Gizli Webcam Kayıt Programı Hakkında Yardım...
-
Arkadaşlar pc ye bağlı webcamım var bu webcam ile gizli video çekmemi sağlayan bir program varmı biraz aradım taradım bulamadım hep masaüstü video çekme programları filan var bana lazım olan gizli video çekme prgramı arada çok lazım oluyor:S bu konu hakkında bilgisi yada elinde program olanınız varsa paylaşırsa sevinirim...
-
Camtasia ile işini görebilirsin
ben bi aralar süreklı onu kulanıyordum...
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Camtasia ile işini görebilirsin
ben bi aralar süreklı onu kulanıyordum...
-----------------------------
ekran görüntüsü kaydetmek için deyil dostum sadece video çekmek için ama dur bi bakim :s -
windows movie maker
not:ne iş :)
-
zamanında ben de aramıştım bi kaç program buldum fakat hata kodlarıyla karşılaştım o yüzden arşivde barındırmadım adını da hatırlamıyorum
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------windows movie maker
aaa doğru diyorsun hiç aklıma glmedi ama bana gizlene bilcek lazım yani odaya giren video ya girdiğini farketmeyecek...:)
Not: boş iş anlarsın ya:P
-
Davos bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------windows movie maker
aaa doğru diyorsun hiç aklıma glmedi ama bana gizlene bilcek lazım yani odaya giren video ya girdiğini farketmeyecek...:)
Not: boş iş anlarsın ya:P
Gizli cekım şüpheli bir durum cidden ne iş?:))
Aklıma çoşkun abi geldii de :W
-
Yaw bi iş deyil lazım işte :d...
-
tamamen hayal ürünü...guest hesabı oluştur orada proyu çalıştır kayıta başlasın tekrar administratore dön
-
Cia bunu yazdı:
tamamen hayal ürünü...guest hesabı oluştur orada proyu çalıştır kayıta başlasın tekrar administratore dön
cia ne diyon ne gues hsabı bi açıkla:S ... -
denetim masasında kullanıcı hesaplarında ki guest hesabı oluşturup sonra başlat menüsünde kullanıcı degiştiri tıkladıgında karşına gelen 2.windows
Toplam Hit: 11176 Toplam Mesaj: 21