GM Discovery Elite Geliyor
-
FOXXLY bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bu arada Motorolayıda Lenovo satın almış.
motorola yı google almıştı. niye satmış acaba. daha yenilerde almıştı
Motorolayı alma sebebi patentler. Kullandı attı şimdi işte. Belli patentleri elinde tutup sattı zaten satış fiyatından belli;
Alış 12 milyar dolar küsür
Satış 2 milyar dolar küsür
-
deja-vu bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bu arada Motorolayıda Lenovo satın almış.
motorola yı google almıştı. niye satmış acaba. daha yenilerde almıştı
Motorolayı alma sebebi patentler. Kullandı attı şimdi işte. Belli patentleri elinde tutup sattı zaten satış fiyatından belli;
Alış 12 milyar dolar küsür
Satış 2 milyar dolar küsür
aynen patentlerin cogunu (işe yararları) üstüne alıp satmıs sanırım google
-
Ka1nsha bunu yazdıElixiron bunu yazdı
DH haberi inceledim baya güzel bir telefon olmuş. Türk bir marka olması ve böyle bir telefon yapmaları çok hoşuma gitti
Hacı abi sadece ithalatcı konumunda ve çinden getirdiği telefonlara marka basıyor bakınız:Casper gibi
yazılımı kendileri yapıyor çinsadece işçi konumunda
-
Brainsoft bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıElixiron bunu yazdı
DH haberi inceledim baya güzel bir telefon olmuş. Türk bir marka olması ve böyle bir telefon yapmaları çok hoşuma gitti
Hacı abi sadece ithalatcı konumunda ve çinden getirdiği telefonlara marka basıyor bakınız:Casper gibi
nasıl kendileri yapıyor yahu gm ilk çıktığında yarısı çinceydi ingilzceydi
güncellemelerden sonra adama benzedi
-
zalimadam bunu yazdıBrainsoft bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıElixiron bunu yazdı
hocam koskoca yazılım ekibi kurmuş adamlar
-
Hocalar telefonun s800 ac versiyonuyla gelmesi çok düşük bi ihtimal çünkü quallcom işlemcileri yetiştiremeyecek bu yüzden cihaz 4G desteklemeyecek ayrıca cihazın lite modeli gelicek daha sonra onda ise farklı olarak 2 gb ram olacak.
-
zalimadam bunu yazdıBrainsoft bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıElixiron bunu yazdı
aynen kendılerı yapıyorlar ceosu konusma yaptı nette ızledım cıktıgınde her ay guncelleme gelıcekmıss en ıyı sevıyeye getırene kadar
-
hala gelemedi meret :D
-
önce discoveriynin güncellemesini isterük
-
zalimadam bunu yazdı
önce discoveriynin güncellemesini isterük
Ay sonu kesin geliyor Muzarffer Golcü twitterda duyurdu.Launcher vs değişecekmiş.