folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gizli Dosyalar-1



Gizli Dosyalar-1

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    her zaman güncel konular olmaz birazda çok sevgili müttefiklerimizin geçmişine bakalım geleceği görelim...

     

    ABD hükümetine ait yeraltında birçok tünel ve yer altı tesisleri bulunmaktadır. Bunlar arasında en önemlileri; New Mexico’daki Dulce, Sunspot, Datil, Corona, Taos Pueblo, Albuquerque, Arizona’da Santa Catalin dağlarında, Colarado’da Delta, Grand Mesa ve Colarado Springs’de, Kaliforniya’da Needles, Edwards AFB, Tehachapi Dağları, Ft. Irwin, Norton AFB ve Morongo Vadisi, Nevada’da Blue Diamond, Kellis AFB, Groom Lake ve Papoose Lake bölgeleri, Quartzite Dağı ve Tonopah’dır.

    Bu yer altı üslerinin, bir “Armegeddon” (Kıyamet Günü) geldiğinde Amerikan gizli örgütlerine mensup askeri ve sivil elitler için birer sığınak olacağı muhakkaktır.


    ABD’nin en gizli Askeri Üssü, 51. Bölge (Area 51):

    1953’de Washington D.C’nin kontrolü dışındaki gölge hükümetin içinde (Bakınız “Amerikan Gölge Hükümeti”) “Majestic-12 Komitesi” kurulmuştu. (Bu komitenin başkanlığını o zamanlar Başkan Truman yapıyordu.) Los Alamos, New Mexico’da bulunan örgüt, Başkan-yardımcısı Nixon zamanında yeniden faaliyete geçirildi.

    MJ-12, DDBV’lerle (Dünya-Dışı Biyolojik Varlıklar) sınırlı işbirliği ile gizli bir program yürütüyordu. Zeta Reuculi yıldız sisteminden geldiği iddia edilen, büyük siyah gözlü ve kocaman kafalı, akıllı sürüngenimsi yaratıkların (Gri’lerin)(1) acilen “Bor” elementine ihtiyaçları vardı. Bu element de Amerika’nın güneybatısında bulunuyordu. İlginç bir tesadüftür ki, ülkenin çok gizli askeri tesisleri de yoğun olarak bu bölgede bulunuyordu.

    UFO’ların buralarda sık sık görülmesi, “ziyaretçiler”le ABD hükümet yetkilileri arasında bir işbirliği olduğu iddialarının ortaya atılmasına sebep olmuştu. İddialara göre, uzaylıların vaat ettikleri ileri teknoloji transferine karşılık, onlara “Bor” verilecekti.

    ABD’de UFO’lar tarafından kaçırılan çocukların yeraltındaki laboratuarlarda tıbbi denemelere tabi tutuldukları iddia edilmektedir.

    Bazı kaynaklara göre, 51. bölgedeki üs’de 22 yer altı seviyesi bulunmaktadır. Bu tesisin güneybatıdaki diğer tesislerle, yer altı tünelleri vasıtasıyla bağlantıları vardır.

    Bu üs’te “Zihin Kontrol Işın Silahları” da geliştirilmekteydi. Üs, Kongre’nin, Başkan’ın ve ABD Hava Kuvvetleri’nin denetimi dışındadır.

    Bilderberg/CFR/Trilateral Komisyon/Tek Dünya Hükümeti/Yeni Dünya Düzeni gibi farklı isimlerle anılan gizli bir çete (Illuminati), askeri-endüstriyel kompleks içinde faaliyet göstermekte ve yer altı üslerini kontrol etmektedir. Bu güçlerin hedefi dünya çapında egemenlik kurmaktır. (Yani, TEK DÜNYA HÜKÜMETİ)

