Gitme Diyorum Sana..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    İşte söylüyorum son türkümü.. Sonuna yaklaştıkça büyüyor uçurumlar, büyüyor yalnızlık. Ben büyüyorum.. Ama hala sana yaslı içimdeki çocuk. Hala sana uyanıyor sabahları güneşten çalıp umudunu.. Hala bana seni soruyor. Susuyorum.. Söyleyemem ki..

Gitme diyorum sana.. Gitme!
    Düşüyorum..

Yokluğun beni arıyor heryerde... Tanımıyorum diyorum. Alıp götürmesin diye beni sahte bir yalnızlık iliştiriyorum sol yanıma.. İnanıyor bana. Beni tanıyan herkes inanıyor benim aslında ben olmadığıma. Uçurumlar diyorum.. Birazdan bir ayrılığıın intiharına şahit olacaksınız, son türkü de bittikten sonra...

Ve.. anlayacaksınız aslında bedenin sadece soğuktan üşümediğini.. Bu en sıcak ölüm anında..

Gitme diyorum sana.. Gitme!
    Üşüyorum..

Git...
    me.

By NowalgiN...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    yüreğine sağlık :) ç(alıntı) yapabilirmiyim izninle :) çalma dersen almıcam bak :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    nowalgin valla ilaç gibi haa çok güzel :)
    bende çaldım :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaKBeNaDaM
    RaKBeNaDaM's avatar
    Erkek
    cok güzel ellerin dert görmesin be abi:)) insan calmaya kıyamıyor devamını bekleriz

Mutlu bir yüz takın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Novalgin On numarasın, süper
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek
    walla züper yazıyorsun hadjı bi gun senin bu yazıların hasta edecek beni.. ellerin dert gormesin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    denemesd fskdfki

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çok güzeldi, gerçekten çok güzel...

Ama Üşüyorum yazınca...

Hep aklıma devamı "Kapama Gözlerini" olmalıymış gibi geliyor...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre-07
    emre-07's avatar
    Erkek
    Acaba hangi sözlerini değiştirip altına emre diye imza atsam:)).Süper bi yazıydı yine.Paylaşım için teşekkürler Nowalgin.

Love is a name.Sex is a game.Forget the name.Play the game.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    yüregine saglik.

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek
    yüreğine sağlık güzel olmuş dostum...

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 13