Giydiğiniz Kıyafetlerin Markaları ( Araştırma )
-
Bizim millet ne kadar da zenginmiş. Eminim verilen marka isimlerinin % 90'ı çakmadır :D
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim millet ne kadar da zenginmiş. Eminim verilen marka isimlerinin % 90'ı çakmadır :D
-----------------------------adidos , nikke , D&G(dio-gomez),SQNY marka yazan çıkmadı :)))
-
bigwave bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------adidos , nikke , D&G(dio-gomez),SQNY marka yazan çıkmadı :)))
-----------------------------Adidos'u birinde görmüştüm :D:D Burda verilen her markanın ilk elden yurtdışından temin etmekteyim. Ama böle orta yerde marka takılıyorum demek abes kaçıyor. Yazarsam kendimi tikky gibi hissederim (:
-
Bende Pull&Bear , Zara ,JackJones , Levis ve ayakkabıyıda Puma dan tercih ederim.
-
bu ara abercrombie takılıyorum.... bakalım hayırlısı
-
Nurky bunu yazdı:
Gömlek;
Dockers-A&F-LCW-Mavi
Kot :
Little Big-Levi's-Lee-Mavi
T-Shirt :
Mavi,Dockers,Adidas,Abercrombie & Fitch,Gsstore :) ,Puma
Ayakkabı:
Tiger - Converse
Parfüm:
Armani code - Paco Rabanne One Million
sıklıkla giydiklerim bunlar..farkındayım dolabımda milyarlar yatıyor :|
-----------------------------hepsi bayram jeans
-
bayram jeans dükkanı kapattı olm :D
-
Nurky bunu yazdı:
bayram jeans dükkanı kapattı olm :D
Bu bayram jeans muhabbeti ne la :) -
Burbery, adidas, nike, armani, louis benniot, beymen, kotton gucci v.s.. den giyiniyomuş tüm müridler vay be!
sakın kanmayın ha yanlış anlaşılma olmasın burbery dediysek atlas pasajı burbery, nike adidas dediysek eminönü nike, gucci dediysek beyazıt gucc, armanide merterden yoksa manyakmısınız olm ben sanat yönetmeniyim kallavi maaşımla 1 milyonluk çorap giyiyorum.
ha illa yok ben giyiyorum diyosanız hayırlı olsun bizde yedik vesselam...
-
Ezik misiniz?