    William P. Lear, CIA için bütün dünyada gizli misyonlar gerçekleştirmiş bir pilottu. 1986 yılında Lear, bir UFO’nun İngiltere’de askeri üsse indiğine şahit olan bir ABD Hava Kuvvetleri mensubu ile tanıştı. Lear, onun anlattıklarına göre, DDBV’larla ABD hükümet arasında bir anlaşma yapıldığına inanmaya başladı. Lear’e göre, 1969-71 yılları arasında “uzaylı ziyaretçiler” ile Majestic-12 Komitesi arasında bir anlaşma yapılmıştı. İleri teknoloji transferi karşı ışığında, hükümet süregelen “insan kaçırmalar”a göz yumuyordu. “Kaçırmalar” insan/uzaylı melezi yaratmak için yürütülüyordu. Uzaylılar kurbanlarının vücuduna yerleştirdiklerini yapay cisimlerle (Mikro-çip mi?) onları kontrol ediyorlar, bazen de insanların organlarını çıkararak, kendi bozuk sistemlerini yenilemek için kullanıyorlardı. İstenilen etki, kaçırılanlardan alınan enzim veya hormonun, hidrojen peroksitle karıştırılmasıyla elde edilen solüsyonun, uzaylıların bedenlerine enjekte edilmesiyle sağlanıyordu.

    Lear’e göre, 1956 yılında Çavuş Jonathan P. Louette, White Sands Füze Deneme alanından disk şeklindeki bir araç tarafından kaçırıldıktan üç gün sonra bedeni –aynı sığırlar gibi- parçalanmış bir vaziyette bulunmuştu.

    Bu operasyonlar yeraltındaki laboratuarlarda (Bunlardan biri Groom Lake-51. Bölgede bulunuyordu.) ve kurban daha canlı iken gerçekleştiriliyordu. 1979-1983 yılları arasında MJ-12, olayların planlandığı gibi gitmediği fark etti. 1979’da durumu araştıran bir grup, New Mexico Dulce’deki CIA/Uzaylı yer altı kompleksinde, uzaylılar tarafından tuzağa düşürüldü. Rehineleri kurtarmak için özel bir birlik yollandıysa da çıkan çatışmada 66 asker öldü.

    Bu felaketten sonra, MJ-12’nin günümüzdeki üyeleri (Üyeler arasında o zamanki Dışişleri Bakanı Henry Kissinger(1), eski CIA direktörü Richard Helms ve eski Donanma İstihbarat ve Mili Güvenlik Ajansı Başkanı Bobby Ray Inman bulunuyordu.) durumu kamuoyuna açıklamak istediler. Fakat üyelerin çoğu böyle bir açıklamanın kitlesel paniğe yol açacağını düşünerek, onun yerine DDBV’a karşı etkin bir silah geliştirmeye başladılar.

    “Stategic Defense Initiative” (SDI) denilen “Yıldız Savaşları Projesi”, bu amaçla geliştirilmişti. Gerçekte bu projenin Rus füzelerine engel olmak gibi bir amacı yoktu!..

    İlginçtir ki, Başkan Kennedy de uzaylılarla yapılan anlaşmayı halka açıklamak isterken (Şoförü tarafından) vurularak öldürülmüştü. CFR tarafından kontrol edilen “Gölge Hüküme” Kennedy’in ölümünden sorumlu idi.

    İddialara göre, “Raptiye Operasyonu” ile II. Dünya Savaşı sonunda Almanya’dan Amerika’ya getirilen doktorlar ve bilim adamları “Zihin Kontrol”, “Genetik Mühendisliği” ve anti-gravitasyonel uçan disklerin yapımıyla uğraşmışlardı. 51. Bölgede bir “Frankestein” fabrikası kurulmuş ve genetik mühendisliğinin ürettiği yaratıklar ortaya çıkarılmıştı. Bunlardan “Chupacabra” denilen vampir yaratık, Porto Rico’dan Mexico’ya, Oregon’dan Florida’ya her yerde görülmüştü. (Son yıllarda Şili’de ortaya çıkmıştır.) Bu yaratığa “Created Reptilian Alien Vampire Engineered Species” (CRAVES)” “Genetik değişime uğratılmış sürüngen/uzaylı vampir türü” deniyordu. “Chupacabra” insanları uzaylı istilası “senaryolarına”(3) hazırlamak için ortaya çıkartılmıştı. Aslında amaç, halkın Tanrıya ve egemenliğe olan inancını yok etmek ve global bir hükümete yol açmaktı.


    ABD’nin yeraltındaki gizli Dulce üssü:

    Dulce, New Mexico’nun kuzeyinde 900 nüfuslu küçük bir kasabadır. Dulce’nin en önemli özelliği Archuletta Mesa’nın altında derin bir sır saklıyor olmasıdır. Söylentilere göre bu sır; Hükümet-uzaylı ortak biogenetik laboratuarlarında insanların ve hayvanların üzerinde korkunç deneyler yapılıyor olmasıdır.

