Gitardan Anlayan Muritler Baksin:I
-
bence alma...
malum sen öğrenene kadar yani bir 4 ay kadar orada yatacak o gitar...
al bir klasik şimdiden hafiften geçersin elbet elektroya...
dip not: şu çocuk çocuk grup sayma yarışını da bırakın mına kii...
-
kardesım bende elektromu satacam ıstersen 150 ytlye 200 ytl ye de v-amp2 efektorumu satılıga cıkaracam yenı baslayanlar ıcın ıı bı gıtar guzel bı efektordur ıstersen ıletısıme gecelım..
-
arkadaşlar cahilfilan demein de bu pedal ne yaw.
-
hanı bu rock sarkılarında boole gıtarların cıglık gıbı seslerı oluyo ya yada nası anlatayım elektro eselerını cıkardıgımız apart o olmadan cok yalın bı sesı olur elektronun genelde hatta cogunlukla ayakla kullanılır ses degıstırızı falan boole bı alet
boole bısıı ıste benım kullandıgım bu
http://store.doshermusic.com/ProductImages/boss%20gt8.gif
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar cahilfilan demein de bu pedal ne yaw.-----------------------------
Pedal gitardan çıkan sese efekt veren alettir. 2 türlüdür. analog ve dijital. aralarında ses farkı çoktur..
Bah arkadaş GT8 Kullanıyormuş ki bu birçok pedalin bir arada olan hali. içerisinde onlarca efekt var...
bir diğer adı prosesör
-
hemde bı suru var hala tam olarak cozebılmıs degılım :S:D
-
hocam bni iyi dinle ben 8 senedir elektro gitar çalıom belki çok uzun bi süre deil ama az çok konu hakkında tecrubem var...ilk önce bi fiyat belirtmen lazım ki ona göre gitar markalarını söliym..sna klasikten başla sora akustik fln demicem eğer azimliysen kendine güveniosan iyi bi gitar al(istediğin tarz için:jackson,ESP,fiyatları haliyle yüksektir)sora gitarda parmak etüdleri yapıp parmaklarını açman ve geliştirmen lazım ondan sonra ise akorlar ardın dan sna bi pedal lazım olcak ama prosesör deil direk manuel bide ampüllü amfiyi çaktın mı gerisi sna kalıo msn adresimi ekle gitarla ilgili her konuda yardımcı olmaya çalışırm... ismailerbatu@hotmail.com
-
Bak ben başta demiştim Klasikle başla diye. Ellerin alışsın diye. Ama yinede sen bilirsin. Bizim arkadaştan biliyorum. Direk elektro ile başladı birşey öğrenemedi.
Ayrıca ;
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
yaw siz daha iron maidendemisiniz size öneriyim gidin opeth - katatonia - rammstein - pantera - ozzy osbourne ledd zeppelin - radiohead - scorpions -- black sabbath - judas priest - static x dinleyn de heavy metal death metalin zevkine varın lan siz daha müzük gormemişsiniz gelmiş iron maiden diosn baa :F
-----------------------------Bu saydıklarının hepsi heavy veya death değil :|
-
hocam gerçi biraz geç kaldık ama benim sana gitar tavsiyem şu:
* [ Cort Evl K serisi ] beğen işte birini bu arada sakın X serisine bulaşma black metal falan diyosun eğer x serisi alırsan "ebensk bu ne mk" diceksin bilyorum , ben o hatayı yaptım.
* sonra kafana göre amfi alcaksın ilk başta gitarı bilgisyara bağlayıp çalmanı tavsiye ederim guitar rig kullanabilirsin, programı torrentlerden rahatca çekebilirisin. sana en başlarda önericekleri amfileri alma derim muhtemelen ibz 10g ve ya marshall 15dx falan önericekler alma abi ben o hatayı yaptım şimdi ekipmanımdan soğudum açıkçası.
* metalcisin muhtemelen prosessör falan alıcaksın ama bunun için sabırlı olmanı dilerim yani elinde çok paran yoksa bunları diyorum.
* yok benim çok param var diyorsan bir gibson bir lambalı amfi bir de gt-10 yeter sana şimdilik sonrası için tarzına göre manyetik falan yaparsın.
=> hocam müzik işinde iş sabır ve paraya bakıyor yani sabredersen herşey olur. gerçekten muziğe kendini başkı hissediyorsan klasikten başla derim ben sana ama yok ben metalciyim yemişim klasiği diyorsan al gitarını çal.
of bunları yazdım bişiler anlarsan bana da haber ver mail at yani tbt'ye nadir giriyorum.
-
koyim gitar markasına amfi tercihine ya...
cahil cahil yorum yapmayın lan sinirlendim...
hoca ne kadar azimli olursan ol direk elektro dan öğrenemezsin, yok ben öğrendim diyen varsa buyursun alsın gitarı karşıma gelsin...
dediğim gibi klasik ile başlaman şart...
dip not: sinirleniyorum lan cafe gençlerinin orada burada duyduklarını söylemelerinden...