folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Gizli Klasörleri Gösterme?

Gizli Klasörleri Gösterme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek

abi bu sorun büyük ihtimalle son zamanların en hızlı yayılan trojanlarından olan bloodhound.packed.jmp grubundaki virüsler.Bu grupta birsürü exe dosyası var mesela amvo.exe.Daha çok USB Flash belleklerden bulaşan trojan ın en belirgin özelliği gizli dosyaları göster seçeniğnin çalışmaması veya Bilgisayarım>>c:/ ya da d:/ sürücülerine tıklandığı zaman aynı pencerede değilde dikkatli arkadaşlar fark etmiştir farklı bir pencerede açar.Benim başıma defalarca geldi aşağıda verdiğim ComboFix ile halledebilirsin sorununu ama çoğu zaman bu trojanın bulaşmış olduğu USB bellekten tamamen temizlemen gibi bir olasılık yok gibi ben biçimlendirdim disklerimi defalarca ama nafile ne zaman tertemiz bilgisauarıma o flash diskleri takarsam ve Bilgisayarımdan çift tıklayarak açarsam hemen bulaşıveriyor.Bir ilginç yanıda bu virüsün eğer USB bellek takıldıgında otomatik aç penceresin cıkarsa ve burdan klasör olarak ac ı secersen virüs bulasmıyor ama bilgisayarımdan çift tıklayrark acarsan bitiyorsun. tamamen kendi deneme yanılmalarım bunlar.Autorun ları da ucuruyor zaten bu virüs,bilgilerinize...

combofix download   http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    ege bunu yazdı:
    -----------------------------

abi bu sorun büyük ihtimalle son zamanların en hızlı yayılan trojanlarından olan bloodhound.packed.jmp grubundaki virüsler.Bu grupta birsürü exe dosyası var mesela amvo.exe.Daha çok USB Flash belleklerden bulaşan trojan ın en belirgin özelliği gizli dosyaları göster seçeniğnin çalışmaması veya Bilgisayarım>>c:/ ya da d:/ sürücülerine tıklandığı zaman aynı pencerede değilde dikkatli arkadaşlar fark etmiştir farklı bir pencerede açar.Benim başıma defalarca geldi aşağıda verdiğim ComboFix ile halledebilirsin sorununu ama çoğu zaman bu trojanın bulaşmış olduğu USB bellekten tamamen temizlemen gibi bir olasılık yok gibi ben biçimlendirdim disklerimi defalarca ama nafile ne zaman tertemiz bilgisauarıma o flash diskleri takarsam ve Bilgisayarımdan çift tıklayarak açarsam hemen bulaşıveriyor.Bir ilginç yanıda bu virüsün eğer USB bellek takıldıgında otomatik aç penceresin cıkarsa ve burdan klasör olarak ac ı secersen virüs bulasmıyor ama bilgisayarımdan çift tıklayrark acarsan bitiyorsun. tamamen kendi deneme yanılmalarım bunlar.Autorun ları da ucuruyor zaten bu virüs,bilgilerinize...

combofix download   http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

Bu arada ComboFix çalısırken bütün programları kapatın ve mümkünse mouse la bıle oynamayın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

webcrow verdiiğin linkteki program evet gizli dosyaları ortaya çıkarıyor ama araçlar görünüm den gizli klasör göster gösterme seçeneğinde gösterme dedikten sonra bir daha göstermiyor...

@Drawlord

üyeliğini sildirebilirsin aynı şey oluyor ;:)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Büyük ihtimalle amvo.exe Hijackthis veya Combofix ile silebilirsin. Combofix - HijackThis
    Edit: Yukarda arkadaşlar benden önce yazmışlar...

!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    dostum emin olmadıgım bir konuda buyuk konusmam ok .

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    bende de kaç haftadır aynı sorun var da iplemiyodum öyle duruyodu şu yöntemleri bi deneyim bakıyım

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://uploaded.to/?id=98vlxy

hoca yukardaki linkten dosyayı indir, rardan çıkar ve 3 numaralı dosyaya çift tıkla..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    Drawlord bunu yazdı:
    Çalıştır penceresine gpedit.msc

Kullanıcı yapılandırması --> Yönetim Şablonları-->Wİndows Bileşenleri-->Windows gezgini bu adımları gerçekleştirdikten sonra hemen pencerenin sağ tarafında Klasör seçenekleri öğesini araçlar menüsünden kaldırır seçeneği gelecek..

Klasör seçeneklerini araçlar menüsünden kaldırır

Devre Dışı diyoruz ve tamam

bunu yap olmassa gel üyeliğimi sildircem asddasd :D 

dediğini yaptım bii bok olmadı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek

WebCrow bunu yazdı:
    http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    bu işini görür sanırım

bu işimi gördü hemde hiç uğraştırmadı fıstık gibi oldu valla teşekkürler herkese

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    yapamamışsındır dostum ben kendım bılhazza denedim calıstı ..

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
Toplam Hit: 4220 Toplam Mesaj: 26