    Bu üs civarında sık sık parçalanmış sığırlara rastlanmaktadır. Bazı araştırmacılar, paraçlanmış sığırlar fenomeninin UFO’larla bağlantılı olduğu söylemektedirler. Gerçekten de Dulce civarında sık sık UFO’lar, acayip ışıklar ve diğer hava fenomenleri rapor edilmektedir.

    UFO’ların görüldüğü bölgelerde parçalanmış sığırlara da rastlanmaktadır.

    Aşağıda okuyacağınız Amerikalı araştırmacı Paul Bennwitz’in Dulce üssü ile ilgili açıklamalarının bir dezinformasyon kampanyasının sonucu olup olmadığı açıkça belli değildir. Paul’un Dulce tesisiyle ilgili tek şahidinin açıklamaları için, onu yalancılıkla suçlamak taktik bir manevra olabilirdi ama gerçek dezinformasyon kampanyası, kamuoyuna Dulce hikayesinde inanılacak hiçbirşey olmadığını söylemek olurdu.

    Paul Benewitz, bir UFO tarafından kaçırılan New Mexico’lu Mynra Hansen vakasını incelemişti. Hansen, 1980 yılında bir yer altı tesisineg*türülmüştü.

    Christa Tilton, Temmuz 1987’de bir uzay gemisiyle gelen iki küçük gri-uzaylı tarafından kaçırıldıktan sonra, “kayıp zaman” tecrübesini yaşamıştı.

    Tilton, kaçırıldıktan sonra güvenlik kameraları ve bilgisayarlı kontrol noktalarının bulunduğu yeraltında bir tüneleg*türüldü. O, bir transit araçla yüz taraması yapılan bir bilgisayar ekranının karşısına getirildi. Bilgisayar ona bir kimlik kartı çıkarttıktan sonra, rehberi tarafından yedi kat yeraltında bulunan bir tesisin birinci seviyesine geldiği söylenti. Christa’nın iddiasına göre, o yeraltındaki 5. kata kadar indirilmiş ve burada uzaylı araçlarının ve küçük gri yabancı varlıkların olduğunu görmüştü.

    Daha sonrag*türüldüğü geniş bir odada, bilgisayarlar tarafından kontrol edilen, geniş tanklara asılmış göstergeler ve bazı boru hatlarından çıkarak tankın içine giren geniş kollar görmüştü. Onun dikkatini bir uğultu sesi ve formaldehit kokusu çekti. Tilton bu sıvının tanklarda karıştırıldığı izlenimini edinmişti. Ona tankın muhtevası gösterilmedi. Christa, kaçırıldığı zaman şahit olduğu şeylerin çoğunun sonradan resmini çizmişti.

    Bu esrarengiz tanklarla ilgili bilgiler, “Dulce Kağıtları” adlı tartışmalı bir dosyada yine ele alınmıştı. Bu dosyada ayrıca Dulce yer altı tesislerinin 30 adet siyah-beyaz fotoğrafı ve bir de video-bant bulunuyordu.

    İddialara göre, bu kağıtları dışarıya 1979’a kadar Dulce’de güvenlik görevlisi olarak çalışan bir memur çıkartmıştı.

    1979’un sonunda güvenlik memuru Thomas C., karşılaştığı korkunç gerçekler karşısında daha fazla suskun kalamayacağını anlamıştı.

    Dulce yakınlarındaki Amerikan Hükümeti/uzaylılar ortak yer altı üssünde rahatsız edici çok şey duymuş ve görmüştü. Çetin bir iç hesaplaşmadan sonra, tesisten ayrıldı ve birçok belgeyi de beraberindeg*türdü. Küçük bir fotoğraf makinası ile, yeraltındaki çok katlı kompleksin 30’dan fazla fotoğrafını çekti. Ayrıca birçok belgeyi ve kontrol merkezindeki bir güvenlik video-bandını beraberindeg*türmüştü. Bu bantta laboratuarlar, uzaylılar ve ABD hükümetinin yetkili personeli görünüyordu. Alarmı ve kamera sistemini kapatan Thomas, dışarı açılan 100 çıkıştan birinden yüzeye çıkmıştı.

    Thomas, orijinal belgeleri çok iyi sakladıktan sonra her birinden beşer kopya çıkardı.

