Gitarla İlgili Bir Soru
-
yaw benim bi sorun var dostlar şimdi ben solağım solak gitar alma gibi bi planım wardı fakat geçenlerde bi elemanın ewinde kalıoduk onunda sağak bi elektrosu war bana bi kaç parça-akor gibi şeyler gösterdi sap elimle basit şekilde çaldım ama pek sorun çıkmadı sorum ise şu gitari sağak alsam sağak çalanlar gibi sağ elle çalsam ilerde sorun olurmu yada öğrenirken bi problem yada öğrendikten sonra bi problem olurmu ileri sewiyelerde ama pek sorun çekmedğimi hesaba katın
-
sap derken sağ elimi kastemiştim (konuda edit butonu gözükmüyor bu arada :S)
-
hoca gitar calmayı fazla bilmem ama mantıken cevaplıyım ne tür parca calıcagına göre degisir..
mesala gidip slow biseyler calıcaksan sorun olcagını sanmıyorum ama gidipte metallica sololarını yapmaya calıscaksan o zaman gelmisine gecmisine söversn :)
-
yav 1-2 şarkı öğrendim bide metallicanın one unforgiven battery şarkılarının girişini çıkardım birazda gaza geldim galiba pek sorun olmadı ama işte diyorumya senin dediğin gibi ileri sewiyede öle sololydu bilmemydi onları yaparken sorun çıkarırmı acaba onu merak ediom
-
naptığını anlamadım solaksan al kendine bi gitar delleri değiştir üst teller altta olacak solakta ince teller üstte olur kalınlar altta öyle yapcaksın
-
akrdeş ben sağlağım sap solda sol elimle ritm basar sağ elimle aşağı yukarı gelir giderim solo da iki elin uyumlu olmasına bağlıdır birazda çünkü hangi tel i basarsan sağ elinlede o tele dokunmalısın. kör adam gitar çalııo sa sende çalabilirsin. bu böyle bişidir. ama madem solaksın sap sağda olsun ? ki ellerin uyum içinde olsun haa ebn yaparım diosan bir iki ay bi arakdaşının gitarıyla dene olmazsa bu şekilde dewam edersin...
-
elektro gitarda alt ile üst teller değişmez die biliorum Çünkü manyetikleri farklı zaten solak sağlak die ayrılıo
solaksan solak al bundan basit ne war kasma yani boşboşuna kendini
sonra pişman olma
-
yav bende solak almayı düşünüyorum ama malum solak gitar hem zor bulunyo o sebeple dedim hemde sağak öğrenmek istiorum kendi gitarım yanımda olmadığı zamanda çalabileyim diye kıssadan hisse olmazmı diyosunuz??
-
Jimmy Hendrix'te solakdı dostum ...
en rahat nerde çalıyorsan orda çal...
[Not:10 senedir çalmaktayım]
-
Bende gitar caliorum 3 yildir, solagim ama normal sag gitari aldim. Evde bi klasik 2 elektro gitarim war. Sen normal saalak gitar al iste :D
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Bende gitar caliorum 3 yildir, solagim ama normal sag gitari aldim. Evde bi klasik 2 elektro gitarim war. Sen normal saalak gitar al iste :D
-----------------------------heh işte bana sen lazımsın dostum :D peki zorluk çektinmi öğrenirken ws