Gittigidiyor Kayıt ?
-
Arkadaşlar gittigidiyor üyesi değilim. Ama oradan bir ürün almayı düşünüyorum ve kayıt olmam gerekli. Kredi kartı var bizde ama benim üzerime değil. Kendi adımla kayıt olup , benim üzerime olmayan bir kredi kartıyla alısveriş yapabiliyor muyum? Oluyorsa herhangi bir farkı oluyor mu ? Şöyle kısaca bir özetlerseniz sevinirim.
yönetim : başlıklara dikkat edelim ! -
problem olacağını sanmıyorum hoca zaten kayıt olurken kredi kartı filan sormuyor, ürünü alırken kredi kartı bilgilerini istiyor..
-
man_of_angel bunu yazdı:
-----------------------------
problem olacağını sanmıyorum hoca zaten kayıt olurken kredi kartı filan sormuyor, ürünü alırken kredi kartı bilgilerini istiyor..
-----------------------------Hani şunun için soruyorum , eğer user bilgileri ile kart bilgileri farklı olursa bunun için ayrı bir onay gibi bir şey gerekecek mi? Ona göre hareket edeyim diye.
-
ben öyle yapıyorum bir sorun çıkmıyor
-
RootB bunu yazdı:
man_of_angel bunu yazdı:
-----------------------------Hani şunun için soruyorum , eğer user bilgileri ile kart bilgileri farklı olursa bunun için ayrı bir onay gibi bir şey gerekecek mi? Ona göre hareket edeyim diye.
artık ön provizyon cart curt çıkıyor araman gerekebilir yenisin diye ama sanmıyorum olacağını -
öyle bir durum yaşamadığım için kesin birşey söyleyemiyorum ama, bilgilerin farklılığı sorun olmamalı..
-
man_of_angel bunu yazdı:
öyle bir durum yaşamadığım için kesin birşey söyleyemiyorum ama, bilgilerin farklılığı sorun olmamalı..
-----------------------------Olmamalı evet , ben de tam olarak emin olmak için soruyorum. teşekkürler. bekliyorum bilgisi olan kisileri konuya.
-
benim adımla üyeyim pederin kartıyla alışveriş yapıyorum :/ sorun çıkmıyor :W
-
hatta satışlar için kullandığım banka hesabıda arkadaşımın hesabı :F
-
Arkadaşlar peki bu IBAN numarası doğrumu onaylamadımda otomatik vermişler de bakmadk bankadan da
-
dün ben o şekilde aldım