    Thomas saklanmaya karar vermişti ve bu amaçla karısını ve çocuğunu evinden almaya niyetlenmişti ki, evinin önünde hükümet ajanlarına ait bir minibüsü beklerken gördü.

    Thomas yakın bir arkadaşının ihanetine uğramıştı. Ajanlar, Thomas’ın karısını ve çocuğunu, tesislerden aldıklarını geri vermesi şartıyla, serbest bırakabileceklerini söylediler.

    Thomas, ailesinin biyolojik denemelerde kullanılacağını anlayınca, ortadan kaybolmaya karar verdi. Bu 10 yıl önceydi. Thomas böyle bir gizli entrikaya nasıl karışmıştı?

    Şimdi 50’li yaşlarda olan Tomas, 20’li yaşlarının ortasında Batı Virginia’da bir yer altı tesisinde, çok gizli fotoğrafçılık eğitimi almıştı. O, 7 yıl Hava Kuvvetleri için çok gizli fotoğrafçılık yaptı. 1971’de Santa Monica/Kaliforniya’da Rand Corporation için çalışmaya başladı. 1977’de Dulce tesislerine transfer oldu. Yeraltındaki görevine, derin yer altı tüp-mekik sistemiyle gidiyordu.

    Bu zaman içinde Santa Fe/New Mexico’daki bir güvenlik görevlisi, özel olarak UFO görüntüleri, hayvan parçalanması fenomenini ve bölgedeki Mason-Wicca gruplarının faaliyetlerini araştırıyordu .Thomas’ın ve araştırmacının ortak arkadaşı olan bir şahıs, 1979’da Santa Fe’ye gelerek her ikisini de ziyaret etti. Ziyaretçi fotoğraflara, video banda ve Dulce üssünden alınan belgelere de göz attı. Buradan bazı resimler çizildi ve böylece UFO araştırmacısı toplulukların “Dulce Papers” (Dulce Kağıtları) diye bildikleri bilgiler ortaya çıktı.

    Thomas’ın iddiasına göre, Dulce tesislerinde 18.000 kısa “gri” vardı; ayrıca o, sürüngenimsi-humanoid’ler (İnsanımsılar) de görmüştü. Thomas’ın bir iş arkadaşı evinde, materyalizme olan 6 foot (1.83 m) boyunda bir sürüngenimsi(4) ile yüzyüze gelmişti. Reptoid (Sürügenimsi) duvardaki New Mexico ve Colarado haritaları ile çok ilgilenmişti. Haritalardaki renkli toplu iğneler ve işaretler, sığırların parçalandığı bölgeleri, kaçırılma olaylarının yoğun olarak yaşandığı yerleri, eski harabeleri ve şüpheli yer altı uzaylı üslerini gösteriyordu.

    Çok katlı Dulce yer altı üssü, üs güvenliği tarafından devamlı kontrol edilen merkezi bir sisteme sahiptir. Üssün güvenlik seviyesi aşağı inildikçe artıyordu. Thomas, gizlilik kategorisinde güvenlik derecesi “ULTRA-7”ye sahipti. Thomas’ın bildiği 7 aşağı kat vardı ama daha da fazlasının olması mümkündü. Bir çok uzaylı yeraltındaki 5,6 ve 7. katlarda bulunuyordu. Dulce’den Page’ye (Arizona’daki yer altı tesisleri) daha sonra Nevada’daki 51. Bölge’nin altındaki bir üsle bağlantılar vardı. Dulce’den kalkan tüp-mekik, Taos, NM, Colarado Springs, Colarado, Creed, Colarado Sandia gibi yer altı üslerinden geçtikten sonra, Carlsbad, NM’ye varıyordu.

    ABD altındaki tüneller ve yer altı şebekesinin birbirleriyle tüp-mekik bağlantıları vardır.
    Dulce üssünde, kapılar ve koridorlar üzerindeki çoğu işaretler, uzaylı sembol dilinde yazılmıştır. Bu evrensel sistemi burada insanlar ve uzaylılar tarafından rahatlıkla anlaşılmaktaydı.

    Thomas’ın anlattığına göre, yeraltındaki 2. kattan sonra, herkes çıplak olarak tartıldıktan sonra, üniformaları veriliyordu. Ziyaretçilere kapalı beyaz üniformalar veriliyordu. Herkesin ağırlığı güncel olarak, bilgisayar kimlik kartının üzerine işleniyordu. Ağırlıktaki herhangi bir değişiklik anında kaydediliyor, şayet 3 pound (1.360 Kg)’un üzerinde ise, fiziksel bir inceleme ve röntgenden (X-Ray) geçmesi isteniyordu.

