Gittgidiyor Hakkinda Sorumvar
-
bu sitede alinan hersey kredi karti şartmı ilkkez alicamda
ve buna benzer güvenli başka site varmi murid arkadaşlar
-
GittiGidiyor'da iki ödeme seçeneği mevcuttur:
Kredi kartı (Visa, MasterCard, DinersClub)
EFT/Havale
Kredi kartıyla nasıl ödeme yapılır?
Sitede HemenAL! seçeneği olan tüm ürünleri kredi kartınızla, satışın sonlanmasını beklemeden anında satın alabilirsiniz. HemenAL! seçeneği anlık bir işleyişe sahip olduğundan, EFT/Havale ile ödeme geçerli değildir. HemenAL! seçeneği ile ürün satın alma konusunda detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.
HemenAL! 'ın yanı sıra, bir ürün kazandığınızda ve ürünün süresi bittiğinde bu ürün, Bana Özel/Durum sayfasındaki Kazandıklarım bölümünde belirir.
Ürünle ilgili tüm bilgiler bu sayfada vardır ve bu bilgilerin hemen yanında Ödeme Yap linki bulunur. Bu linke tıkladığınızda, ödeme şeklinizi seçmeniz (kredi kartı/banka havalesi) ve kargo-teslimat adresinizi girmeniz istenir.
Eğer bir adetten daha fazla ürün kazandıysanız, Bana Özel/Durum sayfanızdaki Toplu Öde butonu aktif olacaktır. Butona tıkladığınızda karşınıza ödeme yapmanız gereken tüm ürünler gelecektir. Ürünlerin yanındaki kutuları işaretleyerek, tek seferde kredi kartınızla birden fazla ürün için ödeme yapabilirsiniz.
EFT/Havale ile nasıl ödeme yapılır?
Bana Özel/Durum sayfanızda, kazandığınız ürünün bulunduğu satırda, Ödeme Yap linki vardır. Bu linke tıkladığınızda karşınıza, ürün seçimi ekranı gelecektir. Ödeme yapmak istediğiniz ürünleri seçtikten sonra Ödeme Yap düğmesine basarak devam edebilirsiniz. "Teslimat bilgileri" sayfasında, karşınıza sistemde kayıtlı adres bilgileriniz gelir. Bu adreslerden birini seçebilir veya yeni bir adres tanımlayabilirsiniz.
Kazandığınız ürünleri EFT/Havale yoluyla ödemek için yapmanız gereken; bu sayfada "EFT / Havale" seçeneğini seçmektedir. Her ürün için ayrı transfer yapmanıza gerek olmadan, kazandığınız tüm ürünler için tek bir seferde toplu olarak EFT/Havale yapabilirsiniz. Sistem size, GittiGidiyor havuz hesap bilgilerini ve hangi açıklamayla ödeme yapmanız gerektiğini mail yoluyla bildirecektir.
İşlemlerinizde herhangi bir gecikmenin yaşanmaması için, dekonta ödeme açıklamasını mutlaka yazarak, girdiğiniz hesap bilgilerinin doğru olduğunu kontrol ediniz. Açıklama belirtilmeden veya yanlış hesap bilgisi tanımlanarak transfer edilen ürün bedelleri havuz hesabımıza ulaşmayacak veya hangi işleme ait oldukları tespit edilemeyecektir.
EFT/Havale masrafı ödeyecek miyim?
Havale/EFT seçenekleri, internet bankacılığı veya telefon bankacılığı kullananlar için en masrafsız ve en kolay çözümdür. Bunun haricinde kredi kartı veya sanal kredi kartı kullanabilirsiniz. Fiziksel olarak bankaların şubelerden yapılacak işlemlerden yüksek masraf alınabilir. -
aradaiğmi eşyayi buldum ama dağa iyisine bulabilceme inanıyorum:) bu eşyayin ismini boşverelim bu eşyayi başka onlnie satiş sitesinden almak istiyorum dağaiyisi vardir eminim ama güvenilir siteler varmi elinizde
-
gittigidiyor güvenli bi site emin ol farklı seçeneklerlede alabiliosun
-
hemalhemsat
-
başka adres
-
www.google.com
-
googleden bilerek aramıyom hocam güvenli olmuyan siteler çıkıyo
-
hepsiburada.com estore.com ebay amazon vs vs..
hoca sen arıyosun ..ne alıcaksın? -
pantul alcam hoca:D ah söledim ama çokfarklıböel yanlardan dmeir filan çıkıyo moda:D işte onu şey ettircem burlarda satanda yok sitelerde tek gittigiyorda var oda kötü dağa isini bulabirilm die düşnüşüyom
-
ha anladııım sen kılsızını arıyorsun :D:D
Toplam Hit: 2659 Toplam Mesaj: 15