folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Gizemli Youtube Kanali (77.000 Video)

Gizemli Youtube Kanali (77.000 Video)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

burdan birkaç video izledikten sonra uyudum ve rüyamda bunlardan yapılmış bir müzik dinliyordum :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

7 Mayısta 4.000 Üyesi vardı , mk 1 ay 2 gün  geçmiş üstünden konuyu açalı şuanda 41.594 Abonesi var çüşş diyorum :)

Video kaç tane var bılmıyorum ama o da 1 ay once 77.000 di şuanda bakıyorum hala eklıyor , duruma bak amk ''
    5 dakika önce'' bile eklemıs sürekli eklıyor bu herıf napıyor :D

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bu video beni youtube üye yaptıracak sonunda

bende böyle birşey yapacağım bakalım ne olacak.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kanal kaldırılmış bu arada büyük ihtimalle çıkan sesler insan kulağının duyamıcağı desibelde ses sinyalleri barındırıyor ve ekrandaki resimler ile senkronize olduğunda beyinde çeşitli tepkimeler yaratıyor bu tepkimlerin ne olduğunu bilemeyiz ancak onların yararına bizim zararımıza olduğuna adım kadar eminim

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    seboist bunu yazdı

kanal kaldırılmış bu arada büyük ihtimalle çıkan sesler insan kulağının duyamıcağı desibelde ses sinyalleri barındırıyor ve ekrandaki resimler ile senkronize olduğunda beyinde çeşitli tepkimeler yaratıyor bu tepkimlerin ne olduğunu bilemeyiz ancak onların yararına bizim zararımıza olduğuna adım kadar eminim

+çok iyi özet

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

Neresi kaldırılmış kanalın? bende gözüküyor, kaldırılmamış. Hatta 13 dk önce yeni bir video yüklenmiş;

http://i.imgur.com/R8fHQ4t.png

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Kaldirilmis fakan degil , sirf bu yaptigi icin de kaldirmaz bunu youtube amca ...

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

+çok iyi özet

+ kanaatimce insanın beynindeki tüketim lobuyla alakalı olduğunu düşünüyorum

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

Şerefsizler insanlığın her noktasına ulaşmaya çalışıyor. 

Bu da benden gelsin Fight Club filminden (çalışırken kafein iç):

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

SIRRI ÇÖZÜLDÜ ! 

https://plus.google.com/114295888641737546589/posts/WEEmwdoWNkE

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 14712 Toplam Mesaj: 87