    Bütün hassas bölgelerin ön tarafında göstergeler vardı. Kapı kontrol panellerinde ve döşemeyle kapı arasında da göstergeler vardı. Her şahıs bilgisayar kimlik kartını kapının yanındaki yarığa sokuyor ve nümerik kodunu anahtar tuşuna giriyordu. İşlemler sırasında meydana gelebilecek en ufak bir aksaklık bile, oraya bütün güvenlik memurlarının toplanmasına yetiyordu. Hassa bölgelerde kimsenin bir şey taşımasına izin verilmiyordu. Bütün malzemeler, bir taşıma bandına konuyor ve röntgen cihazından geçiriliyordu. Aynı işlem hassas bölge terk edilirken de tekrarlanıyordu.

    Bütün asansörler manyetik olarak çalışıyordu ve asansör kabloları mevcut değildi. Işıklar dahil her şey ileri manyetik bir sistem tarafından kontrol ediliyordu. Buralarda alışılmış ampuller yoktu. Tüneller fosforlu birimler ve şekilsiz emisyon şeritleri vasıtasıyla aydınlatılıyordu. Bazı derin tünellerde, bölgeye geçici olarak aydınlatmak için bir çeşit fosfor pentaoksit kullanılıyordu. Bilinmeyen sebeplerden dolayı uzaylılar bu bölgelere yaklaşmıyorlardı.

    Yeraltındaki 1. kat yol bakımı için garaj ihtiva ediyordu. 2 katta trenler, mekikler, tünel delgi makinaları ve disk bakımı için garaj bulunuyordu. 4. katta, insan-aura’sı(5) telepati, hipnoz ve rüyalar üzerinde araştırmalar yapılıyordu. Thomas’ın dediğine göre, onlar insanların bio-plazmik bedenini, fiziksel bedenden ayırıp, bunun yerine uzaylı varlığın “hayat-güç-matrix”ini yerleştiriyorlardı. Bu şekilde insanın “can” hayat gücü matrix’ini ortadan kaldırıyorlardı.

    6. kat “Kabus Salonu” olarak biliniyordu. Burada balıklar, kuşlar, fareler vb. hayvanların orijinal şekillerinin değiştirildiği genetik laboratuarlarda bulunmaktaydı. Bu katta ayrıca çok kollu ve çok bacaklı insanlar, kafeslerde tutulan 7 feet (2,13 m) uzunluğunda humandoid-yarasa benzeri yaratıklar vardı. Uzaylılar insanlara genetik hakkında hem faydalı, hem de çok tehlikeli birçok şey öğretmişlerdi.

    Gri’ler ve reptoid’ler analitik zekaya sahip, teknolojiye yatkın yaratıklardı. Diğer bir uzaylı grup olan Nordik insanlarla(6) çatışma halindeydiler. Belki de gelecekte vukubulacak büyük savaşa burada hazırlanıyorlardı.

    Bu “sürüngenimsi”lerin bir özelliği de diğer canlı varlıklara karşı etik ve insani hiçbir duygu ve düşünceye sahip olamamalarıydı. Bu nedenle her türlü deneyi rahatlıkla yapabiliyorlardı.

    İnsan genetik haritasının çıkarılması (Genome projesi) için Amerikan Enerji Bakanlığının (DOE) içinde şu kuruluşlar bulunuyordu; “Ulusal Sağlık Ensitüsü”, “National Science Foundation” (Ulusal Bilim Vaktfı), “Howard Huges Medical Institue” ve tabii ki, DOE tarafından yürütülen Dulce yer altı laboratuarları.

    Thomas’a göre, uzaylılar androjinal’dı (Hem erkek hem dişi, çifte cinsiyetli) ve ortaya çıkan canlı, partenogenez’le (Yani kendiliğinden üremeyle) çoğalıyordu. Dulce’de çok geçerli form veya üreme poliembriyoni idi. Her embriyo 6 veya 9 birey ortaya çıkaracak şekilde bölünüyordu.

