Gizli Klasör

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Hocalar D surucusune sag tıklayıp kac gb olduna baktıgımda 58 GB d nın ıcıne gırıyorum bazı klasorlerım yok ve 1.68 GB yanı bı sekılde gizli klasor olmuslar ama acamıyorum gizli klasoru goster dedıgımde acımıyor mini XP le acıyorum bilgilerim orda kesın bı vürüs var ama kolay kolay silinmiyor combofix de denedım gene olmuyor varmı bunun başka çözümü ?

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Her zaman kullandığımız klasik bi dosyamız  var  buradan indirebilirsin.

Direk "gizliaktifolsun.bat" ı tıklayacaksın, diğer adımlar ve özellikleri "oku.txt" içinde mevcut.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    TXT hocam benı anladını dusunerekten :d bıdaha acıklım hocam gizli klasorleri goster dedıgımdede aynı ama bilgisayarı power mixle yanı mini xp le acıyorum klasorlerım D de duruyomu dıye ordan goruyorum ordalar ama bı sekılde ulasamıyorum ?

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Pardon hoca, konuya tecrubeli bi hoca yazar kanımca, bu arada mini xp dediğin cd üzerinde mi çalışıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Pardon hoca, konuya tecrubeli bi hoca yazar kanımca, bu arada mini xp dediğin cd üzerinde mi çalışıyor ?  

_______________________________________________________________________________________________________________

evt Cd üzerinden calısyor sistemın uctugu zaman c v d surucune ulasması saglıyo yanı bılgılerını format oncesı kurtarma sansı verıyo

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    senin pc ye virüs bulaşmış ya format atıcaksın yada virüsü temizliyceksin.o virüsü temizleyen bir program vardı

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

o virüsü temizleyen bir program vardı 

_____________________________________________________________________________________________________

hocam bana O dedıdın lazım işte : ) ama ne o

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    bekle biraz bakıyım

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam klasorumu buldum ama gizli işareti aktif deil

http://img62.imageshack.us/i/adszif.png/

Yol Güzeldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.com/files/12674693...sb_en.rar.html   bu linkten indir ve çalıştır bnm kullandığım programı bulamadım ama buda açtı gizli dosyaları öbür programa bakıcam

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bak benm kulladığım program bu bunu   combofix   googleden arat indir pc de çalıştır direk ms-dos ekranında çalışıo ama sakın programı kapama o bütün virüsleri temizliyor gerçkten pc deki hepsini bulup silior pc yi tkrar yeniden başlatıyor. en son hepsi silindi diyor kpatıo kendini sonra. yüzde yüz çözüm alıcaaksın ben bir çok bilgisayardan aldım işe yarıyor boşuna format atmak zorunda kalmazsın

Toplam Hit: 3793 Toplam Mesaj: 16