Gizli Dosya Ve Klasörler Görünmüyor Ve Korunan İşletim Sistemini Gizle Çalışmıyor(Yardım)
-
arkadaşlar benim bilgisayarda xp yüklü ve Araçlar\klasör seçenekleri\görünüm\gizli dosyaları göster
dediğimde işe yaramaıyor tamam diyorum sonra eski haline geri dönüyo yani gizli dosyalar ve korunan sistem dosyalarına ulaşamıyorum.
bide bilgisayarımı açıp d ye çift tıkladığımda ayrı pencerede açıyor.önceden aynı pencerede açıyodu
bilgisayarda eset smart security die bi anti virüs programı var ama işe yaramıyor herhalde
bu durumun çözümünü bilen varsa bana bi yardımcı olsun
-
acele sistem geri yükle. virüs kapmışsın.
-
ii de ne zaman kaptık bunu hatırlamıyorum ki başka bi seçenek yokmu
-
hocam bilgisayarına amvo virüsü bulaşmış. Bu virüs kendini gizli olarak tanımladığı için gizli dosyaları göster seçeneğini devre dışı bırakmıştır. Hatta artık sistem geri yükle seçeneğiniz de devre dışı kalmıştır.Virüs programı olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama zaten bulsa da silemez. Ancak...Size bir yol tarifi yapacağım. amvo diye bir rar dosyasını aşağıdaki linkte upload ettim. Bunun içinde 3 tane yama var siz üç numaralı olanı çalıştırmanız gerekiyor. Bu işlemi yapınca ekrana sırası ile bütün sürücüleriniz için uyarı komutları açılacaktır. Bu işlem bütün sürücüler için gizli dosyaları gösterme seçeneğini çalıştırmış olacaktır. Ama bu işlemden sonra Kaspersky internet security ile tarama yapmanızı öneririm.
-
saolasın hoca bi deneyeyim
-
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp
aranacak kelime "GİZLİ"
aslında rene su arama tusunu kaldırsa ya nasılsa bır halta yaramıyor....
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumsearch.asp
aranacak kelime "GİZLİ"
aslında rene su arama tusunu kaldırsa ya nasılsa bır halta yaramıyor....
-----------------------------
hacım sorunun ne olduğunu bilmediğim için sorgulama gereği bile duymadım ama öğrenmiş oldum -
Boşver hadin iyi geceler...
-
sorun çözülmüştür yardımı olan veya olmayan herkese teşekkürler
-
kartalkethuda bunu yazdı:
acele sistem geri yükle. virüs kapmışsın.
dur lem adamı nie panikletion :D -
aynı sorun bendede var.. bende indirdim upload ettiğinz dosyayı ama işe yaramadı başka bi yolu varmı? :|