Gitar La İlgili Kücük Bi Soru !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    -------3------------
    -------4------------
    -------4------------
    ---------------------
    ---------------------
    ---------------------

böyle bisiy var diyelim ben cok gördüm simdi böyle bisiy gördügümüzde ellerimizi sayılara göre yerlestiriyoruz biliyorum ama sadece aynı anda bu üc telemi vurucaz yoksa hepsinemi vurucaz.Yardımınızı bekliyorum.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Bide bende roland marka 15 watt lık bi amfi var ben hep distortionda son ses calıyorum hep böyle caldıgım icin amfinin bozulma riski nedir :)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    diğerleri boşsa sadece o 3 tele vuracaksın.şayet alttaki tellerede klavyeye basmadan boş basman gerekirse oda sıfır sayısı ile gösterilir..

yani kafanı karıştıran şey

-------3------------
    -------4------------
    -------4------------
    0---------------------
    0---------------------
    0---------------------
    olunca tüm tellere birden basardın.ama 0 olmadığı için sadece o üç tele basacaksın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    tamamdır saol falla emin oldum simdi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    napcan lan 7 tellisini 7 tellisini death metalciler kullanır.forumumuzun offical tikky'si olarak sana flüt bile lüks gelir ehuhe.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    inanmıyacaksın ama benim hiç gitarım olmadı 1 hafta o arkadaşın bir hafta bu arkadaşın klasik gitarını ödünç alarak çalışıyordum.kendimi geliştirdiğim vakjitler ise laylaylom müzikte hem yardım edip hemde gitar çaldığım zamanlara tekabül etmektedir.fakat tüm olanaklar birer birer ortadan kaybolduğu için davula yöneldim.tabii gitar olmadığı gibi davulda yok padlerle yastıklarla çalışıyoruz:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    doğuhan orada gitar çaldım desemde gerçekleri söylemek istiyorum. zafer dediğin adam esnaflık konusunda topoş'un önde gidenidir.E Tabi Patronları Serter(Selda Bağcanın Bıradırı)da kendisinden eksik kalan yanı yoktur.Sb Dreams Dediğin Bktan Püfürükten Gitarları Çinden Yaptırıyorlar.Sonrada Üzerine Sb Dreams(Serter Bağcan Rüyaları)gibi Esp/Bc'den arak marka isimi koyup parayı cebine koyup gitar almaya gidenlere binbir yalanla devasa fiatlara satıyorlar.serhat dediğin elemanda iyi gibi gözükse de çok anasının gözüdür.ayak üstü sana 100 dolarlık gitarı öve öve bitiremeyerek 500 dolara satar.yanlız serhat dediğin eleman(zayıf,uzun,gözlüklü kısmi felçli) eleman ise bu söylediklerim geçerli başkası ise günahını almıyalım.sen sen ol insanların dost gibi görünüp senden faydalanmasına izin verme..haa normalde ben kesinlikle insanlara karşı önyargılı değilimdir,aynı şekilde hiçbir zamanda bu tür öğütlerde bulunmam ama şunu tüm kalbimle söylemeliyim ki hayatımda bu kadar paraya tapan bu kadar ikiyüzlü,para budalası insanlarla karşılaşmadın.bana inanmıyorsan bir kez olun bu laylaylom mağazalarından birine gitardan anlayan/ama anlamıyormuş gibi davranacak bir arkadaşını gönder.bak neler oluyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    -------3------------ 1.tel
    -------4------------ 2.tel
    -------4------------ 3.tel
    --------------------- 4.tel
    --------------------- 5.tel
    --------------------- 6.tel

tellerin üzerine yazılmış numaralarda perde yi gösterir. yani yukardaki 1.tel 3.perde, 2.tel 4.perde,3.tel 4.perde anlamına geliyor. hepsi alt alta yazılrsa (yukarıdaki gibi) yukarıdaki gibi hepsine aynı anda çalacaksın demektir

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
Toplam Hit: 2026 Toplam Mesaj: 19