiyatı uygun hem ilgisi yüksek olacak hemde sen sevaba girecen ögrenci adamın cebine 3* 5 kurus para atıcan.
Hadi basarılar.