folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gladio Hakkında Düşünceler...

Gladio Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------
    Lafım meclisten dışarı lakin daha perşembe gününe kadar dünyadan bir haber gladyo nedir bilmeyenler şimdi 3 gün içerisinde gladyo kelimesinden çeşitli kafasından fikir üretip ardından hikaye - masal yazıp üstün prof kişiliklerini heryere yansıtmaya çalışıyor. Yarın polat " Abuzer planı" diye birşey uydursa bilmem neresinden. yarın bir gün gene ortalık karışık biliyorduk bu abuzeri işte şu bu alın resimleri alın şuyu buyu vs vs vs.
    Lafın gliba bana ama şunu sölemek isterim....;
    Ben bu siteye üye olduğumdan beri kaçtane yeni dünya düzeni ve masonik araştırmalar paylaştım ve bunlar hakkında hiç birşey bilmeyip hocam boş işler bunlar böle şeyler yok diyen kaç kişi oldu biliyormusun?

Benim amacım dönen çarka çomak sokmak tabi sen türkiye üzerinden yeni dünya düzeni ve türkiye diye bir oluşum duymadıysan orasını bilemem ...
    Hea bide bizim bu türk insanının bize bişey olmaz demesi bana koyuyor... 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    hocam lafım meclisten dışarı dedim sizi tenzih ediyorum bu kelimeyi k.v den sonra bir çok kişiden bilge insanmış gibi duyunca artık gına geldi onu paylaştım burada sadece yoksa sen veya buradaki diğer mürid'lere bir laf atmışlığım yoktur. Malesf bizim insanlarımız dün duyduğu kelimenin yarın profesörlüğünü yapması anormal sinirime gidiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    hocam lafım meclisten dışarı dedim sizi tenzih ediyorum bu kelimeyi k.v den sonra bir çok kişiden bilge insanmış gibi duyunca artık gına geldi onu paylaştım burada sadece yoksa sen veya buradaki diğer mürid'lere bir laf atmışlığım yoktur. Malesf bizim insanlarımız dün duyduğu kelimenin yarın profesörlüğünü yapması anormal sinirime gidiyor
    Aslında bir yandan haklısın...:=)
    Nyse arkadaşlar konuyu saptırmayalım elinde bilgisi olan veya bişeyler bilenler paylaşınsın lütfen...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    ats30 bunu yazdı:

hacı perinçek'in de terörist başı apoyla sarmaş dolarş kanki resmi çıktı ona ne diyeceniz bakim.

ayrıca bu perinçekin kim olduğu tam belli değil.bana sorarsanız o da gladionun adamı.çünkü gladio böyle gizli bilgileri basına hep veriyor.sebebi de halkın gözünde gladionun büyümesi.yani amaç pisikolojik olarak etkilemek.adamlar bu haberleri görünce dicekki aaa bak gladio yapmış fln korkacaklar.diceklerim bunlar. 

Dostum dediğin bencede çok saçma  bu Gladionun admlarından biri olsa sen böle düşünenezsin....
    Yıllardır bu sistemi yürütmek kolay deyil...
    Bunların birinci ilkesi gizliliktir ...
    Öle bir oluşum kurulmuş ki birine ulaşsan diğerine ulaşamıyorsun....
    Yanii anlayacağın yok şu gladionun adamı yok bu eski gladio adamı filan diyemezsin diyenler vardır ama bu komik bir olaydır ...

hacı eğer perinçek gladionun düşmanı yani gerçek vatansever biri olsaydı gladio ona nefes aldırmaz öldürürdü.geçmişte eşref bitlis,abdullah çatlı,hiram abbas ve diğerlerine neler oldu biliyorsunuz hepiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Geçen sene Soner yalçın-Reis kitabından alıntı yapıp açıklayıcı bişe yazmıştım foruma, aslında aratsan bulurdun..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=gladio&folderid=63764