    Uzaylı ve insan Bio-Tekniği insanlığa hizmet etmek için mi, yoksa bizleri kontrol etmek ve egemen olmak için mi kullanılacak? Niçin UFO’lar tarafından kaçırılanlar genetik deneylerde kullanılıyorlar?

    Thomas’ın Dulce’den ayrılmasına neden olan şey, 7. kattaki kafeslerde gördüğü ve ondan yardım isteyen insanlar olmuştu. Thomas’a göre, sıra sıra binlerce insan ve insan-uzaylı melezleri ve humanoid embriyolar soğuk hava depolarında tutuluyordu.

    Uzaylılar ne toprak, ne altın, ne madenler, ne su, ne de insanların sahip olduğu şeyleri istemiyorlardı. İstedikleri tek şey, dünyanın manyetik gücüydü. Uzaylılar bu gücü bizim bilmediğimiz bir şekilde kullanıyorlardı.

    Evet, Thomas’ın hikayesi inanılmaz gibi görünüyor ama, anlatılanlar gerçekte yaşanan bir kabusun sadece bir kısmını oluşturuyor olabilir. Dulce’de garip şeyler olduğuna dair birçok delil vardır. Thomas’ın bunlara da cevabı var mıydı?

    UFO görüntüleri, kaçırılma ve hayvan parçalama olaylarının arkasında daha korkunç hakikatler gizleniyor olabilir.

    Yakın zamanlarda Archuleta Mesa’da sondaj ve bilgisayar analizi yapan bir grup bilim adamı, Mesa’nın altında derin mağaralar olduğunu tespit ettiler.

    (1) Griler, eski Mısır ve Sümer yer altı mitolojilerinde de insanları kaçıran yaratıklar olarak biliniyorlardı. Sümer mitolojisinde bunlara “GALATUR”, Mısır mitolojisinde ise “USHABTİU” deniyordu.
    (2) X-Files (Gizli Dosyalar) dizisinde, FBI ajanı Mulder’e her türlü bilgi veren ve yardım eden eski CIA ajanı Henry Kissinger’ı hatırlarsınız.
    (3) Bu sürüngenimsi canavar ile halk arasında bir panik yaratmak ve onların “Yeni Dünya Düzeni”ni daha kolay kabul etmeleri isteniyordu.
    (4) Sürüngenimsi ırk, büyük çoğunluğu Dördüncü Boyut’ta bulunan ve dünya üzerindeki en güçlü ve en kötü insan zihinlerini kontrolü altında bulundurup beyinleri yıkayan genellikle ruhsal varlıklardır. (Fazla bilgi için bakınız, Ömer Özkaya, “CIA Belgeleriyle Zihin Kontrol Operasyonları.)
    (5) Aura(Psişik hale, halka da denir): İnsan vücudunu (hayvan ve bitkileri de) bir zarf gibi saran ışıklı haleler, emanasyonlar topluluğudur. Şekli ovaler yakın bir tarzdadır. Erkek ve kadınlarda farklı durumdadır.
    (6) Nordik insanlar ise Reich Almanlar’ın müttefiki Aldebaranlı dünya dışı varlıklardı.


    • David Darlington, “Area 51 The Dreamland Chronicles” (The Legend of America’s most secret Military Base) Henry Holt and Comp. Inc. 1997
    • Dulce & Other UNderground Bases and Tunnels. (Internet)
    • Turgut GÜRSAN, Yeraltındaki Gizli Dünyalar. s. 195- 204


    Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    yukardaki yazıyı bizlerle paylaşan arkadaşın bu sözlerinede katılmamak elde değil bu arkadaş gerçekten iyi bir araştırmacı

    Birde Bush, Condozella Rice ve bir çok Amerikan Parlementerinin uzaylı insan melezi olduğu yönünde bir çok spekülasyon var. Hatta bu konuda hazırlanmış internet siteleri var.
    İsim isim kişilerin listesi ve hangi ırkdan geldiklerine yönelik açıklamalar var.
    Kii özellikle Condozella'yı yakından izlerseniz tam bir REPTİLİAN sürüngeni klonu olduğu yönünde düşünceleriniz belirebilir.

    Orion kuşağı Reptillerinin bin yıllardır Dünya'da bozgunculuk yaptığı bizim ilgi alanımız dahilinde söylencelerde önemli yer tutar. Bozguncu soğuk savaş taktikleriyle sömürdükleri gezegenlerde işleyişin bozulması için ellerinden geleni yaparlar.

