Gitarla İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek

yaw benim bi sorun var dostlar şimdi ben solağım solak gitar alma gibi bi planım wardı fakat geçenlerde bi elemanın ewinde kalıoduk onunda sağak bi elektrosu war bana bi kaç parça-akor gibi şeyler gösterdi sap elimle basit şekilde çaldım ama  pek sorun çıkmadı sorum ise şu gitari sağak alsam sağak çalanlar gibi sağ elle çalsam ilerde sorun olurmu yada öğrenirken bi problem yada öğrendikten sonra bi problem olurmu ileri sewiyelerde ama pek sorun çekmedğimi hesaba katın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    sap derken sağ elimi kastemiştim (konuda edit butonu gözükmüyor bu arada :S)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek

hoca gitar calmayı fazla bilmem ama mantıken cevaplıyım ne tür parca calıcagına göre degisir..

mesala gidip slow biseyler calıcaksan sorun olcagını sanmıyorum ama gidipte metallica sololarını yapmaya calıscaksan o zaman gelmisine gecmisine söversn :)

en cok nick dei$tiren mürid
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    yav 1-2 şarkı öğrendim bide metallicanın one unforgiven battery şarkılarının girişini çıkardım birazda gaza geldim galiba pek sorun olmadı ama işte diyorumya senin dediğin gibi ileri sewiyede öle sololydu bilmemydi onları yaparken sorun çıkarırmı acaba onu merak ediom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    naptığını anlamadım solaksan al kendine bi gitar delleri değiştir üst teller altta olacak solakta ince teller üstte olur kalınlar altta öyle yapcaksın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

akrdeş ben sağlağım sap solda sol elimle ritm basar sağ elimle aşağı yukarı gelir giderim solo da iki elin uyumlu olmasına bağlıdır birazda çünkü hangi tel i basarsan sağ elinlede o tele dokunmalısın. kör adam gitar çalııo sa sende çalabilirsin. bu böyle bişidir. ama madem solaksın sap sağda olsun ? ki ellerin uyum içinde olsun haa ebn yaparım diosan bir iki ay bi arakdaşının gitarıyla dene olmazsa bu şekilde dewam edersin...

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Falconeyd
    Falconeyd's avatar
    Erkek

elektro gitarda alt ile üst teller değişmez die biliorum  Çünkü manyetikleri farklı  zaten solak  sağlak die  ayrılıo

solaksan solak  al bundan basit ne war  kasma  yani boşboşuna kendini

sonra pişman olma 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    yav bende solak almayı düşünüyorum ama malum solak gitar hem zor bulunyo o sebeple dedim hemde sağak öğrenmek istiorum kendi gitarım yanımda olmadığı zamanda çalabileyim diye kıssadan hisse olmazmı diyosunuz??
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

Jimmy Hendrix'te solakdı dostum ...

en rahat nerde çalıyorsan orda çal...

[Not:10 senedir çalmaktayım]

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Bende gitar caliorum 3 yildir, solagim ama normal sag gitari aldim. Evde bi klasik 2 elektro gitarim war. Sen normal saalak gitar al iste :D

I find your lack of faith disturbing.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende gitar caliorum 3 yildir, solagim ama normal sag gitari aldim. Evde bi klasik 2 elektro gitarim war. Sen normal saalak gitar al iste :D

-----------------------------

heh işte bana sen lazımsın dostum :D peki zorluk çektinmi öğrenirken ws

Toplam Hit: 1919 Toplam Mesaj: 16