Godaddy Deluxe
-
http://www.godaddy.com/hosting/web-hosting.aspx?ci=9009
economy den deluxeye geçmem durumunda birden fazla domaini aynı hosting içerisinde barındırabiliyor muyum?
-
Barındırabiliyorsun hocam fakat hem linux hem windows deluxe hesabı olan birisi olarak pek tavsiye etmiyorum...
Firmanın domainlerini barındırıyorum yaklaşık 20 site var bazısı linux bazısı windows üzerinde...
1. Çakallık yapıyorlar, bi hostu script hatası yüzünden silip geri kurtarmak için 750 dolar istediler.
2. bir seferinde silinen domainleri geri almak için tanesine 75 dolar istediler...
3. hostunda shell olan bir siteyi silip geri açmak için 250$ istediler...
4. iki hostingide aşırı derecede yavaş, başka bi yere gececeğim en kısa zamanda...
Ben 2004 den beri godaddy ile iş yapıyorum, artık accayip sıkıldım bu problemlerden tavsiyem bulaşma godaddy'e iice bokunu cıkardılar...
-
büyük çaplı işler değil rene abi 3-4 tane düğün dernek moda sitesi falan var elimde scriptler problem yaratabilecek seviyede değil :)
bu aşamadayken resellere bulaşmak istemiyorum açıkcası.
yavaş olduğu doğru 2mbit den fazla sömüremiyosun ama yine de unlimited olması güven veriyo ister istemez.
domainleri godaddy de barındırmak gibi bi zorunluluk var mı abi?
-
katılıyorum bir kere sırf kredi kartı ismindeki türkçe kararkter hatası yüzünden domainin suspend ettiler geri açmak içinde 75$ istemişlerdi bu yüzden godaddy kullanan çok dikkatli davransın derim onun haricinde firsa sağlam güvenlik açısından eskiden sub domain açığı vardı onuda kapadılar
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------katılıyorum bir kere sırf kredi kartı ismindeki türkçe kararkter hatası yüzünden domainin suspend ettiler geri açmak içinde 75$ istemişlerdi bu yüzden godaddy kullanan çok dikkatli davransın derim onun haricinde firsa sağlam güvenlik açısından eskiden sub domain açığı vardı onuda kapadılar
-----------------------------aboo ben hiç bulaşmıyım o zaman godaddy ye :D
bu arada megatrhost.com da dns kaydetmeyi becerebilen var mı? bi yapamadım amk. whois çekiyorum bana domain satın alınabilir diyor.. :|
-
deluxeye geçtim 5 tane de site kurdum.
domainlerim isimtescilde istediği kadar sıkıntı yaratsın topu topu 7 dolar ücreti var zaten. fazla beklentiye girmeye gerek yok.
bw unlimited desede dikkatli davranmak lazım suspended edebiliyolarmış.
düzenli yedek alıyorum şimdilik.. olurda bi sıkıntı yaratırsa başka formül bulcam.
-
bluehost'u deneyin.ben çok memnunum.
-
ulen tamda godaddy den host almayi planliyordum fiyatlari uygun diye
nerelere gidem simdi ?
isimtescil den host alip altin vurus yapayim kendime :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ulen tamda godaddy den host almayi planliyordum fiyatlari uygun diye
nerelere gidem simdi ?
isimtescil den host alip altin vurus yapayim kendime :D
-----------------------------
abi güzeli şu sınırsız hostlar varya süper gerçekten -
adam sinirsiz satiyor
upload / download yerlerde surunuyor
40kb ile upload 100-150kb ile download yapaliyorsun
godaddy den alacaktim,
upload/download i sordum internet hizinizla alakali demisti
-
ben bir arar swordfish le beraber bluehost kullandık ftp hızı çok fazla olmasada braz yavaş yani çok fazala değil bilmiyorum memenunduk sadece dosya ismi sınırlarması var
atıyorum sınırsız host ama 5 bin dosya sayısı sınırı var gibi