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hiram Abbas ve Mehmey Eymur gladio nun dusmaniysa biz kalkip gidelim o zaman :) Hoca gecmisi ne kadar biliyorsun ? Yani bu kanilara nerelerden variyorsun.MIT kont-teror dairesi neden feshedildi acaba hocam biraz gecmisi arastirin yahu. II. MIT raporu nuda bir arastir oku , o raporu eymur yazmistir.Kimdir mehmet eymur okuyarak ogrenin...ODC ve Mehmet Eymur iliskisinide arastir.ODC , Amerika Askeri Yardim Teskilati anlamina gelir. Office Of Defence Corparation Turkey , arastirisaniz mit,emniyet ve orduda amerikan yanlilari kimdir catir catir gozlerinizin onunede gelir.ODC gibi yapilanmanin ulkemizde oldugundan acaba kac kisinin haberi var.Eymur atin isimli web sitesinden birseyler karalar karalamaz hemen Fehmi Koru kosesinde eymur e bagli yazilarini dile getirir , bu yazilar birilerine uyari ve mesaj niteligindedir.Tabi kimsecikler farketmez veya farketmek istemez.Isi tarikat ucgenine cekersek.Kuzey iraktaki isik koleji , fethullah'in o koleji acmasi ve cia tarafindan resmi olarak desteklenmesi ve okulun pkk ya karsi korunmasini saglamak icinde pkk ile gorusmeler yapilmasi ve bu gorusmeleri surecindede eymurun bas rol oynamasi ve pkk ya rusvet verilmesine kadar giden olaylar.Bununla ilgili eymur hakkinda davalar acilmistir , ici bos iddaalar degildir.Yani sozun ozu sizin gladio dediginiz o ser orgutu NATO'dur , NATO kime calisir ortadadir.Iste Nato'nun kime calistigini cozerseniz , bu eymurlerinde kimlerin ulkemizdeki uzantilari oldugunu cozersiniz.Yani memleketi kurtlar vadisinden ogrenip , eli silah tutani , her kursun sikani vatansever sanmayin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Hiram Abbas ve Mehmey Eymur gladio nun dusmaniysa biz kalkip gidelim o zaman :) Hoca gecmisi ne kadar biliyorsun ? Yani bu kanilara nerelerden variyorsun.MIT kont-teror dairesi neden feshedildi acaba hocam biraz gecmisi arastirin yahu. II. MIT raporu nuda bir arastir oku , o raporu eymur yazmistir.Kimdir mehmet eymur okuyarak ogrenin...ODC ve Mehmet Eymur iliskisinide arastir.ODC , Amerika Askeri Yardim Teskilati anlamina gelir. Office Of Defence Corparation Turkey , arastirisaniz mit,emniyet ve orduda amerikan yanlilari kimdir catir catir gozlerinizin onunede gelir.ODC gibi yapilanmanin ulkemizde oldugundan acaba kac kisinin haberi var.Eymur atin isimli web sitesinden birseyler karalar karalamaz hemen Fehmi Koru kosesinde eymur e bagli yazilarini dile getirir , bu yazilar birilerine uyari ve mesaj niteligindedir.Tabi kimsecikler farketmez veya farketmek istemez.Isi tarikat ucgenine cekersek.Kuzey iraktaki isik koleji , fethullah'in o koleji acmasi ve cia tarafindan resmi olarak desteklenmesi ve okulun pkk ya karsi korunmasini saglamak icinde pkk ile gorusmeler yapilmasi ve bu gorusmeleri surecindede eymurun bas rol oynamasi ve pkk ya rusvet verilmesine kadar giden olaylar.Bununla ilgili eymur hakkinda davalar acilmistir , ici bos iddaalar degildir.Yani sozun ozu sizin gladio dediginiz o ser orgutu NATO'dur , NATO kime calisir ortadadir.Iste Nato'nun kime calistigini cozerseniz , bu eymurlerinde kimlerin ulkemizdeki uzantilari oldugunu cozersiniz.Yani memleketi kurtlar vadisinden ogrenip , eli silah tutani , her kursun sikani vatansever sanmayin.

hoca yazımı tekrar oku ! ben mehmet eymürden bahsetmedim.MİT'ten önce MAH zamanında teşkilatı amerikanın fonladığını okuyorsun kitaplardan.Peki bunu MAH ya da MİT kendi başına mı yapıyor.Birinci problem şudur.Türkiye'de iktidara kimler gelir ya da getirilir.

Bir partinin iktidara gelmesi için medyadan büyük destek alması lazımdır.Bakınız R.T.E iktidara gelmeden önce Doğan medyası ile R.T.E ilişkileri.

Doğan medyası kime hizmet eder? Tabi ki ameriaka.Peki gazetelerinde neden anti amerikancı yazarlar var ve yazılar sürekli çıkıyor.Bu sorunun cevabını K.V dizisi verdi.

Eğer bir partinin Amerika destekli medyayla arasında husumet varsa sorun çıkıyorsa sürekli bilmeniz lazım ki amerika o iktidardan desteğini çekmek üzeredir.Bu ne demektir.Sanırım çoğunuz anladınız.

Türkiye'de devleti kurulduğundan beri halkımıza akla hayale gelmez toplum mühendisliği çalışmaları uygulanıyor.Ne demek istiyorum ? Seçimlerde kimse kazanmıyor.Kazandırılıyor. Siz şimdi kalkıpta herkes kendi çabasıyla iktidara geldi derseniz size ancak gülerler.Burdan ne çıkıyor.Hükümetler mecburi olarak amerikayla iş birliği yapmak zorunda.yapmaktan vazgeçeni bir sonraki seçimde görüyorsunuz.darbeler kanımca geride kaldı.çünkü kapitalizm darbeyi sevmez iyi sonuçları olmadığı için.evet bu gladio komünizm bahanesiyle amerikanın her ülkeye yerleştirdiği ve söküp atılması imkansıza yakın olan bir çok gizli yapılanmadır.amacı ülkeleri kontrol etmektir.siz gidin mit te işe başlayın amirlerinizin verdiği birkaç işi yapın.amirlerinin gladiocu çıkınca sizde gladiocu oluyorsunuz.bu olay hep böyle olmuştur.çünkü insanlar bi süreden sonra alışıyorlar vatan satmaya.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Yani memleketi kurtlar vadisinden ogrenip , eli silah tutani , her kursun sikani vatansever sanmayin.

Vadide hiram abas ı aslan bey oynuyordu ya vatansever sanıyorlar :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Remus bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:
    Yani memleketi kurtlar vadisinden ogrenip , eli silah tutani , her kursun sikani vatansever sanmayin.

Vadide hiram abas ı aslan bey oynuyordu ya vatansever sanıyorlar :)

hacı Turgut Özalı sorsam sana etmiyeceğin küfür kalmaz.adam geldi de başa milletin aç karnı doydu.Hiram abasın ona raporlar yazdığını ve iyi arkadaş oldukarını biliyorsun sende.hadi de bakalım Turgut Özal vatan haini diye.? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    ComputerWolf dediklerini biliyordum...
    Köstebek adlı kitab fetullahın bazı bağlantılarını yazmış...
    Yani  demek istediğim uydurulma şeylere inanmayalım resmi açıklması olan çok şey var...
Toplam Hit: 4427 Toplam Mesaj: 28