Gizli Bir Site Yapmak İstiyorum.
-
database içinde gizli anahtar kelimeler olan bir tablo (fake giriş için adres satırına yazılacak kelimeler)
404/seo ile anahtar kelimeleri kontrol ettirip yollanılacak fake sayfa (sayfa yeniden açıldığında gizli kod önceden kullanılmış olacağı için fake sayfa güncelliğini yitirmiş olacak ve 404 sayfa bulunamadı basılacak)
**** bu kontrolde http referrer veya post yöntemi kullanılabilir
tek sorun asıl gerçek giriş sayfasını ve asıl forum sayfalarını saklamak
bu da yine 404/seo + cookie kontrolüyle yapılır.
arama kısmına anahtar kelime yazdırıp login sayfası çıkarttırmak, her kullanıcıya özel kriptolu link yapmak en basitleri zaten.
kripto mripto kasmaya gerek yok bana kalırsa :/ ufak bir demo yapmaya çalışıp tezimi deneyebilirdim ancak şuan uyumakla uyumamak arasında gidip geliyorum.
amaç siteyi gizli tutmaksa basit bir wp atılır saçma sapan yazılar doldurulur ek bir dizin açılır o dizine asıl ana sistem atılır ve o dizin site panelinden şifrelenir tanıdıklara şifre verilir vs bu da kolaya kaçımlık iş.
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
çizik atayım takiplik konu
-----------------------------
aynen. takipteyim.:D -
çok enteresan steler, aklıma projeler geldi :D ama yarım kalır diye uğraşamayacağım.
Php/asp ile bir sürü şey yapılabilir.
-
hoca terör örgütü falan kurmuycaksan neden gizliyosunki?
-
-
Hacı ya ben o u413 hiç kullanamıyorum çok saçma :D
Güzel bir havası var karizması var ama kullanamadım
-
herhangi bir forum scriptiyle istedigini yaparsın öncelikle icerigi herkese gizlersin.üyelikleri kapatırsın, robots.txt dosyasıylada indexlenmemesini sağlarsın,domainde saçma sapan bişi olur forumun hiç gözükmesini istemiosan site/abc.html yaparsın bitane forumun index sayfasında referans veren siteyi yani kulalnıcı bu index sayfasına nerden gelmiş onu kontrol ettirirsin eger abc.html den gelmediyse site açılmaz
hea illaki herşeyi ben yapcam dersen
isterdigin her web programlama diliyle yapabilirsin. asp.net / php başlayabilirsin
-
güzel konu güzel şeyler çıkacak
harbiden bunun girişi süpermiş :)
İlk mesajda belirttiğim gibi; sitenin güvenlik önlemi garip olsun. Siteye giren insan hiç birşey anlamasın. İlk mesajdaki son 3 site gibi. Ve de bu tür şeyleri kodlayabilmek için hangi programlama dillerini öğrenmek lazım?
Şu an herhangi bir programlama diliyle bunun yapılabileceği izlenimi var bende. Tabi biraz da kolay olsun. Çünkü programlamayı meslek olarak değil, hobi olarak yapacağım. Ama öğrenmekte de kararlıyım.
-
böyle bir şeyin var olduğunu öğrenmem iyi oldu. teşekkürler.