Godaddy Mahvetti Beni
-
nolanded bunu yazdı
godaddy yavaştır ama sağlamdır, hastgator godaddyden daha hızlıdır ve o da sağlamdır
gerekirse ping 100ms gecikmeli olsun yine de yabancı firma olsun,
Türk firmalarından, kendime ait ciddi işler için kesinlikle hosting almam ve bu konuda çok ciddiyim.
Aynen katılıyorum. Ayrıca bazı oçları var yaptığınız scriptleri piyasaya sürüyorlar.
-
DrKill bunu yazdı
Aynen katılıyorum. Ayrıca bazı oçları var yaptığınız scriptleri piyasaya sürüyorlar.
Nasil bir oruspu cocuklugudur anlamak mumkun degil.
r10 de bunun bayagi bir muhabbeti vardi zamaninda.
-
underzero bunu yazdı
sadece sunu soracagim kac para verdin ?
aylik 1$ sinirsiz ?
hocam indirim kuponu vardı 12 veya 13 dolar verdim yıllık olarak aldım
-
Hocam, sen büyük bir ihtimal asya (singapur) datacenterdan almışsındır.
Avrupadan (Hollanda) alsan biraz daha hızlı olurdu.
Bu link sana yardımcı olacaktır.
1) Mevcut hesabı sil (Yedeğini al)
2) http://www.godaddy.com/hosting/web-hosting.aspx?ci=2iu&adc=eu (Buradan ilgili paketi seç)
3) İlgili paketi sepete ekleyip ödeme sayfasına kadar gidin. Sağ tarafta bir buton var (Tesadüfen buldum) ona tıklayınca geri kalan süreniz boyunca o hesabı kullanabilirsiniz.
Böylece Avrupa merkezli bir alan sahibi olmuş olacaksınız. (Biraz daha hızlıdır.)
ontedi tarafından 20/Mar/13 09:13 tarihinde düzenlenmiştir -
PoLiZei bunu yazdıunderzero bunu yazdı
sadece sunu soracagim kac para verdin ?
aylik 1$ sinirsiz ?
hocam indirim kuponu vardı 12 veya 13 dolar verdim yıllık olarak aldım
ne bekliyorsun ki ?
herkesin aylik 100$ verdigi hizmete 1$ a sahip olup ayni hizi mi bekliyorsun.
godaddy reklamin kralini bu indirim kuponlari ile yapiyor ama hizmet ayni hizmet olmuyor
-
sniperscope bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Nasil bir oruspu cocuklugudur anlamak mumkun degil.
r10 de bunun bayagi bir muhabbeti vardi zamaninda.
Türklerden domain de almayın üstüne yatarlar. Ayrıca Türk sitelerinden domain sorgulama da yapmayın, iyi bir boşta domain keşfederseniz siz reglemeden regliyorlar.
-
avrupa dc değilse yavaştır.
bende ilk aldığımda abd lokasyonluydu çok ağırdı. sonraki ay uzatmadan avrupa dc den aldım hostu hızı gayet iyiydi.
-
seni godaddy mahvetti, benim siteleri de videojockey müridimiz s*kti attı bütün database, script herşey kayboldu..
-
beyler her açıdan yabancı firmalar diyorum sakın bunu yabancı hayranlığı olarak algılamayın,
adamların yüzüne küfredin ses çıkarmazlar, üstüne indirim kuponu bile verirler.
buradakiler ise tüm yedeklerinizi silip sizle artist artist konuşurlar
yabancı firmada ödemeyi 20 gün aksattığımı bilirim adamların dediği tek laf şu sizi anlıyoruz bu yüzden size firmamızca 25 gün daha veriyoruz :)
türk firmalarında ise 7 gün geciken ödeme için icraya verilenleri biliyorum.
onu geçtim en ufak bir durumda domaine, yedeklere, hesaba el koyup silen karaktersizleri tanıdım.
gel de çalış Türk firmalarıyla hadi buyur...
nolanded tarafından 20/Mar/13 10:02 tarihinde düzenlenmiştir -
burdan al http://www.1and1.co.uk bana göre avrupanın en iyisi...