    Mezopotamya ile bu kadar çok ilgilenmelerinin nedenide Petrol'den çok bu bölgede Peygamberlerin göğe yükseldikleri söylenen Astral kapıyı biraz daha genişletebilmek ve Dünya'ya kitlesel bir NEGATİF yönlü iniş gerçekleştirebilmek.
    UFO gemileri Dünya roketleri gibi SIVI YAKIT yakmıyor. Öyle olsa zaten buraya ulaşmaları çok zor olurdu.
    Uzaydaki manyetik geçiş kapıları ile uzun mesafeleri atlayarak geliyorlar.

    Herneyse...Bilimkurgu filmi veya FRP oyunlarından alıntı sözler gibi insanların karşısına çıkmak istemezdim ama bunlar son senelerde bizim ilgi alanımız doğrultusunda konuşulan konulardan bazıları.
    Kimse inanmak zorunda değil. Bilgi olsun diye konusu açılmışken söylüyorum


    Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoZa
    KoZa's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek
    Gözümüz'de BÜYÜYEN AMERİKA RANT ALIR.....

    http://www.antoloji.com/siir/sair/sair.asp?sair=51703
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2007
    Erkek

    Bu yazilar sadece kafa karistirir bilgiler dogrudur adres olarak ama yurdum insanina bir sey kazandirmaz.

    Bu bilgilerin her nekadar bilgi ise sadecetek amaci vardir insanlari inanclarindan (din ,orf,aile terbiyesi,anane )uzaklastirir.

    kimseye bir faydasi yoktur..belli amac gizli yayilimci kardeslikler ornek isimler vermek istemiyorum unlenmesinler hepimiz kardesiz birbirimizi sevelim  gerisi yalan dye bir yutturmaca duzen cemberidir.. alinti yapildigi siteler incelenirse bu anlasilir..

    Ha sunu soylerseniz dusunurum Abi biz anti amerikanciyiz bir fikirdir saygi duyarim ama bu is boyle olmaz....


    Chicagoan TRTC34
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2007
    Erkek
    Bu gegiğiniz yerin google içindeki koordinatı nedir? girip bakalım harbiden oradamı? Adamlar silmiştir felan demeyin, google birçok gizli bilgiyi gösteriyor.

    Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek

    Hepsini okudum ama bunun yerine texas tommiks okusaydım daha faydalı olurdu sanırım...

    Amacsız, tünellere petraoksit atarak ışık verip, oraya uzaylıları sokmamak, süngerimsi yaratıklar, minik griler, 7. kattaki soğuk hava depolarındaki insanlar :|

    Bunları yazmakta ayrı bi kabiliyet tabiki...


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2007
    Erkek
    ulan kim oturup uğraşıp yazıyor bunları ya :D

    Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek
    tahkikatı muhtemel bir mevzu.. arkadaşı bu paylaşımından dolayı müteşekkir olurum.. Bu mevzuyla ilgili çok gizli fotoğrafları (UFO) bir sitede görmüştüm.. En kısa zamanda bulup yayınlarım inş.

    yıkılma sakın !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    birde bana deli diyorlar a.q..alın işte piskolojik deli size....

    Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    arkadaşlar burda bi mevzuyu gözden kaçırıyorsunuz konu amerikayla ilgili değil konu büyük bi devletin gücüne güç katmak için dünyayı ele geçirebilmek için akla hayale gelmeyen bütün yolları denediğini anlatmak. Ki uzayla ilgilenen tek ülke amerika değil ve bu yaptıkları yalanda değil fransa yakın bi tarihte uzay araştırmalarının sonucunu bi internet sitesinde yayınlayacak toplamda 100.000 sayfa rapor yayınlanacağı söyleniyor.

    Var olan bi şeye yok diyemessiniz olmadığını ispatlamak içinde bütün evreni biliyor olmanız gerekir bu konunun inanmak veya inanmamakla ilgisi yok önemli olan diğer devletlerin uzayı fetetmekle uğraştığı bi yüzyılda bizlerin türbanla uğraşması asıl psikolojik delilik budur


    Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek
    abü merak ediyomda bu amerikalılar ufolarla nasıl konusuyo . uzaylılar ingilizce falanmı biliyo acaba :D

    le le le sakine
Toplam Hit: 4919 Toplam Mesaj: 22