Gittigidiyor Kayıt ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Arkadaşlar gittigidiyor üyesi değilim. Ama oradan bir ürün almayı düşünüyorum ve kayıt olmam gerekli. Kredi kartı var bizde ama benim üzerime değil. Kendi adımla kayıt olup , benim üzerime olmayan bir kredi kartıyla alısveriş yapabiliyor muyum? Oluyorsa herhangi bir farkı oluyor mu ? Şöyle kısaca bir özetlerseniz sevinirim.

yönetim : başlıklara dikkat edelim !

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

problem olacağını sanmıyorum hoca zaten kayıt olurken kredi kartı filan sormuyor, ürünü alırken kredi kartı bilgilerini istiyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

man_of_angel bunu yazdı:
    -----------------------------

problem olacağını sanmıyorum hoca zaten kayıt olurken kredi kartı filan sormuyor, ürünü alırken kredi kartı bilgilerini istiyor..

Hani şunun için soruyorum , eğer user bilgileri ile kart bilgileri farklı olursa bunun için ayrı bir onay gibi bir şey gerekecek mi? Ona göre hareket edeyim diye.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ben öyle yapıyorum bir sorun çıkmıyor

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

man_of_angel bunu yazdı:

Hani şunun için soruyorum , eğer user bilgileri ile kart bilgileri farklı olursa bunun için ayrı bir onay gibi bir şey gerekecek mi? Ona göre hareket edeyim diye.

artık ön provizyon cart curt çıkıyor araman gerekebilir yenisin diye ama sanmıyorum olacağını

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

öyle bir durum yaşamadığım için kesin birşey söyleyemiyorum ama, bilgilerin farklılığı sorun olmamalı..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

man_of_angel bunu yazdı:

öyle bir durum yaşamadığım için kesin birşey söyleyemiyorum ama, bilgilerin farklılığı sorun olmamalı..

Olmamalı evet , ben de tam olarak emin olmak için soruyorum. teşekkürler. bekliyorum bilgisi olan kisileri konuya.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim adımla üyeyim pederin kartıyla alışveriş yapıyorum :/ sorun çıkmıyor :W

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hatta satışlar için kullandığım banka hesabıda arkadaşımın hesabı :F

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Arkadaşlar peki bu IBAN numarası doğrumu onaylamadımda otomatik vermişler de bakmadk bankadan da

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

dün ben o şekilde aldım

Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 13